Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Első ilyen esetem!!

A múltkor megbeszéltem egy lánnyal, hogy cserélek, fel is adtam neki az ígért darabot,ő is azt írta,hogy feladta, és azóta látom nála a kèt negatív visszajelzést, hogy másnak is beígérte, és nem küldte... :( Szerintem már nekem se fog megjönni a csomag, de nem tudom mit kéne csinálnom.. követeljem,hogy küldje vissza??
2015 10 10
Sajnos szinte lehetetlennel egyenlő, hogy visszapostázza... Nagyon sokcsomagot buktam így még anno fészen, de én rendőrséggel mindennel fenyegetőztem és ez 10ből 3 esetben bevált, mert az illető megijedt és vissza küldte a cuccom, vagy pl azt mondtam, hogy hétvégén pont utazom pl. pestre és ha nem akarja hogy balhét csapjak postázza vissza.
2015 10 11
Sziasztok!hat en pont ugyanigy jartam!!beszeltem egy csajjal negbeszeltuk h.cserelunk,l 2db retro nadragot egy gumicsizmara,en mindent ugy csinaltam ahogy megbeszeltunk de En 2 het mulva sem kaptam semmit,akkor megmondtam neki h.feljelentem (ja es meg 2000ft ot is kuldtem neki mert annyi volt a kulonbozet a csizma es a nacik kozott)!a rendorseges tema utan mar az allitolagos testvere irt ram hogy a huga autobalesetet szenvedett,na erre akkor leirtam neki is hogy mit szeretnek!!ropke 2es fel het mulva a mai napon megkaptam a csomagot amiben egy db nadragom volt vissza kuldve penz nelkul! Ez volt eletem elso csereje de az utolso is!Eszmeletlennem tarom az ilyen pitianer csalokat!! A neve Dius 98. (Jaroka klaudia neven mashol is hirdet )Vigyazzatok vele!!
2015 11 13