Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem válaszol!

Miért vannak fent az oldalon olyan hirdetők, akik több, mint egy hónapig rá sem néznek az oldalra és az üzenetekre sem válaszolnak?
2018 09 28
Szia, Mielőtt írsz valakinek, érdemes megnézni, mikor lépett be utoljára, hogy ne várd feleslegesen, hogy válaszoljon. Ha esetleg a bemutatkozásába írt ki e-mailt, telefonszámot vagy facebookot, érdemes ott felkeresni. Sajnos nagyon sokan elfelejtik az oldalt, vagy magánéletbeli dolgok miatt nem tudnak feljárni többet, és nem lehet archiválni a termékeiket.
2018 09 28
> gpetraam: > Szia, > Mielőtt írsz valakinek, érdemes megnézni, mikor lépett be utoljára, hogy ne várd feleslegesen, hogy válaszoljon. Ha esetleg a bemutatkozásába írt ki e-mailt, telefonszámot vagy facebookot, érdemes ott felkeresni. > Sajnos nagyon sokan elfelejtik az oldalt, vagy magánéletbeli dolgok miatt nem tudnak feljárni többet, és nem lehet archiválni a termékeiket. Köszönöm a választ! Az első üzenetem után pár nappal belépett, de nem írt nekem semmit. A kérdésem éppen az, hogy aki elfelejti az oldalt azt egy idő után miért nem törlik?
2018 10 01
Mert nem foglalkoznak vele az adminok sajnos.:(
2018 10 01
Szia! Nekem se válaszol egy hölgyemény. Egyszer írtam neki válaszolt,hogy jön Dunaújvárosba akkor elhozza a cipőt. Azóta írtam neki egy tunika miatt is,hogy azt is megnézném de eltűnt mint a kámfor pedig belépett az oldalra azóta nem egyszer. De akkor tartsa meg a cipőjét is meg a tunikáját is. :@
2018 10 11
Pont erről írtam, mint új. Legyen száz eladó, de az normális. Az általam 15 megtalált eladó ól, mint hosszas kutakodás után kiderült, 2!!! Van valóban jelen az oldalon. Pedig jön szépen az email, ha az itteni fiókba üzenet érkezett. Rendkívül kiábrándító.
2018 10 15