Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés
Főoldal GYIK Fórum Mik a fórum használatának a szabályai?

Mik a fórum használatának a szabályai?

A fórumon megoszthatjátok egymással a gondolataitokat, véleményeiteket. Ugyanazok a szabályok érvényesek itt is, mint a honlap többi részén, és a való életben is. Egymás személyének és véleményének tiszteletben tartása, trágár, sértő megjegyzések kerülése. Minden felhasználónak módjában áll új témákat feldobni és topikot létrehozni, azokhoz a kérdésekhez kapcsolódóan, ami éppen foglalkoztatja. Lehetőséged van meghívni más felhasználókat, hogy vegyenek részt a beszélgetésben. A felhasználók profilképe mellett lévő szám azt mutatja, hogy hányszor szólt hozzá az adott témához. A fórum topikjait a gardrobcsere.hu adminisztrátora moderálja, a következő okok miatt lehet, hogy egy üzenet vagy topik törlésre kerül:

-Ha a topik marketing céllal jött létre, hogy egy adott felhasználót reklámozzon, vagy más módon, de hirdetést tartalmaz.

-A topik semmilyen kérdést nem vet fel és nem ösztönöz másokat, hogy részt vegyenek a beszélgetésben.

-Már létezik egy hasonló témájú, vagy azonos topik. Kérlek, nézd át a már létező témákat, lehet, hogy mások már felvetették az adott kérdést, ebben az esetben egyszerűbb, ha csatlakozol az ott folyó beszélgetéshez.

-A topik neve vagy a tartalom csupa nagy betűvel íródott. Kérjük, tisztelj meg másokat és használj megfelelő formátumot!

-A felhasználó vulgáris szavakat használ.

-A topik rossz témában lett létrehozva.

Azon felhasználók hozzáférését, akik nem tartják be a szabályokat, minden előzetes figyelmeztetés nélkül blokkoljuk!

Egy olyan közösség vagyunk, ahol vásárolhatsz, eladhatsz vagy cserélhetsz ruhákat
Vétel - eladás