Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Vaterafutár-MPL csomagfeladás probléma

Sziasztok! Eddig a nagyobb csomagokat mindig úgy adtam fel, hogy a vaterafutár oldalán kitöltöttem a címkét és kinyomtattam, majd azzal mentem a postára, mert így sokkal olcsóbb volt a feladás. A héten viszont közölte a postás néni, hogy nem fogadják már el az előre nyomtatott címkét kivéve ha vaterás eladáshoz van rendelve. Tehát hogy a címkén rajta kell lennie hogy regisztrált felhasználó vagyok és egy vaterás eladáshoz kérem a szolgáltatást. Kérdeztem miért, azt mondta nem tudja de ez az új rendelet 10-étől. Ez így elég rossz mert ha nem én nyomtatom ki a címkét hanem simán bemegyek a csomaggal a postára akkor 1490Ft-tól kezdődik a díjszabás. Ti hallottatok erről valamit? Vagy nálatok elfogadják ugyanúgy a postán és lehet csak itt van ez így?
2017 11 19
Szia Igaz én a napokban csak olyat adtam fel, amit úgy töltöttem ki, mint ha vaterás eladás lett volna (vettek ott tőlem terméket, így lett olyan eladásom amihez tudtam rendelni, mert az ottani vevő postán maradón kérte) de amit a postás nénid állít ne lehet valós. Ha nem lehet a vaterafutár oldalán nem vaterás eladáshoz futárt rendelni, miért van benne az árlistában, miért van rá lehetőség stb? Azt javaslom írj a vaterafutárnak a facebookon, írd meg mit mondtak, segíteni fognak, de felvilágosítani mindenképpen!
2017 11 19
Annyi változás van 10-e óta, hogy ami nem vaterás az 1090 helyett 1190 lett. (házhoz)
2017 11 19
Köszi szépen, akkor sztem írok a vaterafutárnak. Én sem értettem az egészet, hiába kérdeztem ez hogy lehet, arra már nem tudott a postás nő válaszolni, csak azt hajtogatta hogy ha nincs a lapon hogy vaterás vagyok és ahhoz kérem a szolgáltatást akkor ő bizony nem fogadja el. Lehet csak nálunk van így mert nem bírja a posta a terhelést vagy ilyesmi, bár ez elég igazságtalan lenne meg fura. :/
2017 11 20
Szívesen. Majd írd meg légyszíves mit mondtak, engem is érdekel, mert sokszor szoktam úgy feladni nagyobb csomikat, és hát nem mindegy 1190 vagy 1400-1600, amit a postán elkérnek érte, ha nem viszed a kinyomtatott címiratot..És bizony, saját tapasztalat, sajnos sokszor nem tudják a dolgozók mi hogy van, mert nekik sem ad tájékoztatás a vezetőség..:(( Remélem csak vmi félreértés, és ezután is feltudod adni 1190-ért!
2017 11 20
Sziasztok! Vaterafutáron regisztráció nélkül MPL automatába lehet csomagot feladni? Valóban 490 Ft úgy? Hallottam már róla, de fogalmam sincs, hogy hol lehet ezt a szolgáltatást megrendelni, hogy ha valóban van ilyen! Köszönöm a segítséget előre is! 😊
2017 11 20
De az akkor oltári aljasság a postától, mert akkor lecarják amiben megállapodtak a vaterafutárral...vagyis, hogy lehet csomit feladni házhoz címezve, nem vaterás eladáshoz 1190 ft-ért. (ha vaterás akkor 950 ft)
2017 11 20
Köszönöm szépen! 😊😊
2017 11 21
Nagyon szívesen. :")
2017 11 21
Szia. En ma adtam fel csomagot postan Vaterafutarral es nem vateras termekre. Nem volt semmi gond siman elfogadtak.:)
2017 11 22
> zazmasz: > Szia. En ma adtam fel csomagot postan Vaterafutarral es nem vateras termekre. Nem volt semmi gond siman elfogadtak.:) Szia, Jaj ez nagyon jó hír, köszönjük, hogy írtad. :) Reméljük azóta Anni postás nénije is átveszi a nem vaterás csomit is, ahogy kell.
2017 11 23
Sziasztok! Írtam a vaterafutárnak és rákérdeztem a dologra. Ők felvették a kapcsolatot a postámmal. Azt a választ kapták hogy nincsen itt se ilyesmi korlátozás. Mondom tök jó....:) Az a sejtésem hogy a postán dolgozók szimplán nagyon félreértettek valamit. Biztos mikor megkapták november 10-étől az árváltoztatásokat akkor valahogy belekeveredtek a dologba. Remélem azóta ők is rájöttek, nem adtam fel mostanában nagy csomagot, de majd biztos fogok és akkor kiderül. A vaterafutár azt javasolta, ha mégsem fogadnák el akkor kérjem mutassák meg a rendeletet ahova ez le van írva. Azért örülök hogy valószínű csak tévedésről volt szó. :")
2017 12 05
> *Anni*: > Sziasztok! > Írtam a vaterafutárnak és rákérdeztem a dologra. Ők felvették a kapcsolatot a postámmal. Azt a választ kapták hogy nincsen itt se ilyesmi korlátozás. Mondom tök jó....:) Az a sejtésem hogy a postán dolgozók szimplán nagyon félreértettek valamit. Biztos mikor megkapták november 10-étől az árváltoztatásokat akkor valahogy belekeveredtek a dologba. Remélem azóta ők is rájöttek, nem adtam fel mostanában nagy csomagot, de majd biztos fogok és akkor kiderül. A vaterafutár azt javasolta, ha mégsem fogadnák el akkor kérjem mutassák meg a rendeletet ahova ez le van írva. Azért örülök hogy valószínű csak tévedésről volt szó. :") Szia, Ez szuper, örülök, hogy megoldódni látszik. :") Biztos, hogy csak vmit benéztek a postádon, lehet az árváltozás zavarta meg őket, ahogy írod.
2017 12 06