Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Postázás díjak

Sziasztok! Már többször előfordult, hogy kifizettem az ajánlott postaköltséget 1-1 termékre, viszont csak sima levélként volt elküldve a ruha. Ha kifizettem és ajánlottan kértem a feladást, akkor úgy adja fel... Nyilván csak 2-300 forintokról van szó esetenként, nem is ez a lényeg, de ha eltűnik a csomag az ajánlottat tudom kerestetni, viszont a sima feladásnak nem is lehet utána nézni. A másik kedvencem, amikor a terméklapon látom kiírva, hogy a postaköltség egy pólóra 800-900-1000 Ft. Hasraütök és kitalálok egy árat a feladásra? Egy póló többnyire belefér a 250 g-os kategóriába, ami 565 Ft-ot jelent. Egy háztartásban minimum egy kis konyhai mérleg, amin az ilyen termékeket le lehet mérni, és a súlyhatár megállapítása után beárazni a terméket. Volt már olyan vásárlásom is, hogy azt mondta csomagként adja fel az adott terméket, amelyre elkért 1000 Ft-ot. Ok, egy csomag feladásakor ez reális. Nem is volt ezzel probléma. De mikor megérkezett és látom, hogy sima levélként postázta el azt, amire azt mondta, hogy futárral küldi csomagként, akkor megállt az eszem. Mikor rákérdeztem, hogy ezt mégis hogy?? az volt a válasz, hogy neki "idő volt elmenni a postára és ugye az idő pénz". Ezek csak engem zavarnak?
2017 08 30
Szió, én pl 2 melltartót 780.-Ft-ért adtam fel, szóval ha e körül vannak az árak, én teljesen megértem, ugyanis idén eléggé megemelkedtek, és mérethatár is meg van szabva...Viszont amit írtál, hogy megtörtént, az elég felháborító szerintem, hogy 1000 Ft-ot fizettél ki a postára, és csak simán kapod meg... Mi lett volna ha nem kapod meg és elveszik...? :/
2017 08 30
Újabban annyi ilyennel találkozni. Ha még 2-300 Ft-ot akar a ruháért pluszba, akkor annyiért hirdesse meg a terméket, és ne a postaköltséggel húzzon le... Mert ha a postára elkér 1000 Ft-ot, hogy csomagként feladja, akkor adja fel úgy. De ne 235 Ft-ért, sima levélként, ami ráadásul az 50-100 g-os kategória díja, és az ajánlott levél is csak 525 Ft lett volna... Szóval akkor is dupla annyi, amit elkért postázás címszóval...
2017 08 30
Ez tök durva, tényleg ilyen lehúzást... Én szerencsére mindig a megbeszéltek szerint kaptam meg mindent. Részemről ment volna a negatív visszajelzés az tuti. Fordított esetben én is úgy adom fel a ruhákat, ahogy megbeszéltük, és tényleg annyit kérek el amennyibe kerül a csomagküldés. És pl. boríték díjat, vagy csomagolópapír költséget nem számolok, pedig van aki szerintem azért ír ki olyan postadíjat ami amúgy ki sem jönne. Az meg milyen már, hogy felszámolnám az időm, mint díjat, azért mert fél-1 órát utazok pluszban postáig meg vissza, tiszta vicc. Eladóként engem az dühít, amikor már mindent megbeszélünk, megadja az adatait a csomagküldéshez már tényleg csak az utalás hiányzik, mert volt már olyan hogy én megcímezem a talpas borítékot, jól leragasztottam és azóta fel sem nézett az oldalra (mert valakit lehúzott pénzzel, gondolom ez volt az eltűnés oka). És az bosszant, hogy utána már az a talpasboríték kuka, ami az én költségem volt, jó hogy nem kerül sokba, de nem ez volt az első, hogy feladásra kész volt a csomag és utána eltűntek, mint szürke szamár a ködben.
2017 08 30
Nekem az utóbbi pár hétben szinte csak negatív tapasztalataim vannak, vevőként és eladóként is... Tényleg felháborító, amit sok felhasználó csinál itt. Persze, mindenki szeretne minél több pénzhez jutni, de ennek nem az a módja, hogy átverjük egymást. Én már eldöntöttem, hogy nem veszek/cserélek az oldalon innentől kezdve semmit, mert rengetegszer csalódtam. Inkább megveszem a kilós Hádában sokkal olcsóbban, gyakran jobb minőségben a ruhákat. De eladóként sem jobb a helyzet sajnos, már örülni kell, ha megbízható emberekkel köthetünk üzletet.
2017 08 30
Sziasztok! Miért nem elég biztonságos az eladónak a postai utánvét?ugyanúgy megkapja a pénzt a postától csak kicsit később,a vevőnek pedig jobb mert csak akkor fizet ha ott a csomag?
2017 10 24