Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segítsetek kérlek! (Postán maradó, most ismerkedem vele)

Sziasztok! A címzés már tiszta, viszont az lenne a kérdésem, hogy ugyanúgy lemérik és a levélkénti árát kell kifizetnem súly alapján vagy van valami más díjszabási lista is?:) (Csak azért mert egy hölgy azt akarja velem elhitetni, hogy 200ft a postán maradó, amiben biztos vagyok hogy "hazugság")
2018 05 18
A levél ára ugyanannyi, ha házhoz küldöd és ha postán marad - annyi, hogy házhoz csak bizonyos méretig viszik ki. Ami még különbség, hogy a postán maradó levélről nem visznek ki cetlit a címzettnek, hanem név alapján adják oda neki a postán (én el szoktam küldeni a küldeményazonosítót is, így gyorsabban megtalálják). :")
2018 07 11
Tolem vki ugy kert csomagot feladtam elore..azota se fizetett..sot be se lep ide szanalmas 3 e ft ert. Ovatosan vele...lehet azert kerik ugy ne lehessen oket megtalalni.mondjuk en megtalalok barkit akit akarok. van a postan kamera.ahol atvette a csomagot. pont nem erdekel 3 e ft... csak rosszul esik.
2018 07 12
A postán maradó levél díja (nemrég adtam fel) 580-700 Ft között van. A csomag, ha postán maradó, nagyon húzós. 1400-tól indul. :-( Ki is akadtam rendesen.
2018 07 23
És levélként mehet 2kg-ig minden méret, vagy csak ami befér a postaládába? Engem elküldtek a postáról, egy nyaklánc feladásánál csak ilyen 1400 ft-ért tudtam volna feladni postán maradóként, így már semmit nem értek.
2018 07 24
Kedves mindenki! Nagy sajnálattal látom,hogy mennyi ember dől be az év legnagyobb vakításának! Nem a blogokból és a clickbait oldalakból kell tanulni. Mindenki menjen fel a Magyar Posta Zrt hivatalos honlapjára és nekik higgyenek. Ott látni mindent. Postán maradó 1400 Ft. Ha pedig levéllel szeretnék ugyanezt akkor megtehetik KISEBB méretben mint a sima levél és azonos áron. Ha bízni nem is de mindig a közvetlen forrásnál ellenőrizzék a dolgokat.
2018 07 25
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a postánmaradó ajánlott levél mennyi plusz utánvéttel?
2020 11 09