Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Foglalt termék

Sziasztok! Az a helyzet, hogy egy hete egy csajszi érdeklődött a termékem iránt (képet kért), azóta nem jött válasz, pedig többször volt fent. Most írt egy másik lány is, hogy érdekelné ez a termék. Ilyenkor ti automatikusan a 2. Vevőnek adjátok át a terméket vagy még vártok az első érdeklődő válaszára? Ha nem jön válasz, az azt jelenti nem kel a termék? Én, ha érdeklődőm és nem kell a termék azt mindig megírom és ezért nem tudok mit kezdeni a helyzettel.
2017 11 13
Viheti a 2. Egy hét után mire várnál meg őszintén? 😊😁
2017 11 13
> andimizsei: > Viheti a 2. Egy hét után mire várnál meg őszintén? 😊😁 Nekem ez tök fura, hogy nem tud annyit írni, hogy nem kell, ha már én fényképezgettem neki. Az lenne a normalis, hogy legalabb ennyit ir.:/ És, ha mondjuk pár nap telik el, akkor mi az az időhatár aminél tovább adod?
2017 11 13
Igen az lenne a normális, de sajnos nagyon sokan csinálják ezt, hogy érdeklődnek, fotót kérnek, mérést kérnek, majd annyit nem képesek mondani, hogy kösz, de nem kérem mégsem. Mostanában nagyon sok ilyennel találkoztam, többen már a számlaszámomat is elkérték, majd utána tűntek el -.-" Az a legjobb, ha kikötsz egy időhatárt, ameddig vársz egy üzenetre, vagy ameddig foglalod a ruhát. Kiírod az ismertetődbe, hogy mondjuk 5 napig vagy hajlandó várni válaszra, és ha ezután nem válaszol az illető, akkor tárgytalannak tekinted, és másnak adod, ha van rá érdeklődő.
2017 11 13
> Adec56: > Igen az lenne a normális, de sajnos nagyon sokan csinálják ezt, hogy érdeklődnek, fotót kérnek, mérést kérnek, majd annyit nem képesek mondani, hogy kösz, de nem kérem mégsem. Mostanában nagyon sok ilyennel találkoztam, többen már a számlaszámomat is elkérték, majd utána tűntek el -.-" > Az a legjobb, ha kikötsz egy időhatárt, ameddig vársz egy üzenetre, vagy ameddig foglalod a ruhát. Kiírod az ismertetődbe, hogy mondjuk 5 napig vagy hajlandó várni válaszra, és ha ezután nem válaszol az illető, akkor tárgytalannak tekinted, és másnak adod, ha van rá érdeklődő. Ez egy nagyon jó ötlet. Köszönöm.
2017 11 13
Ha nem jön válasz, általában nem kell az embereknek a termék. Van aki képeket/méretet kér, van aki már számlaszámot is, aztán eltűnik, sajnos gyakran előfordul ilyesmi (legalábbis velem :D ) Szerintem is köss ki egy időhatárt, 2-3 nap szerintem bőven elég, ennyi idő alatt el lehet dönteni hogy kell e egy termék vagy sem. Eleinte én is foglaltam 1-2 hétig, de tapasztalatom szerint aki pár nap alatt nem dönti el, annak 2 hét múlva sem fog kelleni. (Te pedig elveszítheted azokat a vevőket, akik pár nap alatt megvették volna a termékeidet)
2017 11 13
Annak add a ruhát aki hamarabb viszi, aki meg akarja venni az tesz is érte, hogy gördülékeny legyen az adásvétel, máskülönben rád maradnak a ruháid. Nálam is sokszor előfordult, hogy számlaszámot is kértek utána eltüntek. Mindig jeleztem az "eltünt"nek, hogy van rá más érdeklődő és ha nem szól vissza X időn belül, akkor vitte is a komolyabb vásárló.
2017 11 13
Én mindig annak adom aki előbb viszi. Ez már okozott feszkot és negatív ertekelest, de én úgy gondolom ha valaki azt mondja hogy holnap megyek érte akkor övé, és nem azé aki majd jövő héten megy erte/utal. Ha valakinek valami nagyon kell, akkor megy erte/utal. Saját magamból indulok ki. Egy sima szia megvan még? Küldenél meg képet?üzenetet nem tekintek komoly érdeklődésnek, így nem várok a válaszra napokat, mielott gondolatban sztornozom. Épp most volt egy olyan szitu hogy írt egy lány egy táskára a szia megvan még a táska? üzenetet. Írtam hogy igen. Aztán írt más is és el is vitte másnap egy másikkal együtt. Az első lány meg írt hogy akkor kéri. Eltelt 6 nap a 2 üzenet között, a táska már törölve.... most komolyan, várni kell 1 hetet? A fenét. Akit valami nagyon érdekel az feljon ide és figyeli az üzeneteit. Nyilván ha nincs más vevő akkor persze, de ha kapós a termék akkor a leggyorsabb a "nyerő".
2017 11 14
Egy napot vàrok utalásra ha elkéri a számlaszamot ,vagy egy kikötött időt mikor utal ha természetesen egy állandó vàsárló és tudom hogy megbizható. 2-3 nap foglalas utana szépen irok egy üzit töröltem foglalásod./köszi/ Én is mindig max masnap utalok ha valami meg tetszik nem húzom halasztom,mert ha azt tenném akkor igazából nincs rá szükségem 😊😊😊😊 Add a 2.nak 😊
2017 11 14