Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Üzenet az eladóknak

Különösebben nem részletezném, inkább csak egy dühös kifakadás: Mi a fenéért nem lehet visszaírni??? Főleg, ha eladnál valamit! Főleg ha udvariasan bemutatkozom, érdeklődöm, hogy megvan-e még a termék, megkerdezem, hogy a postázás megoldható-e, odaírom, hogy a költségeit természetesen azonnal utalom, ahogy megkapom a számlaszámot... És nem. Máshonnan szoktam vásárolni, és amint kapok választ, már utalok is. Nem akadok fenn, hogy igazából "mire fel utaljak látatlanba előre?(Persze, az eladók mind így kérik, hogy ne csaphassák be őket, de engem ki véd meg?) De mindegy, eddig mindig azonnal utaltam. De hogy írok, mert ott van, hogy eladná a kistraktort, bundabugyit, akármit, látom, hogy folyamatosan belép...de nem. Egyszerűen nem ír annyit sem, hogy :nem vagy szimpi, nem adom neked. Miért nem lehet válaszolni??? 14 embernek írtam. 13 nem válaszol. Mi lenne, ha negatívan értékelném.Mi lenne, ha megnevezném őket? Ez bunkóság, tudom.Nem teszem. De kérlek, ha te árulsz itt dolgokat: kérlek kérlek kérlek szépen: írj vissza annak a nyomorultnak, aki a te cuccodat szeretné!Írj annyit: bocs, nem aktuális.Írj bármit :csak ne sunnyogj!És ne nézd hülyének a potenciális vevőt. Na. Ennyi. Kipufogtam magam. És most megyek és tovább keresek nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót..hátha a 15.ember válaszra méltat.
2016 11 06
Érthető a kiafakadásod, de eladóként sem könnyű itt lenni... Én mindenkinek visszaírok, mérek, fotózok, majd annyit sem kapok hogy köszi, de nem kell. A vevők gyakran csak hitegetnek, megígérik hogy még aznap utalnak, amiből jó ha egy hét múlva lesz valami. Lefoglalnak több terméket, majd soha többet nem jelentkeznek. Megbeszéljük a találkozót, és potyára várok rájuk... Oldalakat tudnék írni a negatív élményeimről amik ezen az oldalon értek, de hidd el, vannak itt rendes eladók is, akikkel könnyen és gyorsan le lehet bonyolítani cserét, adásvételt, és azért ezekből van több.
2016 11 06
Kriszti! Szívemből beszéltél. 🌺 Kitartás minden korrekt gardrobosnak. > lorinczkriszta: > Érthető a kiafakadásod, de eladóként sem könnyű itt lenni... > Én mindenkinek visszaírok, mérek, fotózok, majd annyit sem kapok hogy köszi, de nem kell. > A vevők gyakran csak hitegetnek, megígérik hogy még aznap utalnak, amiből jó ha egy hét múlva lesz valami. Lefoglalnak több terméket, majd soha többet nem jelentkeznek. Megbeszéljük a találkozót, és potyára várok rájuk... > Oldalakat tudnék írni a negatív élményeimről amik ezen az oldalon értek, de hidd el, vannak itt rendes eladók is, akikkel könnyen és gyorsan le lehet bonyolítani cserét, adásvételt, és azért ezekből van több.
2016 11 06
Akkor kívánom, hogy minden korrekt eladó talalja meg a korrekt vevőjét, és fordítva is :-) Olyan kevés dolog kellene ehhez..
2016 11 06
Én 29napig beszélgettem egy lánnyal, hogy adja meg a számlaszámát nagyon szeretném a cipőjét....... Nem adta meg kb 3x 4x szóltam rá, hogy kérem írjon vissza csak annyit, hogy mégsem szeretné eladni a cipőt vagy akármi és akkor nem túráztatom magam. Mindig elnézést kért, hogy ő nem követi nagyon nyomon az oldalt(hiába jelentkezik be 1nap többször is). Úgy volt barátom személyesen átveszi a cipőt de nem tudott akkora kerülőt tenni, hogy átvegye.. Mondtam a lánynak, hogy viszont tényleg fél órán belül utalnánk is a pénzt pkval együtt nem kell nekem a napokban postára rohannia ha nem ér rá miattam lehet az is, hogy egy hét múlva adja fel csak beszéljük meg és küldje el végre a számlaszámot ahova mehet az utalás..... Az (álom)cipő azóta is eladó a lány mindennap belép, tölt is fel ruhákat el is ad ruhákat... A postára azt mondta még anno, hogy persze megoldható...... Neki, és az ilyeneknek sajnos én is adnék negatívat... Könyörögni és kuncsorogni mert venni szeretnék tőle valamit és nem pár 100forintos tételben kicsit luxusnak érzem.... Eladóként sem könnyű ez tény.. Lemérni azonnal 60lehetetlen helyen a ruhát, kérik a plusz fotókat majd annyi válasz sem jön, hogy nem kell amúgy a ruhád te p*cs.. Sajnálom, hogy ha tisztelet van adva az visszafele már nem működik. Talán irritálóbbnak találom ezt az "elhúzom előtted a mézesmadzagot de nem adom neked a ruhát mert neked nem, mert csak" Legszívesebben szórnám ezeknek a negatívat, "eladóknak" illetve "vásárlóknak".
2016 11 06
Sziasztok Gardróbosok! :) Lassan 4 hónapja vagyok tag, és én is tapasztaltam jót is, rosszat is. A sok pozitív tapasztalat miatt vagyok még mindig itt. :) Le a kalappal azok a csajok előtt, akik már évek óta tagok, és sok pozitív értékelésre tettek szert. :) Ne hagyjuk már, hogy a link vevők/eladók miatt ne vásároljunk/adjunk el/cseréljünk! Sajnos mindennek van jó és rossz oldala. Én így fogom fel. :) Nekem is volt már olyan, hogy foglalta valaki a ruhát, aztán mégsem kellett neki. Nem vettem a szívemre, sőt, mostanság már nem is reménykedem benne, hogy egy biztos kell üzenet után is biztos kell. :) Aztán kellemes meglepetés ér, mikor egy kedves lány jön a ruháért. :) Kitartást és sikeres eladást/vásárlást/cserét kívánok minden becsületes gardróbcserésnek! :") És igen, ez egy lelkesítő szöveg akart lenni. :)
2016 11 07
> lorinczkriszta: > Érthető a kiafakadásod, de eladóként sem könnyű itt lenni... > Én mindenkinek visszaírok, mérek, fotózok, majd annyit sem kapok hogy köszi, de nem kell. > A vevők gyakran csak hitegetnek, megígérik hogy még aznap utalnak, amiből jó ha egy hét múlva lesz valami. Lefoglalnak több terméket, majd soha többet nem jelentkeznek. Megbeszéljük a találkozót, és potyára várok rájuk... > Oldalakat tudnék írni a negatív élményeimről amik ezen az oldalon értek, de hidd el, vannak itt rendes eladók is, akikkel könnyen és gyorsan le lehet bonyolítani cserét, adásvételt, és azért ezekből van több. Én is így vagyok vele. Én mindig mindenkinek visszaírok, akkor is ha már nem aktuális vagy ha nem akarok cserélni, bármi. Mindig mérek fotózok ha kell. Sajnos én is jártam már úgy,hogy lefoglaltak egy terméket és utána eltűntek, persze ezzel kárt okozva nekem, mivel feleslegesen vártam így akik megvették volna, azoknak már nem volt aktuális.Illetve olyan is volt nekem is ,hogy számlaszámot adtam és onnantól kezdve már nem írt vissza Én sokszor adtam volna ezért már negatívat, de nem fogok mert ennél azért vannak komolyabb problémák is amiért lehet adni. Én ki is írtam, hogy aki 1-2 napig nem ír vissza az tárgytalan, szerintem te is tégy úgy :) Ne foglalkozz olyan eladóval aki nem hajlandó visszaírni. Szerintem elég sok ember van az oldalon akik tényleg becsületesek és rendesen foglalkoznak a saját profiljukkal csak sajnos emellett sok a csaló, illetve nemtörődöm ember is :/
2016 11 07
Beállok ebbe a sorba, rettenetes ez az egész, hogy se válasz, se légyszi, se köszi, se semmi. Néha megelőlegezem a dolgot, ha netán mégsem akarja megvenni, nincs baj, csak mondja meg mert vannak más érdeklődők. Eddig egy leány volt hajlandó erre benyögni, hogy "mégsem kell". Vagy 2-3 hete utal. Ha nekem kell valami, rámenős vagyok, hogy minél előbb kifizethessem neki, minél gyorsabban rendezzük le az adásvételt, mindenért légyszíves és köszönöm. Nem fáradtság udvariasnak lenni, mégis spórolnak rajta. Borzasztó, hogy az emberek sokasága helyénvalónak tartja az ilyenfajta kommunikációt, mert lehet, hogy ez csak egy eladós oldal, de nem kétlem, hogy az életben is hasonlóak, ami csak még szomorúbbá tesz. De annyit tehetek, hogy folytatom az udvarias kommunikációt, amit kérnek, annak eleget teszek, mert bízom a pozitív élményekben.
2016 11 09
> lorinczkriszta: > Érthető a kiafakadásod, de eladóként sem könnyű itt lenni... > Én mindenkinek visszaírok, mérek, fotózok, majd annyit sem kapok hogy köszi, de nem kell. > A vevők gyakran csak hitegetnek, megígérik hogy még aznap utalnak, amiből jó ha egy hét múlva lesz valami. Lefoglalnak több terméket, majd soha többet nem jelentkeznek. Megbeszéljük a találkozót, és potyára várok rájuk... > Oldalakat tudnék írni a negatív élményeimről amik ezen az oldalon értek, de hidd el, vannak itt rendes eladók is, akikkel könnyen és gyorsan le lehet bonyolítani cserét, adásvételt, és azért ezekből van több. Sajnos én is ugyan így vagyok... Egyre több a negatív tapasztalatom. Megkérdeznek valamit, illedelmesen válaszolok, még többet is írok, mint amit vár és semmi visszajelzést nem kapok. Rengeteg ruhám van fent, de miután megkérdeznek valamit, nulla visszajelzés, s semmire nem megyek ezekkel... :(
2016 11 09
Nekem is vannak negativ és pozitiv tapasztalataim is. Aki korrekt eladó-vevő azokkal könnyen gyorsan "szót lehet érteni" és működik az adás-vétel. Mivel más oldalon is fent vagyok és "kereskedek" a tapasztalatom az, hogy a "másik" honlapon sokkal egyszerűbb és korrektebb a dolog és kevésbé vannak ilyen adás-vételi problémák, pedig ott is csak hasonló emberek adnak-vesznek. Talán ennek az oldalnak az a "hibája" hogy lehetőség van a termékek lefoglalására, ezáltal sokkal több adás-vétel "meghiúsul", mert időközben meggondolja magát valamelyik fél, és teszi ezt úgy hogy még csak nem is értesiti a másik felet.(ami egyben minősiti is a felhasználót). A másik "adás-vételi " oldalon sokkal egyszerűbb a dolog. Kell-nem kell? Veszed-nem veszed? És folyik az üzlet, lehetőséget sem adva annak, hogy az ember a másik féllel "szórakozzon". Itt az oldalon sokszor érzi magát az ember "hülyének", mert válaszol, méreget, levelezget aztán süket fülekre talál. De azért bizom benne, hogy akik komolyan gondolják és csinálják azoknak működik a dolog. Persze néha lemaradunk egy-egy üzletről, vagy egy-egy kinézett holmiról, de azért többségében sikerül létrehozni az üzletet.
2016 11 10
> trusika: > > Encibab: > > Nekem is vannak negativ és pozitiv tapasztalataim is. Aki korrekt eladó-vevő azokkal könnyen gyorsan "szót lehet érteni" és működik az adás-vétel. Mivel más oldalon is fent vagyok és "kereskedek" a tapasztalatom az, hogy a "másik" honlapon sokkal egyszerűbb és korrektebb a dolog és kevésbé vannak ilyen adás-vételi problémák, pedig ott is csak hasonló emberek adnak-vesznek. Talán ennek az oldalnak az a "hibája" hogy lehetőség van a termékek lefoglalására, ezáltal sokkal több adás-vétel "meghiúsul", mert időközben meggondolja magát valamelyik fél, és teszi ezt úgy hogy még csak nem is értesiti a másik felet.(ami egyben minősiti is a felhasználót). > > A másik "adás-vételi " oldalon sokkal egyszerűbb a dolog. Kell-nem kell? Veszed-nem veszed? És folyik az üzlet, lehetőséget sem adva annak, hogy az ember a másik féllel "szórakozzon". Itt az oldalon sokszor érzi magát az ember "hülyének", mert válaszol, méreget, levelezget aztán süket fülekre talál. De azért bizom benne, hogy akik komolyan gondolják és csinálják azoknak működik a dolog. Persze néha lemaradunk egy-egy üzletről, vagy egy-egy kinézett holmiról, de azért többségében sikerül létrehozni az üzletet. > Foglalás máshol is van, amennyire tudom, egyedül talán vaterán nem. Nekem legalábbis más fórumokon is írnak, hogy kéne ez vagy az, de mérjem, és magamon fotó (mikor direkt azért eladó, mert nem jön rám) stb. de szerintem ennél sokkal bosszantóbb, amikor valaki nem tolja oda a képét a személyes találkozóra. Nem mintha védeni akarnám az oldalt, de bunkók mindenhol vannak sajnos.
2016 11 10
Persze én sem az oldal hibájának gondolom ezeket a dolgokat, de tény hogy ahol nincs "foglalás" ott kevesebb is a visszaélés mások bizalmával. És teljesen egyetértek a véleményeddel hogy a legnagyobb bunkóság mások idejével, energiájával, pénzével "szórakozni".
2016 11 11
Mas helyeken valo hirdetessel kapcsolatban en pont az ellenkezojet tapasztalom. Mig itt aki ir, altalaban utal is rogton, a kiirt dolgokat elolvassak, addig mashol, ha konyorgom se hajlando megerteni dolgokat, es ha meggondolja magat sose szol, barmit kerdezek meg o van verig sertve. Viszont mas helyeken hirdetve altalaban tobbet is visznek egyszerre, mint itt. Valoszinuleg azert mert itt nagyobb, es konnyebben atlathato a valasztek. Itt viszont elviszik a nem annyira mai stilusu ruhakat is, lassan, egyesevel, mert aki keres, az itt biztos konnyebben teszi. Minden elado platformnak megvannak a sajatossagai, nem tehetunk mast, mint alkalmazkodunk, en mar semmit nem veszek magamra, 1 vasarlora 10 idiota jut.
2016 11 11
Sajnos tényleg egyre rosszabb helyzet mind vevőként mint előadóként , eddigi legrosszabb tapasztalatom 2 hónapja történt eladtam a terméket személyesen a munkahelyére bevittem a lánynak mert persze ő sose ért rá, megnézte minden rendben volt megvette, majd másnap ír hogy nem passzol az egyik ruhájához így vegyem vissza , mondtam hogy erre nincs lehetőség majd konkrétan megfenyegetett hogyha nem hirdetem tovább a terméket az ő telefonszámával negatívot ad és hogy én milyen inkorrekt vagyok.. És megkértem hogy az egyszerűség kedvéért inkább hirdesse ő magának de ez neki túl megerőltető volt... kérdezem én normális az ilyen ember ? :D
2016 11 12
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy nagyon sok az olyan ember (mindkét oldalon) itt Gardróbon, aki válaszra sem méltatja a másikat. Először amikor "csak" érdeklődtek nálam ruhákról és utána válasz nélkül tűntek el, mint szürke szamár a ködben , azt hittem csak én vagyok ilyen maradi / ódivatú emberke és ez már így "szokás" a mai világban (gondoltam ez olyasmi, mint az állásokra jelentkezés, ahol a "köszönöm nem kérem" -et a síri csend és hullaszag jelenti..) de "nagyon jól eső érzés, hogy sokan mások is úgy látják, hogy ez így nagyon nincs rendjén!! Nálam eddig a kedvenc az a vevő típus, aki kedves, kommunikatív, megbeszélek vele egy találkát, írja hogy ott lesz, és utána nem jön el.. A telefonszámomat tudta, de egy SMS-s re sem volt képes, hogy te hülye ne álldogálj ott a mínuszban feleslegesen.. (Persze a gardróbon rendszeresen fent van azóta is, semmiféle bocsánat vagy ne haragudj nem jött, pedig elhiszem hogy néha az élet nem úgy alakul ahogy tervezzük.) Eddigi rövidke (pár hónapos) pályafutásom alatt 5! ilyen emberbe futottam bele.. Aztán ott vannak a "holnap utalom", "holnapután mennék érte" és azután eltűnős emberek is. Sajnos 10 vevőből csak kb 2 igazán rendes, kedves ember, aki tiszteli is a másikat, de az ilyen emberekért éri meg itt lenni !!!! ^_^ szóval ne adjátok fel! A hülyékkel meg ne foglalkozzatok! Én azt csinálom újabban hogy megírom a delikvenseknek : "ha x napon belül nem írsz vissza azt úgy veszem, hogy köszönöm de mégsem kéred" és kész.. :) A negatív visszajelzések adásán én is gondolkozom mindig, de nem az én stílusom.. Majd megkapja az ilyen ember az élettől, amit megérdemel ! (El nem tudom képzelni, hogy hogy tudják így túlélni a hétköznapokat de ez már talán csak az én fantáziámat izgatja ..:) )
2016 11 12