Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Lejárt szavatosság ?

Mostanában nagyon sok alkalommal futok bele olyan krémekbe, kozmetikumokba stb... amiknek a hirdetés feladás dátuma alapján egyértelmű, hogy régen lejárt a szavatossága, főként amelyiknél az is oda van írva, hogy kipróbált. Akik ezeket árulják vajon miért nem szedik a le hirdetést mikor egyértelműen nem lehet már használni a terméküket? Nyilván Ők sem kennék már magukra... Talán meg is ritkítaná a keresésre kiadott találatokat, ha nem feleslegesen bukkannának fel.
2016 07 03
Előfordulhat hogy már nem is lépnek be az oldalra, sajnos rengeteg ilyen hirdetés van fent, amiknek a tulajdonosa hónapok óta nem aktív.
2016 07 05
Ezen mar en is gondolkoztam xD
2016 07 20
Már nem azért de a hirdetéseknek mióta van szavatossága?? Esetleg maga a hirdetés járhat le,szerintem....
2016 09 15
> vevő1102: > Már nem azért de a hirdetéseknek mióta van szavatossága?? Esetleg maga a hirdetés járhat le,szerintem.... Szerintem először értelmezd mit írtak, utána írj hülyeségeket :D
2016 09 18
A topik nyitója úgy értette, hogy ha valaki pl. 1,5 éve felrakott egy hirdetést amibe volt egy megbontott pl nivea nappali arckrém, akkor az valószínűleg az alatt a 1,5 év alatt már lejárt. Maga a krém járt le (ugyanis van szavatossági ideje, utána meg is büdösödhet a krém) és nem a hirdetés járt le! Miért is gondolt volna a hirdetésre nem is értem, az hogy járhatna le?? Maximum már nem aktuális csak nem törölte.
2016 09 18