Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Javaslat a felhasznaloknak

a "keresem" topik ugye teljesen atlathatatlan, mind eszrevettuk, hogy nem az van felul, ami friss, hanem amihez legutobb hozzaszoltak. Mindannyian szivesen linkelgetunk ezekhez a keresekhez, es biztos sokan eszrevettetek, hogy a kitett topik mondjuk fel eves, vagy evszaktol fuggoen total nem lehet aktualis mar. Szerintem ezek a lejart hirdetesek mindenki dolgat megnehezitik, hiaba irok ki uj topikot, mar javaban a harmadik oldalon van, mikor meg mindig a fel evesre mennek a 45678258.javaslatok. En most minden keresos topikomat szepen a kovetett topikokba belepve kitoroltem, egyreszt mert vagy megtalaltam, vagy kutya nem latta, total felesleges honapok mulva linkelni ala barmit, es az egesz szofosasommal csak arra szeretnek mindenkit biztatni, hogy ha van idotok energiatok stb, szepen torolje a kereso a mar nem aktualis hirdeteset a forumbol, hogy az eladoknak es az uj keresoknek is konnyebb dolga legyen. (:
2016 02 24
Támogatom az ötlete, főleg hogy már van lehetőség megnézni a követett témáinkat és törölni azt. A napokban én is megtettem mert iszonyatosan idegesít engem is hogy minden mást feldob, de aki tényleg keresne vagy én keresek valamit azt pedig nem találom. :) Aki sokat posztolgat az legyen szíves és törölje a régieket, ha keres valamit és már megtalálta amit akart szintúgy törölje ki mert nagyon zavaró! :)
2016 02 24
Igen, ezt akartam mondani, mindig meglepodok, hogy masok mennyivel jobban fogalmaznak (((((:
2016 02 24
abszolút jogos, csajok :)
2016 02 24
Ne aggódj! A lényeg átjött! :D
2016 02 24
igazatok van.... én ha valamit kerestem, és bizonyos idő után sem kaptam rá ajánlatot, vagy bármi okból a dolog elvesztette aktualitását, én mindig kitöröltem. Annyi lehetne mindenkiben, hogy ha megtalálta amit keresett, vagy ha kapott rá x ajánlatot, akkor törli a posztját. Mondjuk lehetne ennek is akár egy időkorlátja, nem? Hogy egy keresem hirdetés fent lehet egy hónapig, ha a posztoló nem törli, utána törlődik.
2016 02 28
Igen, de ezt mar meg sem mertem emliteni, mert annyi fontos dolog van ami lehetne jobb, hogy ha mi is tudunk tenni erte, akkor lehet hamarabb megoldodik, mintha a fejlesztoktol varnank ezt
2016 02 28
ott a pont, annushka :)
2016 02 29