Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Mi helyes és mi nem?

Sziasztok! Sokat gondolkoztam azon hogy vajon mik lehetnek itt a helyes felhasználási feltételek. Nem tudom hogy az alábbiak közūl mi és miért helyes vagy helytelen. - Csak címkés ruhák árúsítása szerintem inkább a haszonszerzō kategóriába tartozik. - Internetrōl rendelt ruhák árúsításával mi a baj? ugyanis ha valaminek nem lett jó a mérete akkor eladhatom, nem? - Az oldalról való letiltásnak meg van a lehetōsége? Mert én élnék vele. - A kezdōképnek beállított fotók miért nem lehetnének a bolt weboldaláról? Mi ezzel a baj ha van mellette saját kép is? Az általam írt dolgokat légyszíves erōsítsétek vagy cáfoljátok mert kíváncsi vagyok a véleményekre. Valamint ti is vethettek fel újabb kérdéseket/témákat.
2017 12 04
Az internetről rendelt ruhákkal semmi baj nincsen, akkor HA tényleg megvette magának, de nem lett jó neki, ezért eladná. Azzal van baj, hogy valaki ebből akar meggazdagodni. Internetről megrendelgeti olcsón, majd kétszeres áron itt árulja. Tehát ebből csinál üzletet. A katalógus képes hirdetések törlését én sem értem, erről már beszélgettünk egy topikban. Ha ott van mellette a saját kép is. Úgy gondolom, hogy ha ott van mellette a saját kép is, akkor nem árul zsákbamacskát az illető, így nem értek egyet ezeknek a törlésével.
2017 12 05
A rendelgetős hirdetésekkel van csak baj, mert ugye az illető valahonnan olcsón beszerzi a cuccokat és többszörös áron akarja itt eladni. Na ez valóban haszonszerzésről szól és zavaró. De ha valaki webshopból rendel magának és valamiért nem lett neki jó, amit aztán itt el szeretne adni, azzal sztem senkinek nincsen baja. A letiltás alatt nem tudom mire gondolsz, sztem felhasználókat letiltani csak az adminnak van jogosultsága és ez jól is van így. Neki kell írni, ő meg intézkedik ha szükséges. Az más kérdés, hogy ez mennyi időt vesz igénybe. Ha valaki katalógus képet tesz előre, azzal jobban fel tudja hívni a vásárlók figyelmét, ez meg nem feltétlen fair azokkal szemben akiknek csak saját képük van. Ennek ellenére én is úgy gondolom hogy ebből nem kéne problémát csinálni. A lényeg hogy a katalógus kép mellett legyen saját fotó is a termékről, így ez nem a félrevezetésről szól. Am sokaknak katalógus kép van elől és nem törlik. Inkább ez a probléma, hogy valakiknek törlik, valakiknek meg nem.
2017 12 05