Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Aki hirdeti a dolgait , illő lenne ha legalább egy héten egyszer benézne!

Hiába próbáltam vásárolni , az eladó egy hónapig sem jelentkezett, reagált a levelemre! Sokszor előfordult már hogy több hét telt el , mire valaki válaszolt a levelemre. Az ilyenek minek hirdetnek?
2016 12 18
Kedves Judit! Előfordulhat, hogy az embernek bármi közbejön (munka, betegség, családi okok) vagy bármi más, ami miatt nem tudja az oldalt használni! Az "ilyenek" is szeretnének eladni, sőt., mikor hirdettek akkor valószínűleg pont amiatt tették, hogy eladják a terméküket! Nem jó dolog ítélkezni addig, ameddig nem tudjuk a valódi okokat. Kívánom, hogy tedd ezt te is! Kellemes Ünnepeket!
2016 12 18
Van némi igazad shoppingbaba,de én már olyan eladót is láttam itt,aki 2014 -be lépett be ide utoljára. Na már most a oké h valaki pár alkalommal nem tud belépni,mert közbejön neki valami,de az hogy 2014 óta be sem jelentkezett ide,az olyan eladónak szerintem kár volt ide regisztrálni. Sőt az ilyenek ezzel az erővel törölhetnék a fiókjukat.
2016 12 19
Szerintem tulsagosan felhuzod magad ezen. Mas hirdetooldalakon is ugyanugy nem valaszolnak es nem lepnek be.
2016 12 19
Én nem húzom fel magam ezen. De ha valaki évekig be sem lép ,annak tényleg felesleges akár gardróbcserére,akár más oldalra regisztrálni. Türelmes ember vagyok,de nem egyszer nem kétszer volt rá példa hogy írtam egy eladónak jeleztem neki h megvenném a termékét,aztán belépett de nem válaszolt,ez még 2-3 alkalommal mégelmegy és érthető is valamilyen szinten. De mikor nagyon meg szeretnék venni egy adott terméket,főleg ha olyan termékről van szó amiből egy darabot is alig talál az ember nagy nehezen,és aztán a 2. - 3. alkalommal sem válaszol főleg ha online van többször is és válaszra sem méltatja a vevőt,az már dühítő,ami szerintem értheő is. Jó nem azt várom vagy nem is arra számítok h minden eladó reggeltől-estig a gardróbcserét nézi h mikor vagy ki ír valamelyik termékre,de ha én megtisztelem azzal h jelzem az eladó felé a vásárlási szándékomat,akkor az a minimum h válaszol a vevőnek!
2016 12 19
Aki evek/honapok ota nem jelentkezett be, az mar reg elefelejtte, hogy az oldal letezik is, irhatsz neki 100x, kis esely van ra, hogy valaha is ujra belep, foleg lefogja tojni, hogy toroltesse a fiokjat. De valoszinuleg ok sem csak heccbol egyszer beregisztraltak es utana soha tobbet nem leptek fel, gondolom olyan maganeleti esemenyeik voltak, ami miatt mar nem foglalkoznak az oldallal. Szerintem ezzel semmi gond, nem az o hibajuk, hogy a rendszer tarolja a feltolteseiket es a felhasznalojukat. A masik amirol meg te beszelsz, hogy online van es nem valaszol, az teljesen mas tema, a ketto elter, nem sok kozuk van egymashoz. Irj neki egy negativot aztan majd vagy reagal vagy nem, nem erdemes veluk foglalkozni. Sokan tenyleg tul komolyan veszik a ruhakat az oldalon, szerintem fontos emlekezni ra, hogy ezek csak ruhak, es nem eletmento gyogyszerek vagy az alapveto elelmunk.
2016 12 19
Ehhez én csak annyit fűzök hozzá h ez az oldal már így is nagyon szánalmas és gáz is egyben, részben a sok csaló miatt. Ha meg eladni szeretnék,nyilván nem ezen a szánalomra méltó oldalon fogom tenni. A síoverált és a síkesztyűt is csak felraktam hátha kell valakinek. Írt is néhány lány,de komolytalanok,variálnk,hitegetnek.
2016 12 19
Ha ez a velemenyed az oldalrol akkor szerintem meg huzz innen.. Nem ertem ha igy gondolod minek rontod itt a levegot.
2016 12 19
Szerintem sem kell ezen idegeskedni : ) Vannak eladók, vásárlók akik igenis lelkiismeretesek, ha van egy-egy szabad percük és módjuk rá felnéznek az oldalra, válaszolnak, segítenek. De vannak akiknek gondolom nem is jut eszükbe napokig az oldal és ritkán lépnek be. Ez valószínű nem az ő hibájuk, van aki más elfoglaltság miatt nem tud leülni a gép elé vagy ha le tud, nem jut eszébe az oldal. Aki hónapok/évek óta nem lépett be és nem írta ki, hogy inaktív lesz eddig meg eddig őket én is törölném. Nekem is volt sok eladó, aki nem válaszolt a vásárlási szándékomra, vevő is akadt elég, akinek mindent lemértem, fotóztam de válaszra sem méltatott. Nem kell velük foglalkozni. Szerintem a legtöbb féle ruhadarabot boltban is be tudod szerezni újonnan, lehet kicsit többet kell rá költened de nem kell idegeskedned, hogy vajon vissza fog e írni az eladó vagy ruha nélkül maradsz.
2016 12 19
> valaki1980: > Ehhez én csak annyit fűzök hozzá h ez az oldal már így is nagyon szánalmas és gáz is egyben, részben a sok csaló miatt. Ha meg eladni szeretnék,nyilván nem ezen a szánalomra méltó oldalon fogom tenni. A síoverált és a síkesztyűt is csak felraktam hátha kell valakinek. Írt is néhány lány,de komolytalanok,variálnk,hitegetnek. Szerintem nem csak ilyenek vannak az oldalon, ha valaki akarja, megtalálja a normális eladókat és ruhákat. Csalók, hitegetők minden oldalon vannak. Gondolom a legtöbb eladó így van vele, hogy feltölti a terméket, hátha valaki pont ezt keresi, mint én is, csak sokan elfelejtik, hogy ez egy használt ruha oldal. Ha nem is használtad egyszer sem az adott ruhát ténylegesen kevesebbet fog érni és sokan olyan árakat írnak ki, ami egyáltalán nem valós.
2016 12 19
Szerencsés az oldalon, hogy értékeléses rendszer működik, könnyebb kiszúrni azokat, akik például nem minden esetben küldtek el terméket, vagy nem válaszoltak a levelekre. Nem minden hirdetési honlapon van meg ez a rendszer, ott meg aztán tényleg nem lehet tudni, hogy jársz majd... A ruhák, kiegészítők hirdetése, majd eladása vagy elcserélése pedig valóban törődést igényel, akkor működik ha komolyan gondolja a hirdető, frissíti időnként a profilját, képeket változtat, felnéz azért viszonylag rendszeres időközönként, hogy kommunikáljon, érdeklődésekre válaszoljon. Itt azt is lehet látni, ki mikor lépett be utoljára, érdemesebb lehet attól rendelni, aki azért volt fent egy-két hónapon belül. Az e-mail fiókban is látható ha jött üzenet, ha ennek ellenére sincs válasz, legyen felejtős a megrendelés. Végül érhet kellemes meglepetés, hogy mégis válaszolnak később.
2016 12 19
Igen ám csak hogy elégé sűrű előfordul ha kapsz üzenetet,nem minden esetben kapsz az e-mail címedre értesítés,ha ír itt gardróbcserén neked egy termékedre valaki :)
2016 12 20
Az a kedvencem amikor leírok egy kedves üzenetet az illetőnek, hogy érdekelne a termék...erre látom, hogy fent van de nem ír vissza.Az ilyen hölgyek tulajdonképpen miért vannak fent az ezen az oldalon, ha nem is akarják eladni a dolgaikat?
2016 12 26
> valaki1980: > Ehhez én csak annyit fűzök hozzá h ez az oldal már így is nagyon szánalmas és gáz is egyben, részben a sok csaló miatt. Ha meg eladni szeretnék,nyilván nem ezen a szánalomra méltó oldalon fogom tenni. A síoverált és a síkesztyűt is csak felraktam hátha kell valakinek. Írt is néhány lány,de komolytalanok,variálnk,hitegetnek. Egyetértek mivel régóta regisztráltam és észrevettem h nagyon sokan elvannak szálva az árakkal amit józson ólcsóbban hozod el. És ez a szánalmas h sok fiatal leányzó/kislányok akiknek még ott van a tojáshéj a seggükön nem tudják a pénz értékeit meg h mennyit ér a szarságuk amit eladnak drágán h nagyobat kaszáljanak. De senki nem olyan hülye h annyiért megvegye mert aki tud üzletelni azokat nem lehet átverni.
2016 12 26
Tényleg nagyon elszálltak egyesek az árakkal, pl. volt, hogy a hirdetett terméket olcsóbban láttam az üzletben, ahonnan származott, mint itt, ami azért elgondolkodtató...
2016 12 26
1 2 3 Következő