Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Miért nem látom az új tételeke?

Nem látom a legújabb feltöltéseknél a termékekhez tartozó képeket! Nektek is ilyen??
2015 10 18
Igen én se látom
2015 10 18
Nálam is ilyen, Próbáltam más böngészővel is megnyitni, de ott sem lehet látni. :(
2015 10 18
Nálam sem látszanak a képek!
2015 10 18
annyira idegesítő...:(
2015 10 18
Igazad van ez már egyre rosszabb már nincs is kedvem itt lenni
2015 10 18
Teljesen használhatatlan már a gardrobcsere, inkább maradt volna a régi :( Elhiszem, hogy nagy munka átalakítani, de már hetek óta itt szenved mindenki és ez így nagyon rossz :( Mikor lesz végre kész?
2015 10 18
Nekem sem látszik egyetlen egy kép sem....
2015 10 18
Én meg nem tudom kitörölni az eladott termékemet. Lehet hogy most sokan meg fognak kövezni de ez az egész átalakítás szép példája annak hogyan lehet egy jó, átlátható, logikusan felépített honlapot szétbarmolni, átláthatatlanná tenni....Itt jelenleg a "külcsin" a használhatóság rovására ment... Nem tűnnek jól ki az egyes menüpontok, a fórum oldalt egy kalap sz--- Addig design-oltak a kedves fejlesztők míg kaptunk egy full béna oldalt, ennél még a Vatera is átláthatóbb. Semmi baj nem volt a régi kinézetével, azt kellett volna egy kicsit kiegészíteni több menüponttal meg pár funkcióval. Most gyakorlatilag adtak a sz...nak egy pofont mert semmi egetrengető változás nem történt csak romlás az összképben. Itt jegyezném meg hogy ez egy saját szubjektív vélemény ...Jó lenne ha emiatt nem rúgnának ki a kedves moderátorok. KÖSZI
2015 10 18
Sziasztok! Én sem látom az új tételeimet, csak a kép sarkában a törött ikont. Profilképet szintén nem tölt fel. Másik profilom blokkolt fórumon még bizonytalan ideig, így az észrevételeimet nem igazán tudtam sehol sem jelezni. Tudom, hogy nem csak itt lehet, de kicsit olyan, mint hátra kötött kézzel gépelni - idegtépő és reményvesztett. Régi tételeket nem enged törölni, állapotát nem engedi módosítani, eladottnak sem engedi jelölni. Az oldal betölt, de a világon semmi nem történik.
2015 10 18