Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Késői rendszerértesítés e-mail-fiókba

Mostanában gyakran előfordul: a rendszer órákkal, sőt majd fél nappal később küld jelzést az e-mail-címemre, hogy üzenetem érkezett. Nagyon kellemetlen, mert ha éppen nem dolgozom ezerrel, és tudok, rögtön válaszolok az üzenetre, de így kínos. Megjegyzem: a telefonommal és a sz.gépemmel semmi baj, és más ügyintézés esetében sem észleltem a ,,fáziskésést". Az oldalon történő esetleges lassú betöltés, a továbbhaladás rapszodikussága nem zavar annyira, de ez igen. Kérem az oldal kezelőit, hozzák helyre a hibát mihamarabb. Lehetséges, ugye? Köszönöm szépen.
2018 06 30
Én is tapasztaltam ezt mostanában. :/
2018 07 02
Nem tudok belemenni a beszélgetéseimbe amióta összeomlott a rendszer mit tegyek?
2018 07 06
A 20 nappal ezelőtt leírt probléma (ld. az 1. bejegyzést) még mindig fennáll. :( Ma - a feladástól számított - 13 órával később kaptam meg egy üzenetet az e-mail-címemre. MIKOR működik normálisan a rendszer? És MIKOR kapok tájékoztatást? Kérem az oldal kezelőit, hozzák helyre a hibát.
2018 07 20
A 23 nappal ezelőtt leírt probléma (ld. még a fenti két megjegyzést) még mindig fennáll. Későn vagy rendszertelenül érkeznek az üzenetek a postafiókomba. Az is előfordult, hogy már megnéztem a profilomat, mert válaszra vártam, a rendszer ennek ellenére üzent a megérkezett levélről. MIKOR működik normálisan a rendszer? És MIKOR kapok tájékoztatást? MIKOR válaszol végre az oldal nevében valaki????? Kérem az oldal kezelőit, hozzák helyre a hibát.
2018 07 24
A fenti 3 bejegyzésem senkit sem érdekel az üzemeltetők részéről? Nem érdekük, hogy elégedettek legyenek a felhasználók? Ma éppen 2x jelzett egy üzenetet a rendszer. Felháborítónak tartom, hogy nem kapok felvilágosítást. ?
2018 07 24
Ó, éppen fél perccel ezelőtt érkezett a 3. e-mail egy megérkezett üzenetről. :((((((((((((
2018 07 24
A telefon, illetve az email jelzi, hogy kaptam üzenetet 4-et is, itt nem mutatkozik! :( Kérem orvosolják, mert utalás okán mindez kellemetlen mind az eladó mind a vevő oldaláról. Köszönöm szépen!
2018 09 14
Tisztelt Üzemeltetők! Sokadik alkalommal kérek felvilágosítást / elnézéskérést / tájékoztatást ... az ügyben, hogy miért nem kapom meg rögtön az üzeneteket az értesítésekről az e-mail-fiókomba. VAN OTT VALAKI???? :( NYILVÁNOS MAGYARÁZATOT VÁROK EL - MÁS FELHASZNÁLÓK NEVÉBEN IS: Megköszönném.
2018 09 23
A hónapokkal ezelőtt leírt probléma ugyanaz. És még mindig fennáll. Képtelenség így rendesen kommunikálni. Sajnálatos, hogy az oldal kezelője ennyire rossz, nemtörődöm és felelőtlen a témában. Szégyen.
2018 10 13