Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Segítség!!/ Hogyan adjunk el?

Sziasztok! Egy ideje gondolkodom a problémán.. Az eladásaim időszakosak van,hogy egyszerre többen írnak, aztán hónapokig senki.. vagy csak üres üzenetek. Pedig úgy gondolom nem igénytelen és nem rossz minőségű ruhákat teszek fel. Kérdésem mit gondolsz mit csinálok rosszul? :( Túl magas az ár? Rossz,hogy îgy fotózom a ruhákat? Te hogyan szereted nézni a ruhákat? Köszönöm,ha szánsz rám pár másodpercet, megnézed a profilom és leírod őszinte véleményed! ❤️
2018 11 30
Szia! Szerintem teljesen jók a fotóid, és az árak sincsenek elszállva. Én azt szoktam csinálni, hogy időnként törlöm a régi hirdetéseimet, és újra feltöltöm a ruhákat (főleg az évszak szerint aktuálisakat), kicsit olcsóbban. Így a legújabb termékek közé kerülnek, és ilyenkor több érdeklődőm is van, nem csak az új, hanem a régebbi hirdetésekre is. De én is tapasztalom, hogy időnként egyszerre többen is írnak, aztán egy ideig semmi... Másrészt pedig az esetek kb. 60%-ában az érdeklődés szintjén marad a dolog, és el se jutunk a konkrét adásvételig, mert a vásárló meggondolja magát vagy egyszerűen eltűnik.
2018 11 30
Nagyon szépen köszönöm,hogy válaszoltál és időt szántál rám. 😊😘 A tippet is köszönöm, mindenképpen meg próbálom! : ) > BMelinda: > Szia! Szerintem teljesen jók a fotóid, és az árak sincsenek elszállva. > Én azt szoktam csinálni, hogy időnként törlöm a régi hirdetéseimet, és újra feltöltöm a ruhákat (főleg az évszak szerint aktuálisakat), kicsit olcsóbban. Így a legújabb termékek közé kerülnek, és ilyenkor több érdeklődőm is van, nem csak az új, hanem a régebbi hirdetésekre is. > De én is tapasztalom, hogy időnként egyszerre többen is írnak, aztán egy ideig semmi... Másrészt pedig az esetek kb. 60%-ában az érdeklődés szintjén marad a dolog, és el se jutunk a konkrét adásvételig, mert a vásárló meggondolja magát vagy egyszerűen eltűnik.
2018 12 02
Sziasztok!Én is kérnék segítséget,mint eladó.Azt tapasztaltam hogy van egy két holmi amit rögtön elvittek a regisztrációm idején,viszont mostanában alig akad vevő a ruháimra.A képeimmel lenne gond?
2018 12 18
Szia! Ez csak egy ötlet, de picit talán túl közeliek a fotóid. Ha megnyitom, akkor teljesen jó, de ha csak a profilodon nézem megnyitás nélkül, akkor nem mindegyik képen látszanak a ruhadarabok egészben. Talán számít ez is, mert ha valaki csak átpörgeti az újonnan feltöltött termékeket, akkor nagyobb eséllyel kattint rá arra, ami első ránézésre is elnyeri a tetszését. Ha van energiád felvéve is fotózni, az is segíthet. Bár tudom, hogy sok idő, én pont emiatt nem is szoktam, de vannak, akik kérik. > DorinaBato: > Sziasztok!Én is kérnék segítséget,mint eladó.Azt tapasztaltam hogy van egy két holmi amit rögtön elvittek a regisztrációm idején,viszont mostanában alig akad vevő a ruháimra.A képeimmel lenne gond?
2018 12 21
> BMelinda: > Szia! Ez csak egy ötlet, de picit talán túl közeliek a fotóid. Ha megnyitom, akkor teljesen jó, de ha csak a profilodon nézem megnyitás nélkül, akkor nem mindegyik képen látszanak a ruhadarabok egészben. Talán számít ez is, mert ha valaki csak átpörgeti az újonnan feltöltött termékeket, akkor nagyobb eséllyel kattint rá arra, ami első ránézésre is elnyeri a tetszését. > Ha van energiád felvéve is fotózni, az is segíthet. Bár tudom, hogy sok idő, én pont emiatt nem is szoktam, de vannak, akik kérik. > > DorinaBato: > > Sziasztok!Én is kérnék segítséget,mint eladó.Azt tapasztaltam hogy van egy két holmi amit rögtön elvittek a regisztrációm idején,viszont mostanában alig akad vevő a ruháimra.A képeimmel lenne gond? Köszönöm szépen a segítséget!Barátnőmmel itt gardróbcserén ezen gondolkoztunk és úgy döntöttünk nyitunk egy közös fiókot ketten,ahol együtt fogjuk árulni a ruhákat és felvéve fotókkal fogjuk kirakni,a profi fényképezőgépével könyebb.
2018 12 21
Eladó az egész gardrobom egybe sürgősen költözés miatt nézzetek be :)
2019 01 14