Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Mibe érdemes csomagolni a feladott ruhát?

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket hogy nem feltétken szeretném papírborítékba rakni a feladott árut. Leragasztható műanyagzacskót, amilyenben pl az asos is postáz, nem tudjátok hol vehetek? Nyugodtabb lennék ha tudnám, nem szakad ki a csomagolás és így nem sérül meg az áru. Köszi előre is : )
2017 07 14
Szia :) Olcsó megoldás még a fekete szemeteszsákba szerintem, az is ugyanaz mint a műanyag zacskó és azt is le tudod ragasztani :) Én mondjuk mindig papírborítékban küldöm a ruhákat, eddig még semmi probléma nem volt vele :)
2017 07 14
Sziasztok! A buborékos boríték megvéd bármilyen terméket feladásnál! Nem szakad ki, nem ázik be, ráadásul igényesebb mint a szemeteszsák. Ennyivel szerintem megéri megtisztelni a másikat! :") Azon a 75 ft- on már nem múlik!
2017 07 15
Nekem ez attól is függ, hogy csomagautomatába adok fel, vagy postán. - Postán, ha postán maradóra megy / Foxpost / Webox automatába: akkor doboz (azon belül is a ruhát kis zacsiba teszem a biztonság kedvéért), vagy bubis boríték, jól leragasztva mindegyiket. - Ha postán címre adok fel pl. egy pólót, hogy beleférjen a 2,4 cm-es csomagvastagságba, akkor A/4-es sima boríték, pólót összehajtom szép laposra és beteszem egy kis átlátszó zacsiba, azt leragasztom celluxal és úgy be a borítéka. Ezt is jól leragasztom és kész. Eddig ezzel a megoldással sem volt még problémám. (:
2017 07 18
Én, ha rendelek valamilyen webshopból, mindig igyekszem óvatosan kibontani a ruhákat, és a kis zacskókat összehajtva elteszem, és utánna abba szoktam becsmagolni, és úgy dobozba, borítékba tenni. :D
2017 08 04