Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Felháborító

Itt olyan lányok vannak akik pénzszerzés (esetleg zsebpénz vagy felsőbb iskolába jár), gardrobürítés vagy egyéb okok miatt adják el a ruháikat. Sokan vannak akik csak cserélgetnek. És itt jön a probléma. Kiben bízhatunk.. Senki sem ... a pénzt. Miért kell átverni a másikat? Vannak akik keményen megdolgoznak a pénzért, főleg ilyen árak mellett. Más meg tiszta lelkiismerettel átvágja. Én kétszer cseréltem. Most másodjára barkasszo93 nevű lánnyal cseréltem egy-egy h&m-es táskát. 4 hete várom.. Becsületesnek lenni sokkal jobb érzés! Ezt mindenkinek meg kellene tanulnia.
2015 11 01
Engem 1x vertek át, utaltam az összeget, és a nadrágom sosem érkezett meg. Azóta csak személyesen Budapesten vásárolok/cserélek, és nem utalok előre senkinek. Szűkebb a keresési találatok listája, de legalább nem zokogok még egy hétvégét végig. A visszajelzések is elméleti síkon ezért vannak, hogy lássuk mennyire bízhatunk a másikban, akivel üzletelni szeretnénk, de mint látható, ez is áthágható a kamu profilok és önmaguk visszaigazolása által. -.-" Sajnos Neked is csak ezt tudom javasolni, hogy csak olyan üzletet csinálj, amit személyesen, négyszemközt tudsz lebonyolítani. Jobb félni, mint megijedni.
2015 11 01
Én futottam bele olyanba (Timike99), aki zokszó nélkül eladott volna nekem olyan holmit, amivel már mással cserében megegyezett. Cseréltek volna, de ő nem küldte a sajátját, csak átvette amit küldtek neki, fizetni sem fizette ki. Szép. A sajátját nem vette le a profiljáról, tovább árulta, így én is belefutottam, megtetszett, rákérdeztem, el is adta volna még egyszer, ha nem olvasom a fórumot. Én is csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy SZEMÉLYESEN mindent!!!
2015 11 02
Engem is vertek már át, sajnos ... most már megnézem hogy kinél milyen a visszajelzés hány pozitívat kapott, s csak is attól veszek. Remélem tudtam segíteni! :)
2015 11 02
Engem is cserével vertek át. Le is tiltott, vagy letörölte magát. Szilágyi Tímea, Pocsaj Széchenyi u. 30. Kerüljétek! Holnap küldök neki egy levelet, hogy vagy visszaküldi a ruhákat, vagy feljelentést teszek internetes csaló címen.
2015 11 08
Engem kétszer utánvétes postával vágtak át és személyes találkozóval szívattak. Utánvétes csomag 2190 FT volt a nyakláncra, lánccal együtt 3190 FT ennek kétszer a visszahozási díját kellett fizetnem, mert nem vették át. Személyes találkozóra meg csesztek eljönni és 100km-et utaztam odavissza... :"D
2015 11 08