Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Most komolyan ennek a résznek mi értelme?

Minden nap olvasom itt a jobbnál jobb ötleteket, DE!...megvalósult bármelyik is valaha? Az adminisztrátorok alig reagálnak valamire:( Lássuk be, hogy sajnos senkit nem érdekel, hogy mi felhasználók hogyan látnánk az oldal működését a legjobbnak, de mondjátok, ha én tévedek! Tök jó ötletek: -látható legyen, ha elolvasták az üzeneted -elhanyagolt fiókok törlése az átláthatóbb vásárlásért és eladásért -lássuk, hogy ki mikor regisztrált, hogy könnyebben kiszűrjük a csalókat -körüzenet küldése a követőknek/ üzenet a követőknek, ha valami újat töltesz fel -eladva jelzés láthatóbban. stb Miért van akkor ez az Ötlet nevű fórum?
2015 11 07
Érdekes dolgok ezek. Állítólag a fórumon blokkolás is 1 hónap után feloldódik, én még mindig várom, hogy ez megtörténjen, pedig 1 hónap már régen eltelt. Nem tudok egy tételt kitörölni, és nem válaszolnak az üzeneteimre, nem törlik ki, de, ha a "keresek" opcióba "eladnám" szöveget írok, azonnal blokkolnak. Ha a termékemnek nem jelöltem meg a megfelelő kategóriát, azt azonnal törlik...nem tudom min múlik -.-" És igazad van, szemmel láthatóan ez senkit sem érdekel. :D
2015 11 07
Igen...amiben kellene a segítségük azt nem kapjuk, viszont, ha mi "hibázunk" arra rögtön tudnak reagálni:/
2015 11 07
Sajnos semmi nem megy egyik percről a másikra, nem annyi összerakni egy honlapot hogy beírom hogy ilyen legyen es keszkomoly tervezés van mögötte. Írták hogy dolgoznak a problémákon, valamint hogy vannak szabályok amiket ha megszegsz a rendszer automatikusan torli vagy blokkol. Szerintem örülj hogy már csak egy hónap a blokkolás régebben 6hónap volt és szerintem ez az egy hónap teljesen reális idő.
2015 11 07
Én is pontosan tudom, hogy milyen egy honlapot "összerakni" :D, de komolyabb helyeken nem félkész állapotában cserélnek új honlapot, és okoznak ezzel sok bosszankodást a felhasználóknak, hanem teljesen kész és jól működő állapotában índítják el, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy általában nem is kapunk semmiről tájékoztatást, az adminisztrátorok nem kommunikálnak a felhasználókkal:(, nem válaszolnak a felmerülő kérdésekre és nem naprakészek. Az oldal megújításáról jó lett volna, ha kapunk például egy üzenetet, hogy ez és ez fog történni. Viszont, ha rosszul kategorizál valaki valamit az rögtön blokkolás, törléssel jár.. de az nem baj, hogy egy tucat internetes fotós kép van fent főképnek, azzal nem törődnek. Vargabiii pedig azt írta, hogy lejárt az 1 hónap rég, mégse oldották fel neki a blokkolást.
2015 11 07
sajnos a többséggel értek egyet.... :(
2015 11 08
Én is egyet értek, amióta elkezdődtek az újítások én azóta nem tudok új hirdetés felrakni mert a címkéknél nem enged tovább....Bár ezt már jeleztem!! A régi oldal nagyon jó volt, imádtam, egy két apró változtatásra lett volna szükség, nem egy teljesen új átláthatatlan és élvezhetetlen oldalra :( Én egész a mai napig a régit használtam, de most már teljesen megszűnt... :( :( Nagy bánatomra, és úgy látom nem csak az enyémre... :(
2015 11 13
> leonra23: > Minden nap olvasom itt a jobbnál jobb ötleteket, DE!...megvalósult bármelyik is valaha? Az adminisztrátorok alig reagálnak valamire:( Lássuk be, hogy sajnos senkit nem érdekel, hogy mi felhasználók hogyan látnánk az oldal működését a legjobbnak, de mondjátok, ha én tévedek! > Tök jó ötletek: > -látható legyen, ha elolvasták az üzeneted > -elhanyagolt fiókok törlése az átláthatóbb vásárlásért és eladásért > -lássuk, hogy ki mikor regisztrált, hogy könnyebben kiszűrjük a csalókat > -körüzenet küldése a követőknek/ üzenet a követőknek, ha valami újat töltesz fel > -eladva jelzés láthatóbban. stb > Miért van akkor ez az Ötlet nevű fórum? Nekem lenne egy kérdésem hozzád a régi fiókok törlésével kapcsolatban. Ugye lehet hogy valaki csak azért regisztrál hogy vásároljon. (mint ahogy régebben én is), na már most ha teszem azt egy hónapig vagy tovább nem vásárol semmit ( mert nem anmyira vásárlós típus de így mégis csak olcsóbb) mittudomén vesz egy kabátot télen majd félév múlva felnéz hogy amúgy lehet vennék egy fürdőruhát mert már 3 éve nem vettem... csak példaként, akkor most őt is letörölnéd? Nálam mondjuk nem ez van, mert én nem tudom megállni, hogy ne nézzek fel az oldalra, meg mivel vásárlósabb típus vagyok, mindig kitalálom, hogy nekem kell valami. Persze jogos a felvetés, mert én is jártam már úgy hogy venni szerettem volna valamit és az illető több hónapja már rá sem nézett a profiljára miközben tudtam, ha két hétig nem nézi meg, akkor mást kell keresnem. Meg engem is idegesít, hogyha nem jön fel valaki megnézni a vásárlóit, csak azt mondom, hogy ha a fent leírt helyzetben lennék, nagyon nem örülnék neki, hogy egysze csak letiltottak mert 3 hónapja nem vásároltam ( de mondjuk én nem tettem fel semmit eladásra). De egyébként egyetértek a többi felvetéseddel. :)
2015 11 15
Melpomene, hogy pontosítsak itt rosszul lett írva, hiszen az eredeti topic nem az elhanyagolt fiókok törléséről szól, hanem csak az elhanyagolt fiókokban lévő termékeket törölnék és nem magát a felhasználót. Ezzel jóval átláthatóbb lenne az oldal, az hogy a felhasználó nem lett törölve az meg senkit nem zavarna, csak a feltöltött tételei zavaróak, mert amúgy is rengeteg ruha van feltéve (: Ja és ha meggondolná magát a felhasználó újra kezdhetné az egész feltöltögetést előről (csak utána ne hagyja el újra az oldalt). :D Én remélem lesz ebből valami, mert elég jó ötletnek tartom.
2015 11 16
Nagyon nem örülök, hogy a régit már nem tudom használni.. Másik böngészővel és tableten sem.. És főleg, mert itt annyi minden hiányzik. Írtam már, de nem tudom hol, és nem tudom hogy látták-e, mert senki sem reagált rá.. Jó lenne, ha látszódnának a pontok, ha már pontozás van! Ez nem csak a visszajelzésekből áll. És a kiemelt felhasználók rész lehetne újra több oldalas.. Ez talán nem olyan nagy kérés.. Ugye?
2015 11 17
Melpomene : Kicsit félreértetted, ezek nem az én ötleteim, gondolataim, más felhasználok szuper ötleteit másoltam is be példaként... És egyébként nem azt szeretném, hogy töröljenek regisztrált tagokat, hanem azt, hogy mondjuk a termékeiket töröljék azoknak akik nem is foglalkoznak jó ideje az oldallal, tehát be tudnak lépni, akár fél évente is, de ha ennyire komolytalanul és össze-vissza teszik ezt, akkor a termékik ne legyenek aktívak. Mindenkinek időt és energiát lehetne ezzel megspórolni ja és felesleges bosszankodást it :)
2015 11 22