Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Rózsaszín postai csekk

Kedves tapasztalt eladó lányok! Még relatív új vagyok az oldalon, és kíváncsi lennék a ti tapasztalatotokra, hogy hogyan érdemes intézni ha valaki postai rózsaszín csekkel akar fizetni. Én magát csekket is életemben egyszer láttam, azt is vagy 5 éve. Kerestem a témában topikot, de úgy láttam, hogy még nem született, pedig laikus kezdőként később másnak is segítség lehetne egy ilyenről olvasni.
2015 10 13
*nekem eddig egyszer adtak fel annyi a lényege hogy kb 500ft-os díj ellenében valaki úgy fizeti a pénzt és a postás meg házhoz hozza, ugyanúgy jó mint az utalás, de érdemesebb felajánlani a vásárlónak azt az opciót hogy bemegy az otp-be és úgy fizeti be, mert az olcsóbb is és kb egyből látszódik a számlán. Remélem tudtam segíteni ^^ Üdv NomiGizi
2015 10 13
Köszönöm NomiGizi! Gondolom, hogy akkor ennek valami borzalmas átfutási ideje van :S Elsőre én is az előre utalás volt az első amit mondtam, és erre jött a válasz. Más környezetben csak előre utalást alkalmaztam, így azt se tudtam, hogy most hova kapjak :)
2015 10 13
mond neki hogy menjen be a bankba és fizesse be a számládra az a leggyorsabb
2015 10 13
A bank nem mindig jelent megoldást, sajnos most én is abban a cipőben járok, hogy rózsaszín csekkes befizetést kellett javasolnom egy eladónak. Ő Raiffeisen banknál van, ami nincs a városban, ahol élek, csak OTP és Erste. (Netbankból a bankom hülyesége miatt nem tudok utalni egyelőre.) Mivel személyes befizetésnél adott bankból másik bankba nem lehet utalni (tehát pl. OTP-ből Erstébe nem tudsz utaltatni), így marad a rózsaszín csekkes megoldás. Azért ezt sem kell ennyire kollektíven elutasítani, a pénzt a befizetést követő második napon a címzett kézhez kapja.
2015 10 16