Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

"Meg van-e még?" ELADVA?

Sziasztok! Nagyon ritkán írok fórumba ilyen ügyben, és akinek nem inge, nem veszi magára, és tisztelet a kivételnek! Nem személyre szól, globális üzenetnek szánom! A napokban már sokszor tapasztaltam, hogy kérdeztem több eladót, hogy hol tudnám a ruháját átvenni/megvenni, mire 90%-ban érkezett a válasz, hogy "sajnos már nincs meg", 5% nem válaszol, a maradék 5% kivételt képez. 90%-al az a gondom, hogy ez nincs kiírva! Sem eladottnak jelölve, sem a címben feltüntetve, olyan eladóktól, akik heti/napi szinten aktívak az oldalon! Mindemellett kapom sorban az üzeneteket, amik azzal kezdődnek, hogy "Meg van e még?". Én először eladottnak jelölöm, aztán törlöm a terméket pár nap múlva! Természetesen volt, hogy csak foglaltnak volt jelölve (✋foglalva), és napokkal később írtam csak rá, hogy eladva, de nem 1-2 oldal termékemmel történt csak 1-2 darabbal! Sajnos egy idő után nyűgös leszek, ha azt válaszolják, hogy "már nincs meg", ill. kapom a leveleket, hogy "meg van-e még?". Kérlek, akinek módjában áll, írja ki, hogy eladva! Megtévesztő reklám, ha ezt nem tesszük, és kellemetlen a vevőnek/eladónak is. Legalább is nekem így is, úgy is az ): Köszönöm szépen mindenkinek, aki elolvasta, és nem vette magára, ha nem kompetens az ügyben! (: Kellemes napot mindenkinek! Ui.: Félreértés ne essék, nem számonkérés, nem követelés, nem fogok ujjal mutogatni senkire, egyszerű mezei "légyszi" kérés! :")
2016 06 29
> RagDoll: > Sziasztok! > Nagyon ritkán írok fórumba ilyen ügyben, és akinek nem inge, nem veszi magára, és tisztelet a kivételnek! Nem személyre szól, globális üzenetnek szánom! > A napokban már sokszor tapasztaltam, hogy kérdeztem több eladót, hogy hol tudnám a ruháját átvenni/megvenni, mire 90%-ban érkezett a válasz, hogy "sajnos már nincs meg", 5% nem válaszol, a maradék 5% kivételt képez. 90%-al az a gondom, hogy ez nincs kiírva! Sem eladottnak jelölve, sem a címben feltüntetve, olyan eladóktól, akik heti/napi szinten aktívak az oldalon! Mindemellett kapom sorban az üzeneteket, amik azzal kezdődnek, hogy "Meg van e még?". > Én először eladottnak jelölöm, aztán törlöm a terméket pár nap múlva! Természetesen volt, hogy csak foglaltnak volt jelölve (✋foglalva), és napokkal később írtam csak rá, hogy eladva, de nem 1-2 oldal termékemmel történt csak 1-2 darabbal! > Sajnos egy idő után nyűgös leszek, ha azt válaszolják, hogy "már nincs meg", ill. kapom a leveleket, hogy "meg van-e még?". Kérlek, akinek módjában áll, írja ki, hogy eladva! Megtévesztő reklám, ha ezt nem tesszük, és kellemetlen a vevőnek/eladónak is. Legalább is nekem így is, úgy is az ): > Köszönöm szépen mindenkinek, aki elolvasta, és nem vette magára, ha nem kompetens az ügyben! (: > Kellemes napot mindenkinek! > Ui.: Félreértés ne essék, nem számonkérés, nem követelés, nem fogok ujjal mutogatni senkire, egyszerű mezei "légyszi" kérés! :") Igen, ez engem is nagyon zavar! Illetve az is hogy sokan írnak pl. szeretném megvásárolni ezt az x ruhát, majd felszívódik..!!! Könyörgöm akkor minek ír ha mégsem érdekli,??? ez vmi szórakozás??? Nem tudom, de engem nagyon idegesít, és sajnos egyre többször fordul elő ilyen eset.. ha meg rákérdezek h érdekli vagy sem, akk vagy válaszol, de ált. semmi reakció.. .. x-)
2016 06 29
Igen, már nekem is volt ilyen hölgy, kérdezett valamiről, hogy mennyi lenne a pk, én válaszoltam, erre semmi reakció, majd rákérdezett egy másik termékemre pár nappal később. Én itt megkérdeztem, hogy az előző dolog, amiről érdeklődött, aktuális-e még, mert belépett, elolvasta, de nem válaszolt. Válasz: "Igen, emlékszem rá, de már nem aktuális" O.o o.O x-) köszönöm szépen :D :D
2016 06 29
x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) na erre lenne jó a tiltó gomb! ez az amit hiányolok!!! x-) x-) x-) x-) x-)
2016 06 29
@Pzsaklin1 Amit először írtál, annak a méltó párja az az eladó, akinek írok, belép, és nem válaszol! Volt már hölgy, akinek privát üzenetet írtam, nagyon szerettem volna megvenni/cserélni a felsőjét, már mindent írtam, hogy válaszoljon. Írt a fórumba, írtam neki ott is, hogy "Szia! Írtam privát üzenetet, megkaptad?" Egy mozdulattal törölte a bejegyzést, ahol úgy mond "lebukott", hogy aktív...de ezt akkor is látom, ha nem ír fórumba, csak benézek a profiljára...végül is nem válaszolni egyszerűbb, mint megfogalmazni, hogy "Nem tetszik az arcod, nem adom el neked a ruhám" vagy valami 😊 😄 És olyan is akad, aki már tavaly szeptember óta méri nekem a sálat, hogy hosszra, grammra mennyi lesz :D :D
2016 06 30
Ez nálam is állandó probléma sajnos és nagyon felháborító, hogy ráírnak a termékemre, én még külön lemérem, lefotózom magamon, elküldöm a képet, írok még róla információt, ami esetleg érdekelheti a termékkel kapcsolatban és semmi reakció, és ezután még nekem kell írogatni, hogy érdekli e még vagy sem, de általában erre sem érkezik válasz. A másik kedvencem, amikor elkérik a számlaszámomat, hogy biztosan tud utalni, de utána se híre, se hamva az utalásnak de még válasznak sem, hogy megveszi vagy áruljam tovább.
2016 06 30
> Pingvinke: > Ez nálam is állandó probléma sajnos és nagyon felháborító, hogy ráírnak a termékemre, én még külön lemérem, lefotózom magamon, elküldöm a képet, írok még róla információt, ami esetleg érdekelheti a termékkel kapcsolatban és semmi reakció, és ezután még nekem kell írogatni, hogy érdekli e még vagy sem, de általában erre sem érkezik válasz. > A másik kedvencem, amikor elkérik a számlaszámomat, hogy biztosan tud utalni, de utána se híre, se hamva az utalásnak de még válasznak sem, hogy megveszi vagy áruljam tovább. Na várjál :S velem a napokban ugyan ez történt, elkérik a számlaszámom, h tuti utal, erre eltelik 2-3 nap és kérdezi hogy sikerült feladni? Mondom még nem jött utalás így nem, aztán persze dühösen írja h ő már utalt stb.. :D nekem biztos nem, aztán mikor megkérem h küldje a bizonylatot , eltűnik.. komolyan.. Azt gondolja h hülye vagyok??? nem utal meg semmi, én meg feladom neki ??? vagy mi..:D x-) x-) x-) x-)
2016 06 30
Igen ez meg a másik, hogy nekem is volt már, hogy egyszerre többen is írtak egy-egy termékemre, ami kapós volt, és én érkezési sorrendben szoktam kezelni a vásárlókat, aki legelőször ír, annak adom el. De sajnos aki először ráír, nem biztos hogy utal is, ezért a többi vásárlónak meg mindig írogatnom kell, hogy van másik jelentkező, kérlek várd meg elviszi e vagy sem. És emiatt egy-egy eladás napokig, hetekig elhúzódik. Nekem most is írtak páran nadrágra, topra, hogy megvennék, megírtam több lánynak is a számlaszámom, de senki nem utal, akkor miért is kérik el ?
2016 07 01
De visszatérve az eredeti témára, én is azonnal megjelölöm, ha valamit eladok, erre volt már, aki ráírt, hogy ő szeretné megvenni. Illetve a másik dolog is megtörtént már, hogy írtam egy adott ruhára, ami nem volt megjelölve eladottnak, és visszaírt az eladó, hogy már eladta, csak nem törölte le. De olyan is volt, hogy írtam szeretném megvenni a terméket, csak kellene méret, visszaírt a lány, hogy persze leméri, de eltűnt és nem tudtam megvásárolni.
2016 07 01
> Pingvinke: > De olyan is volt, hogy írtam szeretném megvenni a terméket, csak kellene méret, visszaírt a lány, hogy persze leméri, de eltűnt és nem tudtam megvásárolni. Gondolom azóta is méri a méreteket :D hihetetlenül időigényes dolog lehet 3 méretet lemérni. :") Gyakran van, hogy az emberek értetlenek, múltkor egy lánynak nem sikerült megértenie, hogy nincs facebookom, amiről meg tudom nézni a csak most nyitott csoportjában a feltöltött ruháit (cserélni szeretett volna). Ő nem érti mi a bajom, csak belépek, kilépek, és ennyi, de nem erőltet semmit! Mindegy is, megköszöntem, hogy ezért nem neheztel rám :D
2016 07 01
> Pingvinke: > Igen ez meg a másik, hogy nekem is volt már, hogy egyszerre többen is írtak egy-egy termékemre, ami kapós volt, és én érkezési sorrendben szoktam kezelni a vásárlókat, aki legelőször ír, annak adom el. De sajnos aki először ráír, nem biztos hogy utal is, ezért a többi vásárlónak meg mindig írogatnom kell, hogy van másik jelentkező, kérlek várd meg elviszi e vagy sem. És emiatt egy-egy eladás napokig, hetekig elhúzódik. Nekem most is írtak páran nadrágra, topra, hogy megvennék, megírtam több lánynak is a számlaszámom, de senki nem utal, akkor miért is kérik el ? Nekem is volt már így, én ilyen esetben ( tanulva az előző dolgokból) annak adom aki elsőnek utal, és kész. Már nem fogok várakozni senkire mert sajnos nem 1x volt rá példa h vártam, és nem utalt hiába h ő volt az első, betartva a sorrendet, ...
2016 07 01
Igen, kezdem én is átgondolni a helyzetet, csak leírom a számlaszámom pl az első jelentkezőnek, és nem tudom hogy fog e utalni, hiába írok napi tíz üzenetet, hogy mikor utal, és így nem akarom másnak is leírni a számlaszámom. Szóval nem tudom mi lenne erre a megoldás, de már én sem szívesen üzletelgetek ezen az oldalon annyira, mint régen, amikor naponta adtam el ruhákat.
2016 07 01
Sajnos állandó probléma!Egy pár terméket megvettem volna de (utólag láttam már több mint 1-éve nem jelentkezett be),nem tudtam hogy nem" működik" a hirdető!Sajna sokszor futok falsra!Miért nem jelentkezik le vagy törli a termékét?
2016 07 04