Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem cserél Nem postázik?!

Olyan idegesitő tetszik valami es már a hirdetésbe kijelenti h nekeressük cserével kapcsolatban és nem postázik! Akkor minek gardrobcserének hivják ezt az oldalt, és ha nem postázakkor miert nem piacozik.
2017 09 11
Teljesen igazad van A cserét még oké azt meg értem,bár láttam olyant aki kiírja csere de a bemutatkozásba meg azt hogy nem cserél.na mind1 de hogy nem postáznak az gáz hiszen biztos sokan megvennék a cuccait olyanok is akik nem a fővárosban élnek.
2017 09 11
Szerintem vannak, akik nem igazán ismerik a levél/csomag feladás menetét, ezért nem is foglalkoznak vele, vagy meló/suli/baba mellett nem tudják megoldani.
2017 09 12
Gondolom mindenki jár boltba vagy postára😂 vagy szánjon egy napot hetente erre es kész nem olyan bonyolult istenem.. 2gyerekem van vidéki vagyok nekemsenki ne mondja meg h nem ér rá!
2017 09 12
A legegyszerűbb megoldás, hogy olyan eladót kell keresni, aki postázik is. Nekem is volt, hogy nagyon tetszett egy cucc, a hirdetésből nem derült ki, hogy hajlandó postázni, rákattintottam a bemutatkozásra, onnét derült ki, hogy nem. :-( így hamar el is felejtettem, keresgéltem tovább. Nyilván minden megoldható valahogy, csak akarni kell, ezek szerint vannak, akik nem akarják. Vaterán pl. ki szokták írni, hogy hetente egy bizonyos napon postáznak csak...
2017 09 12
Hat ezt mondom énis.. Hetente 1 napot rálehet simán szánni. Igy szerintem az eladó ellenszenves lesz es nem fognak tőlle vásárolni.
2017 09 14
Szerintem meg mindenkinek meg van a joga eldonteni, hogy postazik-e vagy sem.. Ha nem akar, teljesen mindegy milyen okbol, akkor nem fog. Az oldal sehol se irja, hogy cserere es postazasra kotelezoek a felhasznalok.. Nehogy mar te mondd meg neki, hogy hogyan adja el a cuccait mar ne haragudj lol.
2017 09 30