Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postai díjak, postán maradó küldemények árai

Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy van ez a postán maradó csomag feladás? Mert a postai díjtáblázatban azt olvastam 2kg-ig 1400.- ft Van ettől olcsóbb? ,:( Vagy ezt hol találom meg pontosan? Hány grammig tudom ajánlott levélként küldeni hogy a postás házhoz vigye? Vagy postán maradóként? Hogy van ez? ,:( valaki le tudná esetleg írni az aktuális díjakat? (: Előre is köszönöm! :*
2019 01 05
> flora18: > Szia! > ha dobozban adod fel az már csomagnak számít! > meg van adva hogy a boríték nagysága mekkora lehet, azt hiszem 2,4cm.nél ha vastagabb azt már csak csomagként adják fel, ugyanígy a szélessége és a hosszúsága is meg van szabva. > Nekem a postán általában egy cipős doboz féle tetőt tesznek rá, és ha belefér akkor mehet ajánlott levélként, ha vastagabb vagy szélesebb annál akkor sajnos már csak csomagként mehet : ) Szia! Ezt rosszul tudod! Én adtam már fel dobozban is postán maradót és azt is a levél díjjazása szerint számolják! A sima levél az, amit a cipős doboz tető félébe tesznek bele. Doboznál az élek összmérete számít!De sajnos már nem emlékszem mennyit mondtak a postán akkor, mikor feladtam dobozban.
2019 01 05
Akkor most számít mekkora a levél vastagsága, hossza, stb? :D
2019 01 05
> happybutik: > Akkor most számít mekkora a levél vastagsága, hossza, stb? :D Postán maradóként gondolom.
2019 01 05
Szeretik átbaszarintani az embert és a drágább, csomagként való feladásra ösztönözni. Én már adtam fel nem egyszer cipősdoboz méretű csomagokat, mindet postán maradó ajánlottként, és simán átvették, pedig kis faluban lakom. A 2.5 cm vastagságú határ arra vonatkozik, hogy nem tudják postaládába kézbesíteni, olyankor jönnek a csomagként feladós szöveggel, de ha már eleve postán maradóként címzed, ezzel nem fognak cseszegetni. Persze, asztal méretű dolgot még nem adtam fel, de egy nehezebb cuccot amúgy is csomagként feladva éri meg elküldeni. A díjtáblázatban a bal felső sarokban található rész vonatkozik a levélküldeményekre, de végigolvasgatva szerintem leesik a tantusz, le van írva minden érthetően, sávosan bontva, hogy sima vagy elsőbbségi, súly szerint növekvő árakkal.
2019 01 05
Köszönöm szépen!! (:
2019 01 05
Szia! 750g és 2kg közötti csomag postán maradó ajánlott levélként 1425 ft. Jól nézted! ☺️ Házhoz nem viszik ki, hogy ha meghaladja egy ajánlott levél mérete a 24mm- t. Viszont házhoz tudod csomagként küldeni, az esetben 1500-1600 ft körüli költséggel kell számolni. Más ár vonatkozik arra is, hogy postán maradó csomagként adod fel, az valamivel kevesebb mint az ajánlott levél költsége. Itt a csomag és az ajánlott levél jelentését kell megtanulni és nem összetéveszteni!☺️
2019 01 06
Sziasztok! Muszáj ajánlva küldenem a levelet? Mert nem haladja meg a 24mm-t, arra gondoltam feladhatnám kicsi postakész borítékban. Szerintetek ez működőképes? :)
2019 01 06
Azert erdemes ajanlott levelkent kuldeni, mert ugy nyomon lehet kovetni, hogy hol van, es nem fog “elveszni” a postan. Postan maradokent csak ajanlottkent lehet kuldeni.:) > Anuika: > Sziasztok! > Muszáj ajánlva küldenem a levelet? Mert nem haladja meg a 24mm-t, arra gondoltam feladhatnám kicsi postakész borítékban. Szerintetek ez működőképes? :)
2019 01 06
> szandi04: > Szia! > 750g és 2kg közötti csomag postán maradó ajánlott levélként 1425 ft. Jól nézted! ☺️ > Házhoz nem viszik ki, hogy ha meghaladja egy ajánlott levél mérete a 24mm- t. > Viszont házhoz tudod csomagként küldeni, az esetben 1500-1600 ft körüli költséggel kell számolni. > Más ár vonatkozik arra is, hogy postán maradó csomagként adod fel, az valamivel kevesebb mint az ajánlott levél költsége. > Itt a csomag és az ajánlott levél jelentését kell megtanulni és nem összetéveszteni!☺️ köszönöm !!! :") :")
2019 01 06
> happybutik: > Sziasztok. > Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy van ez a postán maradó csomag feladás? Mert a postai díjtáblázatban azt olvastam 2kg-ig 1400.- ft > Van ettől olcsóbb? ,:( Vagy ezt hol találom meg pontosan? > Hány grammig tudom ajánlott levélként küldeni hogy a postás házhoz vigye? Vagy postán maradóként? Hogy van ez? ,:( > valaki le tudná esetleg írni az aktuális díjakat? (: > Előre is köszönöm! :*
2019 05 13
> yvetta2: > > flora18: > > Szia! > > ha dobozban adod fel az már csomagnak számít! > > meg van adva hogy a boríték nagysága mekkora lehet, azt hiszem 2,4cm.nél ha vastagabb azt már csak csomagként adják fel, ugyanígy a szélessége és a hosszúsága is meg van szabva. > > Nekem a postán általában egy cipős doboz féle tetőt tesznek rá, és ha belefér akkor mehet ajánlott levélként, ha vastagabb vagy szélesebb annál akkor sajnos már csak csomagként mehet : ) > Szia! Ezt rosszul tudod! Én adtam már fel dobozban is postán maradót és azt is a levél díjjazása szerint számolják! A sima levél az, amit a cipős doboz tető félébe tesznek bele. Doboznál az élek összmérete számít!De sajnos már nem emlékszem mennyit mondtak a postán akkor, mikor feladtam dobozban. "Címhelyre címzés esetén azt a küldeményt, melynek egy vagy több kiterjedése meghaladja a 324x229x24 mm-t, csomagként kell feladni. Továbbá postafiókra címzett küldeményt levélként csak abban az esetben lehet feladni, ha nem haladja meg a leghosszabb oldala a 600 mm-t, vagy az összmérete (hosszúság + szélesség + magasság) a 900 mm-t. Tekercs alakú küldemény esetében a hosszúsága nem haladhatja meg a 900 mm-t, vagy összmérete (az átmérő kétszerese + hosszúság) a 1040 mm-t. Amennyiben a feladni kívánt küldemény meghaladja bármelyik méretet, csak „postán maradó”-ként vagy címhelyre címzett postacsomagként lehet feladni."
2020 01 30
Postán maradó ajánlott levél árak: 50g-ig: 540 FT 500g-ig: 795 FT 2kg-ig: 1590 FT
2020 02 17
> faffer: > Postán maradó ajánlott levél árak: > 50g-ig: 540 FT > 500g-ig: 795 FT > 2kg-ig: 1590 FT Köszi, nagy segítség :)
2020 02 18
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni hogy postán maradó árak most mennyi? Köszönöm!
2020 07 17
1 2