Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Kérlek segítsetek!

Sziasztok ! Vàsàroltam Vip tagsàgot . Elkűltem az Sms-t a megfelelő telefonszàmra , kóddal , kaptam is vissza jelzést a levont összeggel . Visszalépésre kattintva viszont , Hoppà oldal problémàt jelzett. Kiléptam az oldalról majd vissza ,de nem tudom hasznàlni! Mindtha meg sem vàsàroltam volna ! Ilyenkor mi a lehet tenni ? Előre is köszönöm a vàszt !
2017 05 29
Sikerűlt! 😁 Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! 😊🖐
2017 05 29
Sziasztok! Van a gardróbcserén valami szabályzat h mit lehet feltenni és mit nem??? Csak mert tünek el a hirdetéseim és nem tudom h miért!? Admin is válaszolhat nyugodtan! :D
2017 06 12
Sziasztok. Uj vagyok még itt ,kinéztem egy ruhát szombat óta írok az eladonak de nem válaszol. Lehet valamit nem jól csinálok? Szeretném a ruhát de igy h nem tudom elérni lehet lemaradok róla .
2017 06 20
> VajdaKinga: > Sziasztok. > Uj vagyok még itt ,kinéztem egy ruhát szombat óta írok az eladonak de nem válaszol. > Lehet valamit nem jól csinálok? > Szeretném a ruhát de igy h nem tudom elérni lehet lemaradok róla . Szia! Sajnos a Gardrób rendszere nem inaktiválja 2-3 hónapnál régebb óta be nem lépett tagokat, ezért megeshet hogy olyan ruhába és eladóba futsz bele amiket/akiket már nem fogsz tudni elérni. Első lépésként mindig nézd meg, hogy az eladó mikor lépett be utoljára (ezt az eladó profiljára lépve a baloldalon láthatod) Ha ez több mint 1 hónap, akkor jó eséllyel már nem is fog válaszolni :( Igaz a rendszer küld e-mail értesítést, ha üzenetünk jön, de aki ilyen régóta nem jött föl azt valószínűleg már nem érdekli az eladás. Érdemes 2-3 napot várni a válaszra utána sajnos kevés esély van rá, hogy valaha is válaszolni fog. Mondjuk ilyenkor nyáron az is játszhat hogy esetleg nyaral az illető, de ezt általában az eladók jelzik a boltleírásban (pl:"nem leszek elérhető 3 hétig" vagy ilyenek)
2017 06 21
Sziasztok! Méretproblémás kérdésem lenne. L-es méret az hányas? A 40-es sajnos túl bő (naci méret). Köszi előre is
2017 06 28