Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Hogyan tudok valakinek üzenetet küldeni ha meg szeretném venni a terméket?

Sziasztok! Sajnos hiába kattintok az üzenetküldés opcióra egy eladónál akinek érdekel a terméke, úgy látszik a rendszer nem engedélyezi! Új vagyok tehát gondolom aki régebb óta gardróbozik tudja a választ esetleg. A segítséget előre is köszönöm Iza
2017 03 03
Szia! Ezt vagy az "IDE VELE" gombra kattintva tudod megtenni, vagy a felhasználó profilja mellett: "Küldj üzenetet". Remélem sikerül:)
2017 03 03
Sziasztok!! Nem sokat ér az ide vele és a küldj üzenetet opció! Sajnos segíteni nem tudok csak tapasztalatból mondom! Már többször szerettem volna vásárolni de hiába írok üzenetet soha nem kapok választ! Legalább egy email cím vagy egy telefonszám nagyon jó lenne mert itt így nem lehet vásárolni! Egy eset volt mióta tag vagyok hogy tudtam valakivel beszélni! Ez így nagyon nem jó! Nem hiszem hogy valaki azért veszi a fáradságot és tölti fel a ruháit mert nem akarja eladni! Tényleg jó lenne valami megoldás hogy hogyan lehetne elérni az eladókat! Köszönöm hogy elolvastad! Üdv, zsuzsa
2017 03 03
> zzsuzsa: > Sziasztok!! > Nem sokat ér az ide vele és a küldj üzenetet opció! Sajnos segíteni nem tudok csak tapasztalatból mondom! > Már többször szerettem volna vásárolni de hiába írok üzenetet soha nem kapok választ! Legalább egy email cím vagy egy telefonszám nagyon jó lenne mert itt így nem lehet vásárolni! Egy eset volt mióta tag vagyok hogy tudtam valakivel beszélni! Ez így nagyon nem jó! > Nem hiszem hogy valaki azért veszi a fáradságot és tölti fel a ruháit mert nem akarja eladni! > Tényleg jó lenne valami megoldás hogy hogyan lehetne elérni az eladókat! > Köszönöm hogy elolvastad! Üdv, zsuzsa Kedves Zsuzsa, sajnos van ilyen. :( Velem már olyan is történt, hogy még a nyáron szerettem volna vlmt vásárolni, és decemberben (!!!) kaptam választ. Ez már a vicc kategória. Már nagyon nem volt aktuális a top. :) Én már csak olyanoknak írok, akik legfeljebb pár napja jelentkeztek be. A többiektől választ sem remélek. A felhasználó profiljánál meg tudod nézni, mikor jelentkezett be utoljára.
2017 03 03
> zzsuzsa: > Sziasztok!! > Nem sokat ér az ide vele és a küldj üzenetet opció! Sajnos segíteni nem tudok csak tapasztalatból mondom! > Már többször szerettem volna vásárolni de hiába írok üzenetet soha nem kapok választ! Legalább egy email cím vagy egy telefonszám nagyon jó lenne mert itt így nem lehet vásárolni! Egy eset volt mióta tag vagyok hogy tudtam valakivel beszélni! Ez így nagyon nem jó! > Nem hiszem hogy valaki azért veszi a fáradságot és tölti fel a ruháit mert nem akarja eladni! > Tényleg jó lenne valami megoldás hogy hogyan lehetne elérni az eladókat! > Köszönöm hogy elolvastad! Üdv, zsuzsa A funkció tökéletesen működik, csak sajnos nagyon sok az inaktív eladó és a rendszer nem törli/inaktiválja őket automatikusan , így az is megeshet hogy olyan embernek írtok aki 1 éve be sem lépett az oldalra és már nem foglalkozik a termékeivel/eladással. :( Mindig nézzétek meg az eladó profilján az utolsó belépés dátumát (ahogy azt Krisztina is írta), ha 1-2 hétnél több akkor fölösleges írni neki. A rendszer elméletileg küld ugyan e-mail értesítőt minden új beérkező üzenetről, de aki hónapok óta be sem nézett azt gondolom már nem érdekli az adásvétel egyáltalán. (Valószínűleg meg sincs már neki a termék)
2017 03 04
Jaj és még annyi, hogy sok eladó az üres "Ide vele" üzenetekre elvből nem reagál! Mindig írjatok bele egy pár saját sort is az üzenetbe, hogy lássák komoly a szándékotok ! ^^
2017 03 04
> KacatCica: > > zzsuzsa: > > Sziasztok!! > > Nem sokat ér az ide vele és a küldj üzenetet opció! Sajnos segíteni nem tudok csak tapasztalatból mondom! > > Már többször szerettem volna vásárolni de hiába írok üzenetet soha nem kapok választ! Legalább egy email cím vagy egy telefonszám nagyon jó lenne mert itt így nem lehet vásárolni! Egy eset volt mióta tag vagyok hogy tudtam valakivel beszélni! Ez így nagyon nem jó! > > Nem hiszem hogy valaki azért veszi a fáradságot és tölti fel a ruháit mert nem akarja eladni! > > Tényleg jó lenne valami megoldás hogy hogyan lehetne elérni az eladókat! > > Köszönöm hogy elolvastad! Üdv, zsuzsa > A funkció tökéletesen működik, csak sajnos nagyon sok az inaktív eladó és a rendszer nem törli/inaktiválja őket automatikusan , így az is megeshet hogy olyan embernek írtok aki 1 éve be sem lépett az oldalra és már nem foglalkozik a termékeivel/eladással. :( Mindig nézzétek meg az eladó profilján az utolsó belépés dátumát (ahogy azt Krisztina is írta), ha 1-2 hétnél több akkor fölösleges írni neki. A rendszer elméletileg küld ugyan e-mail értesítőt minden új beérkező üzenetről, de aki hónapok óta be sem nézett azt gondolom már nem érdekli az adásvétel egyáltalán. (Valószínűleg meg sincs már neki a termék) Hol lehet megnézni azt a dátumot, hogy mikor volt fent utoljára? Rákattintok a profilképére, és nem látom. A feltöltött áru képénél látom a feltöltés dátumát, de a profilnál nem látok semmit. Írtam neki üzenetet, az "Ide vele" funkcióval és simán, neki küldve, de még semmi reakció!
2020 05 22
> Hol lehet megnézni azt a dátumot, hogy mikor volt fent utoljára? Rákattintok a profilképére, és nem látom. A feltöltött áru képénél látom a feltöltés dátumát, de a profilnál nem látok semmit. Írtam neki üzenetet, az "Ide vele" funkcióval és simán, neki küldve, de még semmi reakció! Rákattintasz a profilképére, ami bevisz az eladó "boltjába" (bolt nézetébe). Itt a neve alatt láthatod mikor volt utoljára belépve (bekarikáztam sárgával). A Gardrób rendszere hibásan működik sajnos (a "belépve maradt" embereket nem ellenőrzi, ezért eshet meg hogy folyamatosan belépett és aktív tagok - mint én is - "hónapok óta" nem voltak belépve a rendszer szerint . De ez még mindig a jobbik eset, kiindulási pontnak nem rossz) ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/6eedf70991636a0a11c554eac65843ca.jpg)
2020 05 22