Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Cserével átvertek

Sziasztok! Valakinek van valami otlete, mit lehet tenni, ha megbeszeltuk a cseret es en elkuldtem a ruhat de o nem? Egy nadragot csereltem volna egy masikra, megbeszeltunk egy napot, amikor feladjuk. En el is postaztam neki, raadasul elsobbsegivel. Masnap mar nala volt es o arra hivatkozott, hogy nincs penze, nem tudta feladni. Vartam par napot, mondvan mar biztos lett 700! Forintja feladni. Meg sem nezte az uzeneteimet, nem valaszolt. Mar lassan harom het eltelt, es meg mindig nem kaptam meg. Mult heten nagynehezen vissza irt, hogy ker penzt es masnap feladja. Semmi nem tortent azota sem. Tegnap irtam neki, ha nem tortenik semmi a heten sem, elinditom a rendorsegi eljarast. Megnezte de semmi valasz. Bar ketlem hogy foglalkoznanak ilyennel.. Valami otlet?
2019 05 15
Szia Sajnos tanuló nadrág 😔 Max negatív jelzés és jelzed az adminnak ennyi ... Rendőrség hát nem utaltal meg nem is nagy összeg igazából sok idő és szaladgálás .....de ha megteszed az csak jó kitudja lehet mast is átvert már. Sajnálom a történteket😔😔😔😔
2019 05 16
> barbara.kocsi: > Sziasztok! Valakinek van valami otlete, mit lehet tenni, ha megbeszeltuk a cseret es en elkuldtem a ruhat de o nem? Egy nadragot csereltem volna egy masikra, megbeszeltunk egy napot, amikor feladjuk. En el is postaztam neki, raadasul elsobbsegivel. Masnap mar nala volt es o arra hivatkozott, hogy nincs penze, nem tudta feladni. Vartam par napot, mondvan mar biztos lett 700! Forintja feladni. Meg sem nezte az uzeneteimet, nem valaszolt. Mar lassan harom het eltelt, es meg mindig nem kaptam meg. Mult heten nagynehezen vissza irt, hogy ker penzt es masnap feladja. Semmi nem tortent azota sem. Tegnap irtam neki, ha nem tortenik semmi a heten sem, elinditom a rendorsegi eljarast. Megnezte de semmi valasz. Bar ketlem hogy foglalkoznanak ilyennel.. Valami otlet? Szia! Megtennéd, hogy kiírod az adatait az illetőnek? Nagyon fontos lenne, hogy ne csak a sztorit osszátok meg, hanem minden infót az ilyen csalókkal kapcsolatban (pontos cím, név, egyéb adat stb.), mert folyton visszatérő probléma, hogy gyakorlatilag üzletszerűen csalnak, mert senki nem megy utána kisebb összegeknél, viszont sok kicsi sokra megy alapon nagyjából százezres nagyságrendeket gyűjtöttem már össze a fekete listámon, van olyan bakszámlaszám, amelyre csak a fórum alapján már 35 felhasználó jelezte, hogy nem küldött semmit... Nevet persze könnyű kamuzni, de elköltözni/újabb fizetős bankszámlát nyitni már nehezebb!
2019 05 16
Tomana Dorina Budapest
2019 09 21