Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Újabb Csaló!!!

Brigus32 Már vagyunk egy páran akiket meg károsított! Esetleg van aki még áldozatául esett? Mit lehetne ilyenkor kezdeni?
2022 11 17
Sziasztok! Én is csak fizetettem az áruért, azóta a felhasználó nem jelentkezett be a fiókjába. Kértem segítséget a gardrobcsere csapatától, elkérték a levelezést és közölték, hogy a szabályzat szerint nem tartoznak felelősséggel és tegyek feljelentés (felmerült bennem, hogy akkor miért kérték el a levelezést ???). Kértem, hogy legalább azt írják meg, hogy fel tudták-e vele venni a kapcsolatot valamilyen módon, de még nem kaptam választ, pedig fontos információ lenne. Arra gondoltam, hogy fel kellene venni azokkal a tagokkal a kapcsolatot, akik azon a helyen élnek, hátha tudnak segíteni. Mindenki érdeke, hogy a fórumba ne csalódjanak.
2023 01 08
> barbarab: > Sziasztok! > Én is csak fizetettem az áruért, azóta a felhasználó nem jelentkezett be a fiókjába. Kértem segítséget a gardrobcsere csapatától, elkérték a levelezést és közölték, hogy a szabályzat szerint nem tartoznak felelősséggel és tegyek feljelentés (felmerült bennem, hogy akkor miért kérték el a levelezést ???). Kértem, hogy legalább azt írják meg, hogy fel tudták-e vele venni a kapcsolatot valamilyen módon, de még nem kaptam választ, pedig fontos információ lenne. > Arra gondoltam, hogy fel kellene venni azokkal a tagokkal a kapcsolatot, akik azon a helyen élnek, hátha tudnak segíteni. Mindenki érdeke, hogy a fórumba ne csalódjanak. Történt azóta valami? Tettél feljelentést?
2023 01 08