Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Drágaszág az oldalon

Sziasztok lányok! Miért kerül minden kb. annyiba mint az üzletekben? Szeptemberben kezdtem használni az oldalt, elég sok dolgot(márkás, nem márkás) sikerült jutányos áron megvennem, ilyen 500-1500 Ft között. Mostanában egyre drágább itt minden, így fontolgatom, hogy abbahagyom az eladást/vásárlást, mert nem éri meg. Márka nélkülit nem igazán hajlandóak venni az emberek.Ha találok is valami ilyesmit, vagy olyat ami olcsó, pikk-pakk el is kell sajnos. Másik probléma ha valamibe bele van írva hogy "Zara, H&M..." kb. olyan áron kérik, mint az üzletben. Értem, hogy sokba került neki is megvenni, de könyörgöm ez egy használtruha oldal, akkor is ha keveset viselted. Láttam már rengeteg túlzást itt. Oké, vannak kivételek, amikor tényleg a címke is benne van, azt megértem. Kedvencem a párszor, alig, 1x hordott jelző, aztán olyan ótvar az a szerencsétlen ruha, hogy kirakom az állatok alá, de még azoknak se kell :D Manapság egy deichamnnos csizma is 5000 Ft itt, teszek hozzá és veszek újat inkább. A másik probléma, a megtévesztés. Nem kell jó színben feltüntetni az agyonhordott darabodat, csak hogy megvegyék. No lelkiismeret. Vettem nemrég egy csizmit, párszor hordottnak adta el a lány, erre egy letaposott agyonhasznált hulladékot kaptam -.- Kb. kuka, mert nem fogom hordani. Egy inggel is így jártam, a kutya szájából szebbet húzok ki :D Nektek mi a véleményetek? Vagy csak én látom rosszul? :( Tisztelet a becsületes eladóknak és vevőknek!
2016 11 20
Ugyanezen a véleményen vagyok, hasonlo tapasztalatokkal.
2016 11 20
én mar csak eladok pont ezert.. sajnos nagyon reg nem sikerult szep ruhat korrekt aron venni.Ha meg postan kertem akkor kb mindig rosszul jartam .. kedvencem volt mikor egy felsot az illeto S.esnek hirdetett majd mikor kibontottam a csomagot kiderult h L.es es o otthon szepen bevarrta a szeleit de valami botranyos modon mas szinu cernaval.Miert kell atverni a masikat ? en mindig kiirom ha van valami hibaja valaminek es igyekszem lefotozni is :/
2016 11 21
Nekem jó tapasztalataim vannak, adok-veszek-cserélek:) Eddig minden ruha hibátlan szép igényes állapotú volt (postázással is sokat vettem) 800-1500Ft közötti áron:) Havonta veszek/cserélek 4-5 ruhadarabot, 1-2 új ruha árából, így mindenkinek megéri:) Nálam is van 1-2 hibás termék, azt befotózom és fel is hívom rá az érdeklődő figyelmét. Nemrég megjártam nem vettem észre egy hibát, így visszautaltam az árát, szerintem így korrekt, előfordul hogy később vesszük észre. Nem értem hogy tudtok venni szakadt, agyonhasznált cuccot, hiszen le van fotózva... Ha nem látjátok jól, mert rossz minőségű a fotó akkor kérjetek több képet, akár e-mail címetekre hogy lássátok teljes képernyőn felnagyítva, így nem hiszem hogy mellé lehetne fogni:) Ha nem kaptok jó minőségű képet, akkor gyanús, és nem kell megvenni:)
2016 11 21
Ugyanígy gondolom én is.
2016 11 21
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell rendelni..? Az "ide vele" funkciót használom, de sehonnan nem jön reagálás a rendeléseimre... Olyan fura ez az oldal... Mi az hogy válasz..? ez például egy hozzászólás /kérdés/ lenne, nem pedig valakinek, valamire egy válasz... Én várok választ, amit előre is ezúton megköszönök! :-)
2016 11 21
Nekem vegyes tapasztalataim vannak. Én is sokat cserélek, vásárolok, egyszer előfordult, hogy rosszabb volt a ruha minősége, mint amire számítottam, de végülis nem volt belőle gond. Amit én rakok fel pedig megjelölöm ha van hibája a terméknek. Egyszer én is visszautaltam az árát egy táskának, amit kifizettek, mert én is utána vettem észre egy hibáját, szerintem ez lenne a korrekt, nem pedig, hogy átverjünk másokat. Nekem inkább azzal van gondom, hogy én is sok szép márkás dolgot hirdetek, a legtöbbet nagyon olcsón adom. Viszont vettem a tavasszal egy cipőt, 14 ezer Ft az eredeti ára, de egy viselet után rájöttem, hogy nem jó mégsem a lábamra. Most ezt árulom kb féláron, de gondolom még így is sok és nem fog érte jelentkezni senki :( Nem tudom mi lenne a köztes megoldás, hogy legyen rá vásárló is, de én se 2-3 ezer Ft-ért adjam oda...
2016 11 21
Fura világban élünk, mert én pont azt vettem észre, hogy a szép, újszerű ruhák amik 500-800 ft-okba kerülnek a kutyának sem kellenek, de a méreg drágák elkelnek egy pillanat alatt. (Hogy az új és eredeti árán árult hamisítványokról már ne is beszéljünk) Szerintem az árnak (a márkán felül) valamiféle lélektani hatása is lehet a vevőkre,ami azt fejezi ki talán, hogy ez azért ilyen drága mert jó minőségű. Lehet,hogy a vásárlók az olcsó dolgok láttán egyből a silány minőségre, hibásságra, agyonhasználtságra asszociálnak? Én is próbáltam az áraimat korrekt módon belőni 1000ft alá ,de nem sok sikerem van eddig, pedig még legalább 2x-3x ennyi ruhát kellene feltennem ide (és már most is 100 cucc felett járok) :(
2016 11 22
> KacatCica: > Fura világban élünk, mert én pont azt vettem észre, hogy a szép, újszerű ruhák amik 500-800 ft-okba kerülnek a kutyának sem kellenek, de a méreg drágák elkelnek egy pillanat alatt. (Hogy az új és eredeti árán árult hamisítványokról már ne is beszéljünk) Szerintem az árnak (a márkán felül) valamiféle lélektani hatása is lehet a vevőkre,ami azt fejezi ki talán, hogy ez azért ilyen drága mert jó minőségű. Lehet,hogy a vásárlók az olcsó dolgok láttán egyből a silány minőségre, hibásságra, agyonhasználtságra asszociálnak? Én is próbáltam az áraimat korrekt módon belőni 1000ft alá ,de nem sok sikerem van eddig, pedig még legalább 2x-3x ennyi ruhát kellene feltennem ide (és már most is 100 cucc felett járok) :( Épp ezt vettem észre én is, ruhákat 1500 ft-nál többért nem rakok fel (sőt a cuccaim többsége 500-1000 ft), mégis alig viszik őket. De valószínüleg úgy van ahogy írod, azt hiszik hogy rossz a termék... Hirdettem 3 db-os arany színű ékszerszettet egyben 500 ft-ért. Írt egy lány, hogy érdekelné belőle az egyik fülbevaló, az is 500? Visszaírtam hogy nem, egyben annyi. Erre azt a választ kaptam, hogy akkor nem kell :D Azóta sem tudom megérteni miért lett volna rossz üzlet neki ha azért az árért nem egy, hanem három darabot kap, de gondolom ez lehetett az indok, hogy ha ilyen olcsó akkor biztos rossz.
2016 11 22
Azért nem minden játszik 1000 forint alatt... :D tényleg vannak akik egyszer használt ruhákat/cipőket adnak el és pl egy 12000 ft-os márkás cipőt elég erős lenne 1000-2000 ft-ért adni, azért mert egyszer viselte. Persze megértem, hogy vannak "alig használt" dolgok ami már szinte használhatatlan, mert rongyos, de azért senki nem várhatja el a használtruhás oldalon sem, hogy kilós turkáló áron adják az emberek a ruháikat (főleg ha márkás/divatos/jó állapotú)
2016 11 23
Én is próbáltam 200-500Ft-ért feltenni jó állapotú és jó minőségű ruhákat, sőt még ingyen is feltettem elvihetőre, senkinek nem kellett...Aztán feltettem 1000ft-ért és elvitték:D Kérem, lehet kérni közeli jó minőségű képet aminél kiderül minden.
2016 11 23
Én is indítottam erről topikot már korábban, hogy vannak egyesek, akik eléggé el vannak szállva az árakkal. Itt nem konkrétan arra gondolok, ami reális, hanem pl. olyan ruhát akar továbbadni 4-5-6 ezer Forintért, amit valószínűleg ő is turkálóban vett, mert pl. a márka itthon nem kapható. De ez egyéni dolog, hogy ki hogyan áraz, befolyásolni nem lehet. Azért ki lehet fogni jó kis ruhákat olcsón, én azért szoktam találni, cserébe a sajátjaimat is eszerint árazom. Nekem nem is volt rossz tapasztalatom itt, mindig szép, leírásnak megfelelő ruhákat kaptam - és igyekeztem adni is. Bár most átverődtem, ugyanis egy cserepartnerem elfelejtette küldeni az én ruhámat, pedig ő megkapta az övét...de ez nem tántorít el:)
2016 11 25
Amióta itt árulok, már annyira levittem az áraimat, hogy csak vigye el valaki, persze a minőségen semmit nem változtat. Én kifejezetten imádom az olyan hirdetéseket, ahol 500-1000 forint körül van valami, mert hátha a többi terméke is akörül van és akkor többet is megvennék az illetőtől. Nekem az személyes kedvencem, amikor nem tudják, hogy mit is árulnak vagy keresnek. Ezért egy poncsóhoz beírom, hogy pelerin, de azt nem, hogy a H&M termékem egyszerre még Tally és Mango is lenne :DD Amikor egy egyszerű dolgot keresek, akkor is több kulcsszóval kell, hogy keressem, mire megtalálom. Másik favorit: Amikor nem tudják a méreteket. Lehet régebben volt ilyen, de boltokban ma már egy ruhadarab nem lesz 37-es vagy 39-es méretű... Hanem 36 vagy 38. Ha nincs méret akkor írjanak körülbelülit, pl.: L-XL. Keresek egy cipőt és a fele hirdetés ruha a 37-es méret alatt.
2016 11 25