Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Miért nem válaszol az eladó???

Sziasztok! Csak engem dühít, hogy már több, mint 1 hónapja írtam egy eladónak, hogy érdekelne az egyik terméke, mérést is kértem, de válaszra sem méltat? Múlt héten ismét írtam neki, szintén semmi reakció. Hogy akar így bármit eladni???
2021 10 14
Hát igen mikor még a pozitív visszajelzéssel rendelkező is baszik válaszólni! Tisztelet a kivételnek!🥰 Nem csak itt megy így! Facen,jófosáson is! Szó szerint könyörögni kell a drága eladóknak hogy vásárolni tudj!🤬 Utána mikor az ember úgy ír akkor egyből tud válaszolni és még neki áll feljebb!😒😡 Itt az oldalon főleg! Azért van az hogy már inkább bemegyek a boltba és ott veszem meg vagy rendelek! Meguntam a könyörgést és a várakozást! Egy vicc és az emberekből is egyre jobban elegem van hogy őszinte legyek! Itt Baranyában meg végképp! Az árakkal a fellegekben járnak mert új áron adnak mindent szinte! Nem csak ruhárólvan szó! Úgyhogy én cserélgetek mikor van kivel meg rendelek,vásárolok boltban! > gyongyolle: > Sziasztok! > Csak engem dühít, hogy már több, mint 1 hónapja írtam egy eladónak, hogy érdekelne az egyik terméke, mérést is kértem, de válaszra sem méltat? Múlt héten ismét írtam neki, szintén semmi reakció. > Hogy akar így bármit eladni???
2021 10 14
> gyongyolle: > Sziasztok! > Csak engem dühít, hogy már több, mint 1 hónapja írtam egy eladónak, hogy érdekelne az egyik terméke, mérést is kértem, de válaszra sem méltat? Múlt héten ismét írtam neki, szintén semmi reakció. > Hogy akar így bármit eladni??? Szia!Én is így jártam, rövid időn belül két "eladóval" is, azóta se válaszolnak....tényleg akkor minek vannak itt????
2021 11 04
Én meg így vagyok a vevőkkel! Minek kérdezi meg hogy megvan-e még több termékem is, ha pár órán belül válaszolok, hogy igen, megvan/nak és utána eltűnik annak ellenére, hogy jár fel az oldalra??? Itt is, más eladós oldalon is divat lett ez. Ki érti?!
2021 11 04
Igen a vevőkkel szintén ez a helyzet! Kérdeznek aztán eltünnek! > KittycatSale: > Én meg így vagyok a vevőkkel! Minek kérdezi meg hogy megvan-e még több termékem is, ha pár órán belül válaszolok, hogy igen, megvan/nak és utána eltűnik annak ellenére, hogy jár fel az oldalra??? Itt is, más eladós oldalon is divat lett ez. Ki érti?!
2021 11 05
Nem csak téged itt 50-60 % ilyen emberek vannak hogy nem válaszolnak nekem van olyan aki több hónapja vagy több mint 1 éve nem válaszol.
2022 01 24
NEkem van olyan Aki 2 éve nem válaszol, megkerestem facebookon és annyit irt hogy nem érek rá majd ekkor irok és azóta is várom
2022 02 05
Elnezest az ekezet nelkuli hozzaszolas miatt Sajnos egyetertek mind kett oldallal: mint vevo es vasarlo oldal Ez, sajnos minden online oldalon tapasztalhato En is sokszor megkerdezem magamtol, ha eladni akar akkor miert nem valaszol, miert jeleniti meg az elado arut, ha vasarolni akar es valaszolok akkor legalabb annyit hogy koszonom a valaszt de ezekkel a parameterekkel nem erdekel az aru
2022 02 14
Ez a vásárlókra is igaz. Főként itt és Jófogáson. Mikor már a tizedik emberke is érdeklődik,hogy pl. ‘szia,érdekel a táska’,még pluszban méregess is aztán annyit nem képesek írni,hogy mégsem kérem köszi. Nekem a hobbi irogatókból van elegem..mert nincs mindenkinek ideje 2 hétig tartó felesleges üzenetváltásra. Az ember nem harap,nem értem online miért nem lehet egyenes választ kapni,miért kell hitegetni és váratni az eladókat..
2022 03 04
Ez egy nagyon érdekes dolog amúgy. Én mindenkinek válaszolok eladóként / vevőként is, és a "kellemetlenebb dolgokat" is meg szoktam írni (pl: ha valami már esetleg elkelt / foglalt vagy valamiért nem tudok hosszabban írni ), de érdekes módon ez nem mindenkinek evidens. Pl a férjem árult Jófogáson egy barkácsgépet, már folyamatban volt a postázása valakinek, amikor egy másik Vevőjelölt is érdeklődött (kb annyit, hogy "üdv, megvan még?"). És párom kapásból nem válaszolt neki, merthogy "minek? Abból hogy nem ír úgyis gondolja majd, hogy már nem aktuális" . Mondtam neki, hogy legalább annyit írjon már meg , hogy "elkelt", merthogy neki is rosszul esne ha érdeklődne egy termékre és nulla választ kapna. Akkor döbbent rá, hogy teljesen igazam van, ő is várná a választ. Pedig se nem bunkó, se nem debil, meg ideje is van bőven, csak valahogy úgy alakul a világ hogy a "köszi de nem" ,"már nincs meg" és a "most nem érek rá ezzel foglalkozni" az egyenesen egyenlő a nagy semmivel.
2022 03 07
Én egyből válaszolok mindenkinek, és még mérni is hajlandó vagyok :)
2022 03 18
Az utóbbi két érdeklődőm nekem sem írt vissza . Rájuk írok hogy kell e a ruha erre nem írnak vissza semmit sem.
2022 04 06
Nekem is volt ilyen mar szamlaszamot kertem hova utaljak ennek mar egy honapja es elerheto is volt azota valasz meg sincs…volt h vartam 2 hetet egy vasarlasra, az elottem szolonaknigaza van sokszor uj vagy dragabb mint az uj aron arulnak ruhakat. Pl regi kollekcios my77 ruhakat a weboldalon kb 8500ft itt vagy mas oldalon 10-12000, ezek nem arulnak csak hirdetnek😄
2022 05 15
Nekem van egy vevőm, 4 ruhát venne meg de csak személyes átvétel lenne jó neki , már két hete írtam neki hogy május 28 jó lenne erre nem ír semmit, pedig az egyik ruhára lenne másik érdeklődő. Ja és még annyi láttam hogy folyamatosan belép.
2022 05 22
hát írt és nem kell neki, ha én nem írok neki hogy most kell e neki vagy sem akkor cseszik írni
2022 05 23
1 2