Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Érdeklődés, segítségkérés, bosszankodás

Sziasztok! Egy kis panasszal és egyben segítségkéréssel fordulnék hozzátok. A minap( pár órája) elég kellemetlen meglepetés ért. Kedves Blili2002 nevű felhasználó méltatott negatív visszajelzéssel.Amit azóta már módosított, hogy persze, még rosszabb legyen :D Ez egyébként nem lenne probléma,ha jogos lenne, de se üzenetváltás, se semmmilyen konktakt nem volt köztünk. Kérdem én, a visszajelzés nem adás-vétel után adható? Esetleg az adminok nem tudnának tenni vele valamit? Vagy ezért jelenthetném? Nem szeretnék én senkinek rosszat, csak bosszant. Nincs semmi terméke, semmi bemutatkozás, gyanítom hogy a 2002is a születési dátumát jelzi, nem igazán szeretném, ha egy ilyen kis gonoszkodó kislány rondítana bele az oldalmba, vagy akár bárki máséba. Ötlet? Vagy esetleg valaki más tapasztalt hasonlót? Előre is köszönöm.
2016 01 26
Pontosan úgy. Írtam neki levelet, hogy mégis mi a gondja, de semmi azóta sem. Továbbra is én vagyok az egyetlen értékeltje. Írtam nekik az e-mailjükre, egyelőre nem kaptam választ. (Gondoltam arra is, hogy ez piti ügy, nem foglalkoznak vele, és talán nekem sem kéne, de csak bosszant.) Köszi szépen a segítséget, én is bízom benne.
2016 01 27
Megnéztem és tényleg te vagy az egyetlen értékeltje.. hihetetlen számomra, hogy egy ilyen valakinek örömet okoz. Alaptalanul bemocskolni a másik nevét.. Remélem azért válaszolnak majd, csak tudnak tenni valamit. :)
2016 01 28
Szia! Ha írsz az adminisztrátornak e-mail üzenetet (erre gyorsabban tud reagálni) a problémával kapcsolatban, törölni fogja a visszajelzést. :")
2016 01 29
Azóta még csak fent sem volt, ha jól láttam. :) Az adminisztrátori e-mail-el kapcsolatban tudnál segíteni RagDoll? :) a help gardrobcserés emailre írtam, sajnos ott nem volt rá reakció :)
2016 01 31
A probléma megoldódott, ezúttal is köszönöm az adminoknak! Bárkinek hasonló problémája van, forduljon a [email protected] címen hozzájuk. Nagyon készségesek, és azt ígérték ha esetleg meglévő felhasználó által készített új profilról van szó, utánanéznek :)
2016 02 01