Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Lehúzós eladók, szabályokat sértő eladók

Mióta feltűnt a "Black mask" egyre több eladónál látom itt is. Ezzel nem is lenne gond, ha a legtöbbjük nem a Kínából rendelt, "ki tudja mit tesz az arcommal" hamisítványt árulná horribilis áron. Kíváncsiságból, utána néztem az Aliexpressen, és majdhogy nem kevesebb mint 700 Ft egy tubus ilyen maszk. A kedvencem: LEÍRÁS 1.Add le a rendelést! 2.Várj pár hetet még megjön a termék hozzám! 3.Utalj nekem! 4.A terméket küldöm neked azonnal! Ára.:4000+300Ft Hozzáadott: 2017.03.01. Megtekintések: 98 Magyarul, utald el neki a 4300Ft-ot, amiből kb. 1150 Ft a termék, és posta összesen. Ez lehet hogy csak engem zavar?! Én nagyon jól tudom, hogy mindenkinek jól jön a pénz, de azért a gerincünket tartsuk már meg, és ne a másik jóhiszeműségén nyerészkedjünk.. :$ :$ De ez még nem minden!! Amellett hogy lehúzzák a vásárlókat, még a felhasználási szabályzatot is megsértik, miszerint törlik a hirdetést: "Ha az általad kínált darabok kereskedelmi forgalomban kaphatók és/vagy a Gardróbcserét üzleti és marketing célokra használod." Én egyetlen egyszer készítettem olyan hirdetést, hogy az adott termékből több db-ot is tudok biztosítani, azt bezzeg 15 perc alatt törölték! Kíváncsi vagyok a véleményetekre.. :$
2017 03 14
Egyetértek... De annyit tegyünk hozzá hogy ebayen 300Ftokért már belehet szerezni szállítással:DDDDDDD Gagyi silány minőség természetesen amiért képesek 3000ket kiadni.. Ugyan azt eljátszák a Kylie lipkit-ekkel meg a Kylie összes sminkjével amit szettben árulnak pl.. megveszik kemény 1000-1500ért a burgundy palettát majd továbbakarják adni 5-6-10000Ftért.... Huda beauty, Dose of colors matt ajaktermékekkel együtt.. 1db 200-300Ft ebayen.. Tudom mert rendelni akartam. Majd lazán kiírják hogy 1500-2000Ft plusz a pk a vevőt terheli .. Vagy Add le a rendelést. Aki már hű de jó szívű annál "azonnal nálad" jelzéssel fel van tüntetve holott lehúz 1500-2000Ftokkal az emberke:D Én is neheztelek a gardróbcserés csapatra mert pl én dm-rossman drogériás bontatlan termékeket szoktam árulni akár sminkcsomagként feltüntetve mert 1fajta alapozóból volt hogy 7-8féle színem volt de ahogy felraktam törölve lett nem 1x nem 2x nem fogok lefotózni 50terméket szó szerint 50et egyesével feltöltögetve... Másnál meg látom fenthagyják lazán az ilyeneket:) Meg a reklámképekkel való hirdetés. Mire "népszerű" lett egy fürdőruhám így nagyobb eséllyel indultam hogy eltudom adni fogták és letörölték mert a saját testes képemre rászerkesztettem a saját készítésű képemet ami vállvás volt.. És tudom hogy másnál még a reklámképes hirdetéseket is fenthagyják mert lehet undorító de szoktam kedvelni kíváncsiságból ilyen bejegyzéseket hogy mikor is lesz törölve. Van ami már fél éve fent rohad az oldalon. Ami 3hónapja és nem 1 az se azzal sincs semmi gond.. katalógusfotóval. Életembe 1x töltöttem fel úgy képet 5perc után offolva volt mikor csak nem értem rá felvéve képet csinálni a ruhában. 1-2órára szerettem volna hogy maradjon az a kép a katalógusfotóval mire hazaérek lecserélhessem. Nálam annyit nem tudtak várni. Legszívesebben fognám és egyesével linkelgetném nekik hogy akkor ezeknek is törölgessék már le a hirdetéseit ne csak én legyek szivatva de rám rám érnek 5percen belül...
2017 03 14
Én nem is értem...gagyi kínai, fogalmuk sincs, mi van benne, mégis megveszik...Pedig lehet, patkányürüléket kennek az arcukra...
2017 03 15
Egyetértek... Amúgy valószínűleg visszamenőleg nem szűrik ezeket, csak ami épp felkerül és észreveszik. A napokban akartam feltölteni egy ruhacsomagról képet. Feltöltöttem, egy perc múlva eltűnt, és ezt egymás után háromszor. Oké, túlélem, de ha az admin ennyire unatkozik, tudok mondani neki tippeket, miken javítson ezen az oldalon...
2017 03 16
Lehet a gardrobcserének küldözgetni linkeket, ezt már mondták itt mások is korábban:)
2017 03 16
Itt szerintem egyértelmű hogy a lehúzásra mennek az ilyen eladók,beszerzik a kínai gyagi olcsó terméket,aztán abban a reményben,töbszörös áron próbálják meg eladni azokat,csak mert egyeseknek ismeretlen a "munka" szó és ezért mások lehúzásából szeretnének megélni,ami nagyon gáz,szerintem. Én egyszer egy amnesia leggingst szerettem volna megvenni,de után jártam és idő közben kiderült h az eladó 3x annyiért árulta az amnesia leggingst,mint amennyit valójában ér. Így tehát elmondtam neki mi a szitu...persze még az eldó háborgott h nem dőltem be neki és nem vettem meg a túlárazott amnesia leggingst -.- Jeleztem az adminnak is,törölték a hirdetését.
2017 03 18
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy elégé gáz hogy a munkát nem ismerő gerinctelen ,semmirekellő felhasználók mások kizsebeléséből,becsapásából szeretnének némi plussz bevételre szert tenni! Ha meg az ember szembesíti az eladót az igazsággal és a tényekkel,naná h az eladónak áll feljebb,mert nem jött össze neki h lehúzza a tisztességes vevő(ke)t.
2017 03 18
Egy amnesia leggings bolti ára 9-12 ezer kozt van. Ha ennél többért árulta akkor tényleg lehuzasra ment, de ha ennyiért vagy közel ennyiért és neked sok akkor vegyél kínai ruhákat.
2017 03 18
Ja igen de boltonként is lehet egy pici eltérés az árak között. Egy egyszínű piros bőrhatású s-m méretű amnesia leggingsről van szó,és igény esetén rendelte volna....hogy honnan azt nem mondta meg,de 18000ft-ért akart hozni,ez már tartalmazta a postát is. Na már most,ha levesszük belőle a postai ajánlott árát,amit 1000ft-ból simán kijön,akkor a leggingsért csak magában már többet számolt fel sokkal,mint amennyit valójában ér,és alapból nem adhatja drágábban,mint a kereskedelmi ára,mert ha ezért valaki feljelenti,ha rájön h becsapja az eladó,szerintem igen csak megütheti érte a bokáját. Ha 12 ezret veszünk alapul,már 6000ft-tal át is vágott,ami azért nem kevés pénz.
2017 03 18
Segítsetek! Vásároltam az egyik eladótól egy 34-es méretű felsőt. Így hirdette. Előre utaltam az összeget és a postaköltséget (ami kevesebb volt, mint amennyit kért érte). A csomag kibontása után kiderült, hogy a felső eredetileg 42-es volt, csak ő a saját méretére szűkítette, és így szerinte 34-es. Természetes, hogy nem lett rám jó. Hiába írtam ezt meg neki, ő állítja, hogy 34-es és nem hajlandó visszatéríteni az árát. Mit tehetek ebben a helyzetben?
2017 03 21
> barbit: > Segítsetek! Vásároltam az egyik eladótól egy 34-es méretű felsőt. Így hirdette. Előre utaltam az összeget és a postaköltséget (ami kevesebb volt, mint amennyit kért érte). A csomag kibontása után kiderült, hogy a felső eredetileg 42-es volt, csak ő a saját méretére szűkítette, és így szerinte 34-es. Természetes, hogy nem lett rám jó. Hiába írtam ezt meg neki, ő állítja, hogy 34-es és nem hajlandó visszatéríteni az árát. Mit tehetek ebben a helyzetben? Sajnos nagyjából semmit. Abban az esetben tudsz bármi nemű követeléssel élni, ha a ruhában benne van a 42-es méret, látszik, hogy "rongálódott" , illetve varrva van. Ebben az esetben mellékelni tudod a levelezést, és letörlik őt az oldalról. Feljelenteni nem érdemes, mert nem éred el az összköltséget, amiért eljárást indít a rendőrség. Illetve postolni tudod a nevét stb, hogy másokat ne vágjon át. Sajnálom, hogy ebbe belefutottál, sajnos rengeteg ilyen van. Én a turkálós eladóval jártam így..... keresztet vethettem a pénzemre.
2017 03 22
> Tryficio: > Mióta feltűnt a "Black mask" egyre több eladónál látom itt is. > Ezzel nem is lenne gond, ha a legtöbbjük nem a Kínából rendelt, "ki tudja mit tesz az arcommal" hamisítványt árulná horribilis áron. > Kíváncsiságból, utána néztem az Aliexpressen, és majdhogy nem kevesebb mint 700 Ft egy tubus ilyen maszk. > A kedvencem: > LEÍRÁS > 1.Add le a rendelést! > 2.Várj pár hetet még megjön a termék hozzám! > 3.Utalj nekem! > 4.A terméket küldöm neked azonnal! > Ára.:4000+300Ft > Hozzáadott: 2017.03.01. Megtekintések: 98 > Magyarul, utald el neki a 4300Ft-ot, amiből kb. 1150 Ft a termék, és posta összesen. > Ez lehet hogy csak engem zavar?! > Én nagyon jól tudom, hogy mindenkinek jól jön a pénz, de azért a gerincünket tartsuk már meg, és ne a másik jóhiszeműségén nyerészkedjünk.. :$ :$ > De ez még nem minden!! Amellett hogy lehúzzák a vásárlókat, még a felhasználási szabályzatot is megsértik, miszerint törlik a hirdetést: > "Ha az általad kínált darabok kereskedelmi forgalomban kaphatók és/vagy a Gardróbcserét üzleti és marketing célokra használod." > Én egyetlen egyszer készítettem olyan hirdetést, hogy az adott termékből több db-ot is tudok biztosítani, azt bezzeg 15 perc alatt törölték! > Kíváncsi vagyok a véleményetekre.. :$ Szia :) Nem tudom Te hogy vagy vele,de Én utálom a lehúzós eladókat,akik túlárazva szeretnének megválni felesleges holmijuktól,és így szeretnének némi plussz bevételre szert tenni,ahelyett h elmennének dolgozni.
2017 03 23
Hát ez sajnos nem új keletű dolog...próbálkoznak mindennel, nem csak kozmetikai termékkel. Egy csomó hirdetést látni, ráadásul alis/ebay-es képpel, és így van - ahogy Dóra írja - hogy a hirdetések fent villognak, de ha néha én is találok katalógus képet a ruháimhoz, egyből törlik...áh, mindegy, én ezen már nem húzom fel magam.
2017 03 25