Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Feltöltött képek elforgatva

Miért forgatja el a képeket, ahogy feltöltöm a hirdetést? És utána miért nem menti el ha javítom őket? Más is szenved ettől? Van rá valami praktika? Köszi :)
2021 06 22
Egyszerű, fordíts egyet a telefonodon fenyképezéskor ellenkező irányba 😁
2021 06 22
Az a furcsa hogy galériában nincs fordítva a kép. Amikor feltöltöm a képet új termékként, ott sincs elfordítva a kis kép. De amikor feltöltöm a hirdetést már igen. Hol erre, hol arra.... Nagyon bosszantó.
2021 06 23
Ha rászerkesztessz, nem forgatja el. Nem tudom miért, de minden képet, amit szerkesztés nélkül rakok fel, elforgat. Elég csak az élességét állítani kicsit.:) > lulu999: > Az a furcsa hogy galériában nincs fordítva a kép. Amikor feltöltöm a képet új termékként, ott sincs elfordítva a kis kép. De amikor feltöltöm a hirdetést már igen. Hol erre, hol arra.... > Nagyon bosszantó.
2021 06 28
Szia! Én arra tippelek, hogy túl nagy neki a kép mérete, amit feltöltesz. Amikor szerkesztek rajta telefonon feltöltés előtt (fények, körbevágás, bármi), valamivel kisebb lesz a fájlméret, és én is azt figyeltem meg, amit az előttem szóló, hogy a szerkesztett képeket már rendesen teszi fel. :)
2021 06 29
Sziasztok Tudna valaki segíteni Próbálom feltölteni a ruhákat egy hirdetést sikeresen feltölt azzal semmi gond.Viszont jönne a következő hirdetés rányomok hogy feltöltés már nem csinál semmit. Mitől lehet ez? Előre köszönöm a segítséget Flamingo
2021 07 02
Köszi a válaszokat, megpróbálom, hogy szerkesztek előtte rajta! :)
2021 07 04
> Flamingo0925: > Sziasztok > Tudna valaki segíteni > Próbálom feltölteni a ruhákat egy hirdetést sikeresen feltölt azzal semmi gond.Viszont jönne a következő hirdetés rányomok hogy feltöltés már nem csinál semmit. Mitől lehet ez? > Előre köszönöm a segítséget > Flamingo Szia! Olyankor valamit vagy nem töltöttél ki, vagy túl hosszú, vagy túl rövid szavakat adtál meg. Általában pirossal jelöli, csak pl telefonon nagyon nehezen észrevehető.
2021 07 04
> gpetraam: > Ha rászerkesztessz, nem forgatja el. Nem tudom miért, de minden képet, amit szerkesztés nélkül rakok fel, elforgat. Elég csak az élességét állítani kicsit.:) > lulu999: Erre én is ráerősítek!! Elég csak 1 pixellel "körbevágni" és utána jó lesz a feltöltésnél.
2021 07 09