Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Tett már valaki feljelentést?

Úgy látom Admin nem hajlandó segíteni hát pedig valamit tenni kéne,kezdem már nagyon unni a napi zaklató emaileket talán már 2 éve kb. ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/aa07567401e8513bcb8902ac567ae2b2.jpg)
2022 01 26
Szia! Mindenképpen segítünk, kérjük, hogy ne állíts valótlant. A felhasználói bejelentések után azonnal tiltjuk a spam felhasználókat. Jelezzétek felénk a felhasználó nevét és küldjétek el a linket a profilhoz. Ezt megtehetitek Facebook oldalunkon, üzenetben, vagy az e-mail címünkön is. Köszönjük az együttműködést!
2022 01 26
Az a baj, hogy hiába van ez tiltva, új és újabb profillal fog sokadszor is jelen lenni az oldalon és küldeni az üzeneteket... 😏😏
2022 01 26
Igen, mindig új Ip címet és adatokat használ.
2022 01 26
Jajj még mindig van aki azt hiszi, hogy ez az adminokhoz tartozik??😅 Ha jelentem mindig letiltják amúgy egyből... Én köszönöm szépen nekik!💖
2022 01 26
Kedves Meow12! Sajnos én is kapok tőle elég sűrűn ,ma is jött 2 db!Le vannak tiltva ,de mindig újra regisztrál és sok néven volt már itt,nem igazán tudsz mit tenni,csak töröld ki is ne foglalkozz vele!Én is felbosszantottam magam ,és írtam is Neki ,meg jellemzést is írtam,aztán elengettem a dolgot...Jelezd az adminok felé és törlik.Ők sem tudnak percről percre mindenkit nyomonkövetni! Szép napot mindenkinek ! :)
2022 01 27
Sajnos nem tudok válszt írni a profilomból,Meow12 A napokban este kétségbejtő üzeneteket kaptam egy felhsználótól,mert kiadta az adatait,sajnáltam és nyugtatgattam,hogy ez a csaló évek óta itt van,de nagyon félt és segítséget kért.Másnap engem is megbombázott kb.20 emaillel a csaló,sajnos rossz helyre jelentettem,de már tudom melyikre kell jelezni.Kaptam is most választ,hogy folyamatban van a rendőrségi jelentés is.Köszönöm itt az Adminnak is a válaszát.Remélem eltűnik most már végre.
2022 01 27
Szia! Barbie felhasználó írt neked? Mert nekem is írt, h mit tehetne... Mondtam neki, h ne foglalkozzon vele és olvassa el a Fórumot mert rengeteg erről szóló topik van. Eltűnni nem hiszem, hogy fog, nem tudom a magyar rendőrség mit tud csinálni egy külföldi csalóval...Ez nem ilyen nemzetközi rendőrségi ügy már? Ez csak egy spam üzenet, annyira átlátszó, nem értem miért téma még mindig. Én meg se nyitom. Törlöm és kész.
2022 01 27
Szia, Igen Ő volt és több üzenetben írt hogy fél és segítsek,nagy nehezen nyugodott meg.Sajnáltam de este 9 után elég fáradtan na.Írtam neki a fórumot olvassa el és nyugodjon meg. Remélem nem történik többet ilyen,és olvassák többen az itt írtakat,hogy egyből törölni kell az üzeneteit nem kell neki válaszolni sem.
2022 01 27