Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

olvasni jó! könyvek?

kukucs lányok lenne egy ötletem. szerintem sokan nagyon szeretünk olvasni, én személy szerint szívesen vennék vagy cserélnék könyveket. mit szóltok mindehhez?
14 napja, 13:34
támogatom :)
13 napja, 14:08
Nekem is vannak eladó könyveim, de hirdetésbe nem tettem fel, mert letörlik ugye, így marad a fórum, ahol tudom hirdetni, de azt meg nem sokan olvassák. Szerintem is jó lenne : )
13 napja, 15:40
Bár igaz nem illik az oldal profiljába, de igazából a kisállat ruházat/kiegészítők sem, ami meg kapott külön topikot, szóval végülis meg lehetne oldani.
13 napja, 15:44
Én is szívesen vennék könyveket. Lehet amit más kapott és őt nem érdekli az mondjuk nekem nagy kincs lenne. :D Támogatom! :)
12 napja, 16:25
Sziasztok! Ha esetleg ezzel tudok segíteni, a rukkola pont hut erre találták ki :)
12 napja, 19:00
ha valakinek van metró 2033 és cserélne írjon :) könyvre, ruhára :D
12 napja, 13:45
> kcintia: > Sziasztok! > Ha esetleg ezzel tudok segíteni, a rukkola pont hut erre találták ki :) Köszönjük szépen! Én regisztráltam, meglátjuk sikeres lesz e az eladás. Én még az eladomakonyvem.hu oldalt tudom, de ott nekem nem sikerült eladni őket sajnos!
11 napja, 18:05
> kcintia: > Sziasztok! > Ha esetleg ezzel tudok segíteni, a rukkola pont hut erre találták ki :) Szia! Nem lehúzásból, de én anno regisztráltam, egy rakás könyvemet elvitték... ugye ingyen, mert ez az oldal lényege. Viszont, a happolás részemről már nem volt ennyire sikeres, mindig volt valaki, aki azonnal lecsapott a vágyott könyvre, hiába álltam sorban már x napja (és így az átadottkönyvekért kapott pontokat is buktam). szóval én ezek után jobban támogatom a személyes cserét, vagy eladást.
11 napja, 20:56
Igen, ezt én észrevettem, hogy azon az oldalon ingyen kell adni a könyveket. Viszont itt azért lenne jó, mert lehetne ruhát könyvre cserélni és fordítva.
11 napja, 21:40
Én is szívesen cserélnék könyvre. :)
11 napja, 12:19
Kismamáknak való könyveket vásárolnék nem horror áron! :") Akinek van ilyen, az ne titkolja, írjon bátran!
8 napja, 12:57
Én pedig a Trónok Harca sorozatot cserélném. Ha valakinek van elfekvőben, nézzen be, hátha talál valami csini darabot a könyvéért:)
7 napja, 11:27
én is benne vagyok. nem lehetne egy könyves kategóriát létrehozni?
6 napja, 22:27
Igenigenigenigen....:))) Én is nagyon örülnék egy ilyen lehetőségnek!
2 napja, 14:26
1 2 Következő