Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

A feltöltött termék szerkesztés

Kedves Mindenki! Mivel ilyen témájú topikot nem találok, újat inditani nem tudok, lévén tegnap regisztráltam, itt kérdezném meg: 1, miért nem tudom szerkeszteni az általam feltöltött árucikkeket? hiába klikkelek a "szerkeszt" gombra, nem történik semmi. miért nem lehet lapozni a feltöltött képeket, miért csak az első képet lehet nagyobb méretben látni, a többit csak mikroszkóppal? lehet, hogy az én rendszerem blokkol valamit, azért van igy vagy másnak is igy van?
2016 01 13
Milyen böngészőt használsz? A Mozzilával nekem se ment. Próbáld a Google Chrom-ot, vagy az Explorert. Én a Chromot használom. Korábban nekem is volt ilyen problémám, míg valaki azt tanácsolta, váltsak böngészőt.
2016 01 13
> ShoppingQueen81: > Milyen böngészőt használsz? A Mozzilával nekem se ment. Próbáld a Google Chrom-ot, vagy az Explorert. Én a Chromot használom. Korábban nekem is volt ilyen problémám, míg valaki azt tanácsolta, váltsak böngészőt. Mozzilám van. Erre nem gondoltam, köszönöm. Utálom a Chromot, de akkor letöltöm.
2016 01 13
> ShoppingQueen81: > Milyen böngészőt használsz? A Mozzilával nekem se ment. Próbáld a Google Chrom-ot, vagy az Explorert. Én a Chromot használom. Korábban nekem is volt ilyen problémám, míg valaki azt tanácsolta, váltsak böngészőt. Igazad volt. Még egyszer köszönöm. :)
2016 01 13
Mozillával nekem tökéletesen működik, csak a legfrissebb verziót kell használni. :)
2016 01 13