Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Nincsenek néhányan elszállva az árakkal mostanában?

Először is leszögezném, nem szeretnék megbántani senkit, és mindenki úgy áraz, ahogy szeretne - a szíve joga. De mostanában egyre többször botlok bele erősen túlárazott dolgokba: használt farmer 8000-ért, használt egybe ruha 14000-ért és stb.stb. El tudja adni? Ez érdekelne, tényleg:) Oké, hogy márkás, de sima semmi extra darabokba is belefutni ilyen árakon. Nekem nem fáj, mert akkora a kínálat, hogy tutira lehet találni hasonlót sokkal olcsóbban. Csak kicsit olyan faramucinak érzem ezt, hiszen lehet ezek a ruhák újonnan nem kerültek ennyibe...ti mit gondoltok, jogos, vagy csak nagyon rajtam van a PMS?:)
2016 10 22
Én is tapasztaltam már egy párszor. :) Rendben, mindenkinek szíve joga hogy mit és mennyiért tesz fel, és az is rendben van hogy mondjuk egy egyszer nem használt mérethibás termékből szeretnék visszanyerni annak az árát, mert így jogos. De tényleg vannak erős túlzások amikor köpni nyelni nem tudok :D
2016 10 22
Kedves Gardrobosok! A véleményem szerint ez igen faramuci kérdés. A magam szemszögéből nézve próbálom az új dolgokat 50% ért árazni és van olyan amit csak 20-30 % áráért tudok eladni. Mivel felnőtt ruhatáram van így vannak designer darabok és premium is. Van ami 50% ért is sok egyes vásárlónak. Semmiképp nem lehet pozitív a mérleg nyelve. Designer darabok nem olcsók még használtan sem sajnos. 🍀 pl: van pár olyan ruhadarab amit már fel sem merek tenni, mert olyan drága volt Tóth Bori Ruha. Címkével áll a gardrobomban és mégsem tudom ide feltölteni. Sajnos olyan oldalt nem találtam, ahol ilyen dolgokra specializálódtak. Ha vásárolok egy üzletben és úgy gondolom nem éri meg valami az árát leteszem és tovább megyek. 😊 Mindenkinek kellemes gardrobozast kívánok 🌺
2016 10 22
Oké, de én itt most nem a különleges, vagy designer darabokra gondolok. Konkrétan Tally farmert láttam 8000 Ft-ért, Envy ruhát 14 000 Ft-ért vagy egy Atmosphere szoknyát 9000-ért. Ez tényleg egy szubjektív dolog, de megéri dolgozni valamivel, ha úgysem tudja eladni? Vagy ti megvennétek ennyiért? Mercedes a tied különleges eset, de pl. nálam van egy határa, hogy mennyit költök egy db ruhára, és azon felül nem számít, hogy milyen...Én úgy tudom egyébként, ha valamit kiviszel a boltból, már csak a felét éri. Ha használod is, elveszít a használattól függően további 20-30%-ot az értéke. Ebből szintén le kell még venni, hiszen interneten vásárolni mindig rizikós, nem tudsz próbálni, nem látod a hibákat, nem fogod meg az anyagát, nem látod a valódi színét, és még a postaköltséget is meg kell fizetni.
2016 10 22
Igen. Teljesen így van. Az értéket csak 50% ért max, ha új és nem viselt. Linket szoktam bemásolni, hogy hol található a termék és milyen árban. Így meg lehet nézni, hogy mit és mennyiért. Igyekszik az ember korrekt emberi módon. Teljesen igazad van, hogy rizikós a vásárlás, de sok segítség és fotóshop nélküli fotókkal, és személyes találkozóval a problémát át lehet hidalni. Így próbálok segíteni, hogy ezt preferálom. Primark termékek elérhető áron vannak már Bécs és szomszédos országokban. Olcsón hozzá lehet jutni viszonylag. Feltétlen múszáj tájékozódni. Mai világban ez egy pillanat műve. Tanácsolom feltétlen. 👍🤗 szép napot mindenkinek. 🍀 > Méhészlány: > Oké, de én itt most nem a különleges, vagy designer darabokra gondolok. Konkrétan Tally farmert láttam 8000 Ft-ért, Envy ruhát 14 000 Ft-ért vagy egy Atmosphere szoknyát 9000-ért. Ez tényleg egy szubjektív dolog, de megéri dolgozni valamivel, ha úgysem tudja eladni? Vagy ti megvennétek ennyiért? Mercedes a tied különleges eset, de pl. nálam van egy határa, hogy mennyit költök egy db ruhára, és azon felül nem számít, hogy milyen...Én úgy tudom egyébként, ha valamit kiviszel a boltból, már csak a felét éri. Ha használod is, elveszít a használattól függően további 20-30%-ot az értéke. Ebből szintén le kell még venni, hiszen interneten vásárolni mindig rizikós, nem tudsz próbálni, nem látod a hibákat, nem fogod meg az anyagát, nem látod a valódi színét, és még a postaköltséget is meg kell fizetni.
2016 10 22