Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Hogy lehet valaki olyan hülye, hogy bedől ennek?

sziasztok! Nem akarok senkit megbántani, de engem is betalált ez a külföldi, szörnyű magyarral ír leveletek... A kérdésem, hogy hogyan lehet, hogy bárkit is átver??? 1. Nem is értelmes amit ír 2. Nem ezen az oldalon akar beszélgetni, hanem megad valami mást (hogy a Gardróbcsere még együtt se tudjon működni a rendőrséggel...) 3. Utalj neki te amikor Ő akar vásárolni... 4. Utalj neki és sokkal többet kapsz vissza... x-) hát ez tényleg vicc Kérlek legyen egy csepp eszetek és ne dőljetek be ennek!!!
2020 04 16
Már én is létrehoztam anno topicot arról, hogyan lehet elkerülni a csalókat, de sajnos akadnak olyanok, akiket nem lehet megmenteni önmaguktól. ,:) Tomcsi Halfinger kabinybőrönd óccsóért (aha, ja...), még be is linkeltem hogy csaló lehet, rá pár napra vagy 10 negatív gyűlt össze az illetőnek, mert utalás után lókukit se küldött senkinek! Hogy is mondják? Túl szép, hogy igaz legyen. Most mit mondjak erre? Fogom a fejem!
2020 04 16
Abszolút!!! Nem is értem!! Ez a topik ki van emelve valahol? Lehet, hogy azért néhány emberkén segítene vagy segített! :,'( ,:(
2020 04 16
Olyan fajinul kiemelék, hogy fogták és kitörölték az elődjét, így újra létre kellett hoznom!!! Itt van: https://gardrobcsere.hu/forum/t/28667/segitseg-hogy-ne-verjenek-at-vol-2
2020 04 16
Fuuu abszolút egyetértek veled!!! Fel nem tudom fogni hogy egyáltalán hogy jut eszébe bárkinek is a forintos termékének az árát euróba átváltani és ezt emailen egy full kétes alakkal megbeszélni, meg mindenféle adatot megadni. Már ennél a pontnál törölném azonnal az üzenetét... Esküszöm valaki akit már átvert fotózza már be a teljes beszélgetést, hogy milyen szöveggel verte át, mert most már kezd érdekelni mit mond aminek ennyien bedőlnek :D A másik meg hogy már nagyon unom az ezzel kapcsolatos topicokat, mindenki lefotózza hogy milyen "ide vele" szöveggel találta meg, vagy éppen sír hogy átverték és hogy mit csináljon. Ahelyett hogy az adminokkal felvenné a kapcsolatot hogy tiltsák az összes profilt amiről már érkezett üzenet.....
2020 04 16
Igen, engem is érdekelne egy ilyen beszélgetés :D Igazad van, hogy tényleg zavaró már, hogy ezzel van tele a fórum, már kicsit sok. Én is már furán érzem magam, hogy ennyit írok az Adminoknak emiatt az eset miatt, de nekik kell jelezni, hogy tudják őket tiltani. Ha ide írjátok ki az kevés. (Attól félek amúgy, hogy azért van még bátorsága, hogy ennyi profilt csináljon mert válaszolgatnak neki néhányan. Szerintem ne is írjatok neki semmit, akkor talán leáll.)
2020 04 16
Egyetértek Mindenkivel. Nem is értem... Amikor először megtalált az a "csoda" x-) nem is reagáltam... Plusz az volt az első (mint mindig egyébként), hogy megnéztem az értékeléseit. Már előttem tele volt negatívval az aktuális oldala... Másodjára 2 hét múlva megint írt ugyanarra a termékre. Na! akkor megírtam neki angolul, hogy kopjon le mert tudom, hogy csaló és ne zaklasson. Azóta (még) nem jelentkezett újra. És tényleg már lassan az össze téma erről szól.
2020 04 16
Na, engem is betalált... De legalább látom le lett tiltva mire beléptem. Jó lenne amúgy IP cím alapján leiltani, ne csinálhasson új profilt.
2020 04 16
Igen, engem is megtalált , és töredelmesen bevallom, ha nem lett volna a fórum még lehet válaszoltam is volna neki (volt már több angol vásárlóm is). De az tuti, hogy az utaltatásnál megbukott volna nálam is. Sajnos, ha 10 ből 1 valakit sikerül bepaliznia, akkor simán megéri neki itt lenni :( A többi hasonló eladós oldalon már ezer éve mennek hasonló átverések , csak idő kérdése volt, hogy ide is eltaláljanak. :( Az IP tiltás nem megoldás (kb olyan mint az e-mail cím: bármikor lehet neki másik). Ezen csak az segítene, ha valami komolyabb biztonságú regisztráció lenne (pl: mobillal visszaigazolós, 2 lépcsős ), de ez meg sok-sok pénz :( Alternatív könnyítés lenne az adminoknak a " jelentem gomb" lefejlesztése, amit valószínűleg rongyosra nyomkondánk - de a semminél több lenne. Addig is marad a Facebookon jelentgetés és imádkozás , hogy a közben eltelt napokban ne legyen senki akit be tudott palizni. Mondjuk azt én sem értem , hogy miért nincs automatikus bannolás.. ( 60 + negatívval aktív tag?!? ) Mondjuk 10 is elég lenne nálam az instabanhoz.
2020 04 17