Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Hamarosan megújulunk! További információk a linken.

Hamarosan megújulunk! További információk a linken.

Főoldal GYIK

Kedves Felhasználók!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobbá tegyük webhelyünket! De először győződj meg arról, hogy megerősítetted az e-mail címedet, hogy be tudj jelentkezni. Ha nem, akkor küldünk még egy e-mailt a megerősítő linkkel az e-mail címedre.

A tételek címkézése hamarosan eltűnik a Gardróbcsere oldaláról, helyette a termék „állapota” lesz elérhető, így meg tudjátok majd adni, hogy mennyire használt a meghirdetett darab (új címkés, új címke nélkül, nagyon jó, jó, használt).

Ne izguljatok, továbbra is lehetőség lesz a termékek kategóriák szerinti szűrésére!

Megváltoztatjuk a Gardróbcsere menüjét is, hogy még kényelmesebbé tegyük az oldal használatát. A sokak által kért kategória is bevezetésre kerül: Lakásdekoráció! A fő kategóriáink a változtatás után ezek lesznek: Női, Férfi, Gyerek, Kisállat, Lakásdekoráció.

Mindezeken túl a VIP szolgáltatásainkat is bővítjük. Teljesen új lehetőségeket kínálunk arra, hogy a termékeiteket kiemeljétek...

Az új változások új szabályokat is hoznak magukkal. Erről bővebben a GYIK alatt tájékozódhattok majd. Bármilyen kérdéssel forduljatok bizalommal továbbra is Adminisztrátorainkhoz vagy írjatok a [email protected] e-mail címünkre!

Jó szórakozást kívánunk az új Gardróbcsere felfedezésére!

Egy olyan közösség vagyunk, ahol vásárolhatsz, eladhatsz vagy cserélhetsz ruhákat
Vétel - eladás