Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Szemétség amit tett...! NikovicsRebeka

Vásároltam egy rövidnadrágot NikovicsRebeka felhasználótól! Én azonnal utaltam , kértem és kifizettem az AJÁNLOTT POSTÁZÁST ! A mai napig NEM KAPTAM semmit, ugyanis ő sima elsőbbségi levélként adta fel! Én kértem hogy akkor utalja vissza az összeget, de ő azt mondja " nem hibás ebben " ! Akkor kérdem én...ki a hibás ha nem ő? Nem hajlandó nekem visszautalni a pénzemet! Csak 900 Ft volt, de nehogy már megússza... Ha neki ennyi ér ....
2016 04 08
Elsőbbségi az ami gyorsabban odaér. Az ajánlott más. Ha elküldte a csomagot tényleg nincs értelme visszautalnia, mert így a nadrág és az ára is nálad lenne... Ha nem érkezik meg a naci egyáltalán, akkor már más a történet...:)
2016 04 08
Sziasztok! Én lennék az,akit kiírt ide a hölgy :) Utalt nekem 900forintot ( 500 a nadrág-400a pk) majd elmentem a postára és feladtam a nacit ELSŐBBSÉGGEL..mint ahogy azon a napon több terméket is,többi másik vásárlóimnak (AKIKNEK AZÓTA MEGÉRKEZETT A HIBÁTLAN TERMÉKÜK,és IGEN sajnos több napos késéssel mert a posta valamit kevert). a fejemben nem az a pár száz forint volt amivel kevesebb volt ez a megoldás,hanem az lebegett hogy a vevőnek minél előbb oda érjen a megvásárolt terméke! úgy érzem nem hibáztam ezzel,én a nadrágot POSTÁRA ADTAM! nem vagyok sem csaló sem hitegető..több éve postázom,vásárolok és eladok..soha nem volt ilyen problémám..engem már vertek át,de én még mást soha!!!!! felajánlottam a fenyegetőzések közepette mivel előjött hogy ő kiírja az ADATAIMAT mindenhova csak hogy elmondja mindenkinek mekkora csalógeci vagyok hogy én nem utalok neki vissza 900forintot.. KÉRDEZEM ÉN...honnan vannak meg az adataim? milyen adatok amikor én csak egy nevet és egy számlaszámot adtam meg az utaláshoz! mindegy nem is ez a lényeg,tehát felajánlottam,hogy visszautalom a postaköltség árát,tehát azt a 400forintot mivel a nadrág se nálam ELVILEG nála sincsen akkor az nekem is ugyanúgy minusz...de a hölgynek semmi nem felel meg csak a fenyegetőzés..az megy :)
2016 04 08
Pár fontos infó: 1) Az ajánlott levél nyomonkövetési számot kap, és a feladó kezébe kézbesítik. Ha bármi gond lenne, utána lehet kérdezni a postán a szám alapján, hogy merre jár a csomag. 2) A sima levél nem kap ilyen számot, és nincs rá garancia, hogy célba is ér, amilyen sok ember kezén és sok csomag között áthalad, valamint csak a postaládába dobják be. 3) Az elsőbbségi csak egy kis plusz, hogy gyorsabban odaérjen, de nem helyettesíti az ajánlást és nem ad garanciát semmire. 4) A posta honlapján fent van egy szabály, ha a csomag 2,5 cm-nél vastagabb, akkor már csak ajánlottan lehet feladni. (szerintem egy rövidnaci nem több mint 2,5 cm, úgyhogy fel lehet adni simán is) Nem tisztem beleszólni a dologba, úgyhogy leírom én hogyan szoktam elkerülni az ilyen szituációkat: mindenkinek felajánlom, hogy küldhetem ajánlott levélként, vagy a vevő saját felelősségére sima levélként is a terméket. Ezután amit ő kiválaszt és kifizet, úgy adom fel, így korrekt!
2016 04 08
Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Ha ajánlott levélként lett feladva, akkor csak egy fényképet kell csatolni üzenetben a feladóvevényről, ez megnyugtatja a vásárlót is, valamint az eladó is saját magát védi vele, ugyanis szerepel rajta a feladás dátuma, nem mellesleg a csomagot nyomon lehet követni! Valamint a posta hibájából is késhet a csomag, ami sajnos gyakran előfordulhat! Ha sima levélként ment a küldemény, akkor megeshet, hogy nem kapja meg az illető, és ez nem a feladó hibája, valamint a posta sem vállal érte felelősséget, épp ezért van az ajánlott szolgáltatás! Nem vagyok benne biztos, hogy bárkinek 900 ft- ot érne a becsülete, itt sokkal - sokkal nagyobb átverések / csalások szoktak lenni!
2016 04 08
Szemétségnek azért nem mondanám, de ha a vásárló előre utalt, és külön kéri az ajánlott postát, mert biztosra szeretett volna menni, hogy megkapja, akkor ehhez mérten kellett volna úgy is postázni. Köztudott tény napjainkban (sajnos!), hogy a sima levél nem 100%, hogy megérkezik! És ezzel mindenki vesztett, ruhát, pénzt, időt, elégedett ügyfelet.
2016 04 09
Én úgyszint egyetértek az előttem szólókkal,.... de azt hozzátenném,hogy már énis adtam fel sima elsőbbségivel csomagot.....de az eltűnések stb...elkerülése végett,még a postán készítettem képet a csomagról,melyen már rajta volt a postai pecsét hogy igenis feladtam... :) Ez talán legközelebbi alkalomkor hasznos tanács lehet másnak..! :)
2016 04 09
Én még mindig várom azt a bikinit, amit kifizettem... :( Crazygirl azóta eltűnt az oldalról... ]:)
2016 04 16
> IldikoSHorvath: > Én még mindig várom azt a bikinit, amit kifizettem... :( > Crazygirl azóta eltűnt az oldalról... ]:) 3 hete várok egy ajánlva feladott telefontokot amit cseréltünk Crazygirl-el, azaz Harkai Nikolettel... elgondolkoztam rajta, hogy írok facebookon az kedves anyukájának egy szívhez szóló levelet, de talán nem ér meg egy fejfájást a dolog...
2016 04 18