Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Csaló! Figyeljetek oda

Csaló vigyázzatok vele! A történet röviden annyi, hogy vásárlási szándékkal írt rám a hölgy. 13 nap alatt nem sikerült összehozni a dolgot. Leírtam neki, hogy a munkám miatt a személyes átvételt nem tudom megoldani maradjunk a foxpostnál aminek állom a költségét. Persze azért próbáltam vele időpontot egyeztetni, de neki egyik sem volt jó. Maradtunk a foxpostnál. Először azt mondta nincs kártyája így mondtam, hogy sajnálom akkor hagyjuk... majd írt egy üzenetet, hogy adjam fel postán majd utal érte. Már ez gyanús volt, hogy adjam fel úgy, hogy nem fizetett érte és majd utal érte, miről ha nincs is kártyája? Ezek után eléggé elbizonytalanodtam a dologban, de még próbáltam összehozni az adásvételt. Aztán megbeszéltük, hogy feladom foxposttal utánvételesen és megoldja a kártya dolgot. A feladás napján írt, hogy még se adjam fel mert nem fogja tudni átvenni mert elutaztak... ott álltam az automatánál és, ha nem ellenőrzöm le az adatokat feladás előtt a csomag visszajött volna hozzám és bukom a feladás költségét. Itt szakadt el nálam a cérna véglegesen. Idő közben több gyanús felhasználó is érdeklődött ugyan azok a dolgok után ráadásul olyanok akiktől a hölgynek értékelései voltak amik olyan profilok voltak, hogy nulla értékeléssel rendelkeztek és csak a hölgynek írtak értékeléseket. Köztük volt egy csaló is illetve egy felhasználó akinek az előző profiljába csak negatív értékelései voltak. Szerintem vigyázzatok vele mert biztos vagyok benne, hogy CSALÓ! Ha kéritek a kamu értékelésekről is rakok be bizonyítékot. Mondjuk elég rámenni a profiljára
2018 03 19
újabb próbálkozás
2018 03 25
Nem tudom, hogy csaló-e Evelin, de megbízhatatlan, komolytalan. Vásárlási szándékkal írt nekem, megbeszéltük a helyet, időpontot, írtam neki telefonszámot, kértem az övét is, ezt figyelmen kívül hagyta, majd lemondta a találkozót az oldalon. Próbáltam vele ismét egyeztetni, sikertelenül, és aztán el is tűnt.
2018 03 26
Sajnálattal olvasom, miféle emberek vannak. Nem néztem végig a screenshot-okat, mert már az önmagában bosszantó, hogy a vevő van felháborodva valaki lakhelyétől és/vagy munkahelyétől (azaz a termék helyétől), mert az nincs közel hozzá, nem esik útba? Erre mondanám azt, hogy "kell vagy nem?"... xD Ha kell neki a termék, vegye tudomásul a feltételeket, ha pedig nem annyira fontos neki, akkor hagyja békén az eladót/vallja be, hogy ennyit nem ér számára. Nagyon nagy pozitívum, hogy összetartó közösség révén "lebuktatásra kerülnek" az ilyenek. :-)
2018 04 02
> eliza987: > Nem tudom, hogy csaló-e Evelin, de megbízhatatlan, komolytalan. Vásárlási szándékkal írt nekem, megbeszéltük a helyet, időpontot, írtam neki telefonszámot, kértem az övét is, ezt figyelmen kívül hagyta, majd lemondta a találkozót az oldalon. Próbáltam vele ismét egyeztetni, sikertelenül, és aztán el is tűnt. Biztosak vagyunk benne, hogy csaló. Ilyen emberrel örülj is, hogy nem találkoztál!... (: Én is pont ezért örülök, hogy nem mentem bele a személyes találkozóba vele. Mondanám, hogy írj neki semleges értékelést vagy negatívat, de én sem mertem mert bosszúból visszaírná. Annyi, hogy jegyezd meg a nevét és máskor bármire írna mondd neki, hogy már viszik vagy valami.
2018 04 03
> jullaby: > Sajnálattal olvasom, miféle emberek vannak. Nem néztem végig a screenshot-okat, mert már az önmagában bosszantó, hogy a vevő van felháborodva valaki lakhelyétől és/vagy munkahelyétől (azaz a termék helyétől), mert az nincs közel hozzá, nem esik útba? Erre mondanám azt, hogy "kell vagy nem?"... xD > Ha kell neki a termék, vegye tudomásul a feltételeket, ha pedig nem annyira fontos neki, akkor hagyja békén az eladót/vallja be, hogy ennyit nem ér számára. > Nagyon nagy pozitívum, hogy összetartó közösség révén "lebuktatásra kerülnek" az ilyenek. :-) Ahhh igen teljesen igazad van! Sajnos olyan helyen dolgozom ami nem fix... mármint egy nap kb a város nagy részét bejárom és nem mindig tudom hova is megyek csak hív a főnököm, hogy menjek. Így hogy oldjam meg? Ezért is mondtam, hogy legyen a Foxpost és persze állom én. Ekkor hozta fel, hogy utánvételesen kéri. Nem is értettem a bizalmatlanságot mert nem friss tag vagyok és ennyi értékeléssel igazán megbízható vagyok. Bele is mentem volna aztán amikor eljutok az automatához, hogy adjam fel és ellenőrzöm az adatokat akkor látom az üzenetet, hogy ne adjam fel... Ez mekkora pofátlanság már, de tényleg? :D Ilyen még sosem volt amúgy.
2018 04 03