Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Csaló lenne?

Sziasztok! 11.07-én írt nekem Virginia9 nevű felhasználó, hogy szeretne cserélni egy pulóveremért. Én visszaválaszoltam hogy nem cserélek, majd írta hogy mégis lehet megvenné. A pulóver 1-2szer volt hordva, még a feladása napján sem volt SEMMI hibája sem. Jó minőségű, HM-es. 2000 forintért árultam, de végül elengedtem belőle 300-at szóval csak 1700-at KELLETT VOLNA FIZETNIE(de nem fizetett!). Mondtam hogy feladom a csomagot, és utána írom is a kártyaszámot hogy hova kéne utalni, mert aznap eléggé sietős napom volt. Azt mondta persze ráér a kártyaszám....Miután elküldtem a csomagot és megadtam a számomat is, vártam a válaszát hogy megérkezett-e a csomag de nem írt. 4 napra rá már én írtam hogy sikerült-e átutalni. A válasza az volt, hogy "Virginia9 szia tiszta hibásan érkezett meg!!" Kértem képet a "hibákról" de mai napig nem küld. Valamikor napokig nem válaszolt, csak miután megint írtam neki. Azt állítja nem tud képet küldeni, de azóta már töltött fel egy terméket... Bocsánat ha hosszúra húztam a szót, de szeretném hogy tisztán lássa mindenki a helyzetemet. Valaki tudna segíteni hogy mit csináljak? Elég új vagyok még itt :/ Köszönöm előre is o:)
2015 12 25
Szia! Sajnálom a dolgot, nekem is írt már pár dologra de nekem nem volt szimpi így nem bonyolódtam bele az üzletbe. Azt tanácsolom hogy SOHA NE add fel előre a csomagot még ha sok értékelése is van a másiknak. Nekem eddig bevált majd 50 üzleten vagyok túl és eddig mindig sikeresen végződtek. :) További jó gardróbozást!
2015 12 25
Köszönöm a tanácsokat, az összes többi vevőm eddig szerencsére becsületes volt, szóval nem akarok általánosítani, de úgy gondoltam hogy a kölcsönös bizalom mindenkinek kijár, ha én küldöm a csomagot, ő küldi a pénzt :( Mindegy, megtörtént, már nem tudok mit csinálni. És köszönöm a gyors választ is! Kellemes ünnepeket :")
2015 12 25
Kellemes ünnepeket Neked is! :)
2015 12 26