Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

REPLIKA EVERYWHERE...

Lányok! Csak az Én szemem szúrja, hogy lassan megfulladunk már a Májkül Korcs,Tommy Hilfidzser, Gessz,Sánel,Guccsi,Mossinó,Monkler és társai replikákban?! Vagy épp az olyan felhasználókban akik százával árulják a Cin Cin Amica és más aluljárós "márkák" tömeggyártmányait? Kezd kicsit elfajulni a dolog... Bármit keresnék, mindenhol ezek jönnek velem szembe.. Én(is) sok társammal együtt anno azért kezdtünk ide feljárni,mert egyedi,márkás vagy kevésbé márkás holmikra lelhettünk viszonylag jó áron, olyan darabokra amikről esetleg lemaradtunk az üzletben,de itt mégis akadt egy belőle, eladtunk/cseréltünk/ajándékoztunk dolgokat amikre nem volt szükségünk, hirtelen felindulásból vett ruhákat, elnézett ajándékokat kinőtt/kifogyott/kihízott ruhákat... Az oldal neve is eléggé árulkodó,azonban az utóbbi időben megjelent rengeteg kevésbé ide illő felhasználó, akik sajnos nemtudják megfelelően értelmezni a "GARDRÓB-CSERE" név valódi jelentését, és itt akarják kiárusítani egyes üzletek teljes árukészleték... Nem is beszélve a rengeteg hamisítványról amire ráírják,hogy eredeti és átverik vele a hiszékenyebbeket.. Egyszerűen ez nem illik ebbe az arculatba, nem méltó az oldalhoz hogy csak hamis dolgok és tömegcikkek legyenek rajta,mert nem ezt a célt szolgálja... Remélem talán egy Admin is felfigyel erre a segélykiáltásra,és valahogy megpróbálja ezt korlátozni(bár Én eddig nem jöttem rá, hogyan lehetne,de másnál talán akadnak ötletek..)
2017 12 12
ezt egy picit szeretném megcáfolni....rengetegen vagyunk akik a ruhakbol és holmikból keresnek egy kis plusz keresetet...valamint sokan a replika dolgokbol (aki elhiszi hogy eredeti magára vessen! :D ) viszont ha nem lenne rá igény és kereset az emberek nem árulnák...nem is gondolnád mennyi összegek befolynak egy ilyen replikás értékesítéssel és menyi ember veszi ezeket a cuccokat. és végülis azok is ruhák táskák..ékszerek ezért vannak a gardrobcserén...mindenkinek szive joga mit árul..de ugy gondolom ennél borzasztóbb tartalmak is vannak itt az oldalon...aminek semmi köze a ruhákhoz éppen... de ez csak az én véleményem...:)
2017 12 16
személy szerint én nem támogatom a replika termékek vásárlását, árusítását meg végképp nem. ha valakinek nincs pénze rá hogy márkás, high-end termékeket vegyen magának akkor ne tegye, kamuval meg ne 'helyettesítse', hiszen az értő szemek azonnal kiszúrják a hamis terméket. Lehet szép dolgokat kapni olcsóbb boltokban is, bár számomra a minőség is fontos helyen áll, így azt nagyon szoktam nézni. Hihetetlen hogy egy sz@r replika táskáért-cipőért stb. néhány ember képes tízezreket elkérni....természetesen tudom hogy az eredeti termékek sokszorosába kerülnek (hiszen azokat szoktam venni), de a replikák minősége messze elmarad egy eredeti terméktől. kis segítség ha valaki bizonytalan a dolgában: neten- youtubon sok cikket-videót lehet találni ahol összehasonlítják az eredetit hamissal, elmondják mire kell figyelni. illetve nagyon sok pre-loved oldal is van, ahol csak eredetit árulnak, persze nem replika áron, de olcsóbban. btw replika árusítása szerintem törvénybe ütközik...
2017 12 17
A replika árusítása bűncselekmény. Pont.
2018 02 05
Fúúúú pont ezen gondolkozom el én is minden egyes alkalommal mikor kicsit jobban körülnézegetek itt. Nem értem ezt a replika dolgot. Az árusítását persze igen,hiszen ha veszik viszik jó bevételi forrás. Amit igazán nem értek,hogy mi a tököm ez a hatalmas kereslet rá? :D :D Egyrészt tök egyértelmű,ha valami replika,legtöbbször baromi silány minőség,egy LV vagy MK logoval,és hopp 15ezer ft? :D Annyiért már majdnem lehet kapni egy minőségibb darabot.(Na persze nem igazi LV-t) Szerintem tök ciki. De oké ezek csak ruhák,na de a replika kozmetikumokkal? Ki tudja mi van benne mégis magukra kenik,csak mert rá van írva,hogy Kylie...Könyörgöm..
2018 04 06
pontosan, tele van replika kozmetikummal az oldal, ki tudja mit tesznek bele....btw neten milliónyi cikket-videót lehet találni hogyan ismerjük fel az eredetit-replikát, ha valaki nem biztos a dolgában kérjen az eladótól képet, járjon utána. én nem kennék magamra olyat az tuti :)
2018 04 07
Engem is bosszant ez a helyzet. Sőt van olyan eladó, aki ki se írja, hogy replika, miközben 10ezret elkér érte, és biztos van olyan vevő, aki beugrik így a csapdába sajnos. :(
2019 09 22