Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Ti mit tennétek?

Cserét beszéltünk meg, keddi feladással, amit a lány kezdeményezett. Kedden küldtem a képet az ajánlott szelvényről, ő azóta se reagált, pedig láttam hogy többször is be volt jelentkezve és 5 üzenetet is írtam neki. Semmi reakció, semmi csomag. (Székesfehérvár-Budapest távolság nem szokott 2/3 napnál tovább tartani.) 9 pozitív visszajelzése van az illetőnek, 0 negatív. Bár a visszajelzèsek elég régiek. Ti mit tennétek, ha nem reagál? Köszönöm a válaszokat!
2016 03 26
Szia! Sajnálom az eseted! :/ Én első körben írnék az adminoknak a [email protected] e-mail címre, ők tudnak neked segíteni a továbbiakban! Remélem sikerül hamar megoldani a dolgot! :")
2016 03 26
Szia! Köszönöm a segítséget, ha nem érkezik csomag és reakció keddig akkor írok mindenképp az adminoknak. Köszönöm még egyszer!: )
2016 03 26
Szia! Szerintem mindenkép oszd az eladó profilját! =)
2016 03 27
> szancsa14: > Szia! > Szerintem mindenkép oszd az eladó profilját! > =) Szia!: ) Szerdáig várok, hogy érkezik-e csomag/válasz, hátha csak a húsvét miatt volt lassabb a posta, ha addig se történik semmi mindenképpen osztom a profilját jól láthatóan külön topikban, hogy mindenkihez eljusson!
2016 03 28
Ajánlom, hogy legközelebb beszéljétek úgy meg, hogy akinek kevesebb pozitivja van, az adja fel először, ha megérkezett a csomag, utána a több pozitivos, ez így fer, és jó megoldás, a csalók úgy sem mennek bele..:) Így kiszűrheted ki gondolja komolyan. :)
2016 03 29
> Rozsa19: > Ajánlom, hogy legközelebb beszéljétek úgy meg, hogy akinek kevesebb pozitivja van, az adja fel először, ha megérkezett a csomag, utána a több pozitivos, ez így fer, és jó megoldás, a csalók úgy sem mennek bele..:) Így kiszűrheted ki gondolja komolyan. :) Osztom a véleményed! :)
2016 03 29
> Rozsa19: > Ajánlom, hogy legközelebb beszéljétek úgy meg, hogy akinek kevesebb pozitivja van, az adja fel először, ha megérkezett a csomag, utána a több pozitivos, ez így fer, és jó megoldás, a csalók úgy sem mennek bele..:) Így kiszűrheted ki gondolja komolyan. :) Én ebbe biztos, hogy nem mennék bele, azonnal gyanakodni kezdenék... Miért nem cserélsz dpdvel? Ugyanarra a napra rendelitek a futárt. Mindkét fél kap egy emailt a dpdtől még aznap, hogy csomagot adtak fel a számára. Ha nem kapod meg az értesítőt, visszahívod a saját csomagodat, így csak a postaköltséget bukod.
2016 03 30