Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

ruhapróba hogyan

Sziasztok! Ti hogy oldjátok meg, hogy a vevő felpróbálhassa az eladó ruhát?
2017 07 12
Szia! Eleinte én is elgondolkodtam ezen. :) Egyik lehetőség: plázán belül mosdóban, másik: szintén egy plázán belül ruhás üzletben. Én ezeket tudtam, remélem, segítettem. :")
2017 07 12
:D Köszi :")
2017 07 12
Szia. En a legelejen meg belementem ezekbe a proba dolgokba,de ma mar oda irom,hogy nincs lehetoseg probara. Szeretnek eladni de nem fer bele az idombe,hogy mindenki probalgasson utana meg mondjak koszi nem kell. Az uzletekben valo probalgatasrol meg annyit,hogy ebbol nem 1kellemetlen sztorim volt. Azt hittek lopunk vagy megkertek ne itt intezzuk ezeket mert foglaljuk a fulkeket.
2017 07 13
Velem nem történt ilyen. A próbafülkénél az a trükk, hogy beviszel egy ruhát, mintha azt próbálnád. ;) Zazmasznak igaza van, hogy sokan próbálnak, de nem vásárolnak. Én előzetesen le szoktam mérni a ruhát, tehát megadom cm-ben a méreteket. Ha az alapján jó, elviszem próbára. Ilyenkor egy hozzám közeli helyet próbálok lebeszélni. A mégsem kell a ruhánál csak az a rosszabb, amikor el sem jön az illető. :(
2017 07 13
Szia! Van olyan, hogy jófogás találkozási pont. én pl. ott próbáltam múltkor. nem kell feltétlenül a fogáson hirdetned hozzá.
2017 07 13
Köszönöm szépen a válaszokat! :")
2017 07 13
Én úgy adtam párszor próbálási lehetőséget, hogy eljöttek hozzám házhoz. Ez nekem nem kerül szinte semmi plusz időbe meg energiába. Persze fontos hogy szimpatikus legyen a vásárló, szerencsére mindegyik lány kedves volt aki eljött és vásároltak is a felpróbált ruhákból.
2017 08 24