Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Utánvétes vásárlás

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Instagramon 8300 Ft értékben vásárolt tőlem egy lány, de azt mondta, hogy a szülei csak utánvéttel engedik meg neki. Beleegyeztem, de a postán elrontották és nem utánvétként lett feladva. Beszéltem a lánnyal, azt mondta, ha megérkezik a csomag rögtön utal. Kedden már nála is volt a csomag, írta hogy majd szerda reggel utalnak. Nem kaptam azóta se pénzt, se választ tőle. Hívni is próbáltam, de a hívás sikertelen volt. Mit tudok tenni ilyen helyzetben?
2021 02 11
Szia! 1 Nekem már ott sántít a dolog, hogy a szülei csak utánvéttel engedik. Értem én hogy sok a csaló mindkét oldalról, de csak meglehet egyezni, vagy ha nem akkor annyiban hagyni a dolgot. 2 Nekem ha elrontanák a postán azonnal kijavíttatnám, nem érdekel hányan állnak mögöttem, vagy néznének rám csúnyán. Itt a pénzed a tét, pontosabban 8300 Ft, ahogy írtad, nekem ennyiért már ne rontsák el hogy utána aggódhassak hogy talán se ruha se pénz nem lesz. 3 Ha már kedden átvette és még nincs utalás akkor sajnos átvertek, én úgy gondolom, de ne legyen igazam. Szerintem nyugodtan fenyegesd meg a rendőrséggel. Hátha ettől beijed és utalni fog. Meg próbáld meg facebook-on megkeresni és ott is írni, plusz ott talán a szülei is fent lesznek és akár nekik is írhatsz, ha már az elején a szülei nem engedték az előre utalást (persze ha nem kamu volt). Nyomozni kéne kicsit, én azt tenném ha van indulási alap, egy név + tel szám, cím, ja és hívogasd, hátha megunja és felveszi.
2021 02 11
Hát, én is remélem, hogy még meg fog érkezni, bár már egy ideje azonnali átutalás van, azaz hétvégén, ünnepnap, bármikor percek alatt meg kell érkezzen az utalás egyik számláról a másikra! Én jártam már úgy, hogy ajánlott levelet adtam volna fel, és otthon jóval kevesebbet mértem, mint amit a postán mértek. Így drágább is lett volna a feladás, már a matricát is ráragasztotta a nőci, mikor mondja, hogy mennyi, én meg mondtam, hogy köszönöm, így nem kérem! Nem tetszett neki, persze, és le is kellett szedni róla a matricát, mondtam, hogy elviszem és máshol adom fel, vagy mérje le más, vagy ő mérje le egy másik mérlegen, mert 1-2 gramm eltérés még elmegy, de több már gyanús. És másik mérlegen mérve érdekesmód már annyi volt a súlya, mint amit én mértem otthon, szóval nem szabad hagyni magunkat átbaszni! Ha meg elrontották, akkor dolgozzon vele egy kicsit tovább, és javítsa ki!
2021 02 11
Köszönöm a tanácsokat! Azóta sem értem el és semmilyen pénzt nem kaptam. Már elengedtem a dolgot, úgy döntöttem, hogy rendőrségre viszem a dolgot. Biztos, ami biztos.
2021 02 17