Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segítsetek kérlek!!!

A következő a helyzet. Vettem egy nadrágot egy lánytól 4700.-ért,amit vadi új címkésként árult. Amint megkaptam az utaláshoz szükséges adatokat,már utaltam is.Azt mondta aznap feladja,hát nem adta. Másnap rá írtam,hogy feladta-e,a válasza ez volt:ma:-). Aztán tegnap megérkezett a postára,az vadi új farmernadrág helyett,kaptam egy büdös,használt,koszos nadrágot. Ezért adtam neki egy negatív vissza jelzést. Erre neki állt feljebb és a pozitív vissza jelzést,amit korábban írt,letörölte és írt nekem egy negatívot. Ez ügyben mi a teendő? Adminnal hogy tudom felvenni a kapcsolatot? Előre is köszönöm!
2018 04 28
Kedves Klau! Az adminnal a fórumon tudod felvenni a kapcsolatot. Kapcsolat, segítség címszó alatt. [email protected] szívesen segítenek. Üdvözlettel, Mercedes🍀👍
2018 04 28
Nagyon szépen köszönöm!!!
2018 04 28
Remelem sikerrel jártál. 👍🍀
2018 04 28
Hát is-is... Azt amit írt vissza jelzést a lány,az admin letörőlte. Azóta írt még egyet és folyamat zaklat és meghazuttol. Ezért ismét írtam egy negatív vissza jelzést neki,az összes beszélgetésünket belinkelve. Most persze fenyeget és még neki áll feljebb.
2018 05 02