Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Miért nem válaszol az eladó???

Sziasztok! Csak engem dühít, hogy már több, mint 1 hónapja írtam egy eladónak, hogy érdekelne az egyik terméke, mérést is kértem, de válaszra sem méltat? Múlt héten ismét írtam neki, szintén semmi reakció. Hogy akar így bármit eladni???
2021 10 14
Hát igen mikor még a pozitív visszajelzéssel rendelkező is baszik válaszólni! Tisztelet a kivételnek!🥰 Nem csak itt megy így! Facen,jófosáson is! Szó szerint könyörögni kell a drága eladóknak hogy vásárolni tudj!🤬 Utána mikor az ember úgy ír akkor egyből tud válaszolni és még neki áll feljebb!😒😡 Itt az oldalon főleg! Azért van az hogy már inkább bemegyek a boltba és ott veszem meg vagy rendelek! Meguntam a könyörgést és a várakozást! Egy vicc és az emberekből is egyre jobban elegem van hogy őszinte legyek! Itt Baranyában meg végképp! Az árakkal a fellegekben járnak mert új áron adnak mindent szinte! Nem csak ruhárólvan szó! Úgyhogy én cserélgetek mikor van kivel meg rendelek,vásárolok boltban! > gyongyolle: > Sziasztok! > Csak engem dühít, hogy már több, mint 1 hónapja írtam egy eladónak, hogy érdekelne az egyik terméke, mérést is kértem, de válaszra sem méltat? Múlt héten ismét írtam neki, szintén semmi reakció. > Hogy akar így bármit eladni???
2021 10 14
> gyongyolle: > Sziasztok! > Csak engem dühít, hogy már több, mint 1 hónapja írtam egy eladónak, hogy érdekelne az egyik terméke, mérést is kértem, de válaszra sem méltat? Múlt héten ismét írtam neki, szintén semmi reakció. > Hogy akar így bármit eladni??? Szia!Én is így jártam, rövid időn belül két "eladóval" is, azóta se válaszolnak....tényleg akkor minek vannak itt????
2021 11 04
Én meg így vagyok a vevőkkel! Minek kérdezi meg hogy megvan-e még több termékem is, ha pár órán belül válaszolok, hogy igen, megvan/nak és utána eltűnik annak ellenére, hogy jár fel az oldalra??? Itt is, más eladós oldalon is divat lett ez. Ki érti?!
2021 11 04
Igen a vevőkkel szintén ez a helyzet! Kérdeznek aztán eltünnek! > KittycatSale: > Én meg így vagyok a vevőkkel! Minek kérdezi meg hogy megvan-e még több termékem is, ha pár órán belül válaszolok, hogy igen, megvan/nak és utána eltűnik annak ellenére, hogy jár fel az oldalra??? Itt is, más eladós oldalon is divat lett ez. Ki érti?!
2021 11 05