Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Felesleges hìrdetések

Jó lenne ha mostmár az olyanokat akik legalább egy hónapig inaktívak és semmire nem vàlaszolna törölné a rendszer! Kezd rohadtul idegesítő lenni hogy már kb semmire sem jó ez az oldal😡 10ből 10 egy válaszra sem méltatja a vásárlót. Ergo akkor menjen ahova akar azt szedje le a cuccait
2023 04 10
Szia! Szerintem nagyon igazad van! Engem is "dühít",hogy kinézek valamit,írok és semmi!Nem értem ,hogy minek van itt,minek hirdet?
2023 04 12
Szia, Én mindig megnézem az utolsó belépés dátumát és ha nagyon régi, akkor nem várom tovább a választ.
2023 04 26
Nálam a vásárlók ghostingolnak.
2023 04 27
> MadaiEva: > Jó lenne ha mostmár az olyanokat akik legalább egy hónapig inaktívak és semmire nem vàlaszolna törölné a rendszer! Kezd rohadtul idegesítő lenni hogy már kb semmire sem jó ez az oldal😡 10ből 10 egy válaszra sem méltatja a vásárlót. Ergo akkor menjen ahova akar azt szedje le a cuccait Sziasztok, igen, borzasztóan bosszantó, hogy megtetszik valami, és hiába írok több üzenetet, az Eladó nem válaszol, és aztán látom, hogy utoljára kb.1-2 éve lépett be! Sajnos mindig ezeket fogom ki! Akkor miért hirdet?Van, akinek csupa pozitív értékelései vannak - évekkel ez előttről! Mi történt velük, hogy ide sem bagóznak? Tényleg ki kéne őket tiltani!
2023 05 25