Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Eladott ruhak

Nem tudom ezt a topik mennyire befolyasolja a fejleszteseket az oldalon, de leirom, mert egyik fo idegesito dolog szamomra a hasznalattal kapcsolatban, amin szerintem lehet valtoztatni. Nagyon egyszeru, az eladott ruhak egy honap mulva torlodnek a profilokrol, teljesen felesleges ennyire sok ido, megteveszto es idegesito. En pl nem szeretem, ha 3 max 4 oldalnal tobb termek van a profilomon, maset sem nezem vegig akinek pl 10+ van, ami tetszik az ugyis eladva jelzesu, az oldalak igy atlathatatlanok. Volt a hetekben, hogy az elso ket oldalam csak eladott cuccokkal volt tele, amig nem tuntek el ujakat nem akartam feltolteni es szerkeztgetve elorebb tolni az utolsokat meg nagyon hosszu ido. Kitoroltem mindet, es a jovoben is ezt fogom tenni, de igy meg nem novekednek a felhasznalok pontjai (ami tok izgi). Ez nem lehet egy fejlesztesi pont a jovoben, pl egy v. ket hetre redukalni, vagy csak engem zavar? Plusz, a kedvencek kozott siman vannak fel-egy eve eladott dolgok, ami az egykori tulajdonosa lapjarol mar csillio eve eltunt, akkor a kedvencek kozt miert lathato tovabbra is?
2016 03 22
Üdvözlet! Szerintem ez egy nagyon hasznos észrevétel Annushka. Pár hónapja regisztráltam, nem ismertem a régi programot. Törölni szoktam az eladott termékeket. Viszont észrevettem, hogy ez hat a vásárló kedvre. Fura. Úgy gondolom, hogy törölni kellene, mert igy is sok az felesleg az oldalon. Lehetne egy olyan lehetőség is a profiloknal, hogy szerepeltethessük az eladott termékeket. Archivban. Esetleg. Bár a visszajelzések nyilván elárulják, hogy történt adás-vétel. 👍🤗😊
2016 03 22
Támogatom!
2016 03 23
igen, ez engem is zavar, én az eladottaimat az eladva jelzés után még egy napig fent hagyom, hogy pontot kapjak utána, bár már azt sem tudom, hogy a pontok hol láthatóak..aztán egy nap után letörlöm, tudom, hogy pontlevonással jár, de ahogy engem zavar, valszeg mást is.
2016 03 23
Ezt az ötletet én is támogatom. Pontok ide vagy oda engem annyira idegesít ha már 3-nál több eladott tételem van fent, hogy én törölni szoktam őket. Az oldalakkal hasonlóképpen vagyok, 3 oldalnál többet én sem szívesen görgetek végig, így határozottan jó ötlet lenne, ha vagy 1-2 hét után automatikusan törlődnének az ilyen tételek (mert tudom, hogy valaki addig nem törli amíg a vásárlótól nem kap visszajelzést, hogy megkapta), vagy be kellene állítani, hogy ez ne befolyásolja a kapott pontokat. :) A másik amit én észre vettem, hogy rengeteg kiemelt, első oldalas hirdetést van, aminél kint az ár, viszont a címében ott van, hogy ELADVA. Először azt hittem, hogy ezek a felhasználók nem tudják, hogy kell eladottá minősíteni az eladott cuccaikat, de most már kezdem azt gondolni, hogy ez egy jó marketing fogás, hisz ezek a darabok elől vannak és vonzzák a vásárlókat. :D Mégis keresésnél nekem ez nagyon zavaró.
2016 03 23
Sziasztok. Én fent szoktam hagyni, mert csak szeretnék pontot kapni érte. :D Főleg mert most van annyi visszajelzésem ami már a top 30 felhasználó néhányánál több, szóval remélem lassan bekerülök oda, hátha az ad valami plusz forgalmat nekem :DDD Azzal viszont egyet értek, hogy lehetne kevesebb idő, 1 hét bőven elég :) Másrészt lehet egyedül vagyok ezzel, de én azért sem törlöm, mert ha eladom és valaki bekedvenceli az később is megtalálja. Nekem több oldalnyi kedvencem van ami el van már adva, de szeretem nézegetni őket, mert eszembe jut miket keresek még stb :) Ezért nem szeretem ha valaki törli, mert azt visszakeresni sem tudom :)
2016 03 23
Kérdésem lenne a pontok kapcsán. Hol nézhetem meg őket es az eladás utáni visszajelzésből adódnak ugye? Köszi a választ előre is. Mikor számít az ember top felhasználónak? ❤️🤗😊
2016 03 23
Pontokat nem lehet megnézni amióta az új felület van :"DDDD visszajelzés azt hiszem 80+eladásonként 10 pont (ha bejelölted) + feltöltésenként 5 pont és törlésért -5 és negatívért is von le :) a top felhasználók az örökös az a legmagasabb pontszám, valamint van "tagok" fül, ott van havi és heti, az meg a legnagyobb pontbéi növekedés :)
2016 03 23
Sajnos en padot használok nem asztali gépet. Itt teljesen más a nézet szerintem. En nem ismertem az előző programot. Itt szinte csak alap dolgokat látok. Pl.: várost sem semmit nem tudok beállítani keresésnél.
2016 03 23
Sziasztok! Én eddig úgy tudtam, hogy ha törlés előtt bejelölöd eladottnak, akkor nem von le pontot, rosszul tudom?
2016 03 24
Én akkor szoktam letörölni az adott ruhát, amikor a vásárló megkapta és ír visszajelzést, ha esetleg lenne vele valami gondja, akkor a hirdetésben szereplő képekkel és leírással össze tudja vetni és reklamálni, ha nem azt kapta. Én erről az egy hónapos törlésről még nem is hallottam, de vásároltam egy topot még az ősszel, október környékén, amit a lány beállított eladottnak, és még hónapokkal utána is láttam az oldalán.
2016 04 01