Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Vigyázzatok az említett felhasználókkal!!!!!

Lilleby92,PrincessSofia,Hunter,Hildegard93. Aljas módon tisztességes eladóknak negatív vissza jelzéseket adnak,úgy hogy semmi kapcsolat nem volt közöttük sem pedig közöttünk.
2016 10 26
Írj az adminnak! ha tényleg kamuznak úgy is kiderül! Bizonyítaniuk kell minimum egy levelezéssel, hogy egyáltalán kommunikáltatok! :) szóval itt elvérzik a sztorijuk!
2016 10 26
Írtam már rég az adminnak,de nem írt vissza. Nem tudom mit tehetnék,mert már ellehetetlenít az oldalon,eddig rengetegen írtak,több ember vásárolt,cserélt velem,most meg nem mernek ez az idióta nő miatt,mert folyamatosan más és más profilokat gyártva ír azokon negatív vissza jelzést,nem valós dolgokról. Mikor kérem,hogy bizonyítsa,hisz egy cserének és adás-vételnek is van látszata pl: szelvénykép,utalásról kép,cím név,akkor már el is tűnik és ismét feltűnik egy újabb kamu profillal.
2016 11 05
Jujj látom:s hát ez nagyon gáz :(( szerintem IP cím alapján felkutatható ez az egyén, és akkor rágalmazásért feljelentheted! AZ admin biztos válaszolni fog és elrendezi ezt az egészet, valamint kitörli a hamis negatívokat! Egyébként meg lehet nézni Ip alapján hogy egy helyről jöttek e a negatívok
2016 11 05
Szerintem szedd össze az ajánlószelvényes fotóidat így tudod igazolni azt a sok cserét és vásárlást, küld el az adminnak is esetleg ide is másold be és akkor az emberek láthatják, hogy megbízható vagy !!
2016 11 05
Irj az adminnak FACEBOOK-on! Gardrobcsere.hu oldal. En ket hete irtam neki az oldalon itt, semmi valasz, irtam neki facen es azozonnal letorolt mindent amit a lanyt kamuzott, akkor mar vagy 20 embernek.
2016 11 13
Engem is becsapott,csere lett volna de a női megérzés sose csal szerencsére én megusztam! A feladoszelvenyt is hamisitja hogy hogy azt nem tudom de én amikor csomagot adtam fel 1207g-nak a pkja kerult 1240ft ba az o 706g-ja meg 1500ba tobb dologba is sántít hamis nevek se teloszamot ossze vissza kitalal mindent lehet csak parunkkal akarja eljatszani lehet valakivel tud normalis lenni,gyozodjetek meg rola rendesen ha uzleteltek vele!
2016 11 16
Ja és kamu néven van fent! Csölei Anna képével aki egyébként mosonmagyaróvári pesti,semmi köze kisújszállashoz se szolnokhoz:///
2016 11 17