Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Utánvétellel feladott levél

Sziasztok! Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy esetleg valaki adott már fel utánvétellel levelet postán maradóként? (Egyáltalán létezik ilyen?). Ha igen, akkor ezt, hogy adom fel és ennek mennyi az ára? (gondolom a súly+ajánlott levél (295Ft)+ utánvétel) De az utánvételnek nem tudom, hogy mennyi az ára és sajnos sehol se találom :/ Segítségeteket előre is köszönöm További kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
2018 03 04
Csajok a Foxpost utánvétről tudtok valamit? Most így kéne feladnom egy csomagot, de kicsit félek tőle. Biztonságos ugye? A vevő semmiképp nem akar előre fizetni pedig csak pozitív értékelésem van.... kicsit érdekes.
2018 03 06
> Firkaltnyul: > Csajok a Foxpost utánvétről tudtok valamit? > Most így kéne feladnom egy csomagot, de kicsit félek tőle. Biztonságos ugye? A vevő semmiképp nem akar előre fizetni pedig csak pozitív értékelésem van.... kicsit érdekes. Én nem adtam még fel foxpost utánvétellel csomagot így nem tudok róla nyilatkozni :/ Nem igazán szeretek feladni utánvétellel csomagot, lehet kicsit bizalmatlanságot mutat, de szerintem senki se szeret 2x szállítási díjat fizetni. Akinek pedig csak pozitív értékelése van nem értem, hogy mi alapján nem bízik meg az eladóban :/
2018 03 07