Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postai díjak, postán maradó küldemények árai

Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy van ez a postán maradó csomag feladás? Mert a postai díjtáblázatban azt olvastam 2kg-ig 1400.- ft Van ettől olcsóbb? ,:( Vagy ezt hol találom meg pontosan? Hány grammig tudom ajánlott levélként küldeni hogy a postás házhoz vigye? Vagy postán maradóként? Hogy van ez? ,:( valaki le tudná esetleg írni az aktuális díjakat? (: Előre is köszönöm! :*
2019 01 05
Az idei díjtáblázat: https://www.posta.hu/static/internet/download/tarifatabla_HU_20190101.PDF Akkor tudsz olcsóbban küldeni, ha postán maradó ajánlott levélként adod fel. Csak a posta címét írod rá, és a címzett nevét, valamint azt, hogy postán maradó, ennyi. Súlytól függ, hogy milyen díjkategóriába esik, ha nagyon nehéz, akkor marad a csomagként való feladás, könnyebb cuccoknál megéri, ha postán maradó ajánlottként küldöd.
2019 01 05
Szia! 2kg-ig lehet csomagot ajánlott levélként feladni, de csak postán maradóra. Az ára a súlyától függ. A pontos összeget itt tudod kiszámolni, kiválasztod hogy ajánlott, melyik súlykategóriába esik és kiírja hány ft lesz az aktuális díjszabás alapján: https://kalkulatorlap.hu/postakoltseg_kalkulator.html Házhoz csak csomagként tudod feladni, az 1550-től kezdődik
2019 01 05
> lacrymosa: > Az idei díjtáblázat: > https://www.posta.hu/static/internet/download/tarifatabla_HU_20190101.PDF > Akkor tudsz olcsóbban küldeni, ha postán maradó ajánlott levélként adod fel. Csak a posta címét írod rá, és a címzett nevét, valamint azt, hogy postán maradó, ennyi. Súlytól függ, hogy milyen díjkategóriába esik, ha nagyon nehéz, akkor marad a csomagként való feladás, könnyebb cuccoknál megéri, ha postán maradó ajánlottként küldöd. Ezt a díjtáblázatot néztem, de itt melyiket kell néznem? :") mert teljesen elvesztem benne :D
2019 01 05
> coco25: > Szia! 2kg-ig lehet csomagot ajánlott levélként feladni, de csak postán maradóra. Az ára a súlyától függ. A pontos összeget itt tudod kiszámolni, kiválasztod hogy ajánlott, melyik súlykategóriába esik és kiírja hány ft lesz az aktuális díjszabás alapján: > https://kalkulatorlap.hu/postakoltseg_kalkulator.html > Házhoz csak csomagként tudod feladni, az 1550-től kezdődik Akkor dobozban is adhatom fel vagy csak borítékban lehet ilyet? (: Ezzel legalább pontosan ki tudom számolni, köszönöm szépen!!!!
2019 01 05
> flora18: > Szia! > ha dobozban adod fel az már csomagnak számít! > meg van adva hogy a boríték nagysága mekkora lehet, azt hiszem 2,4cm.nél ha vastagabb azt már csak csomagként adják fel, ugyanígy a szélessége és a hosszúsága is meg van szabva. > Nekem a postán általában egy cipős doboz féle tetőt tesznek rá, és ha belefér akkor mehet ajánlott levélként, ha vastagabb vagy szélesebb annál akkor sajnos már csak csomagként mehet : ) Szia! Ezt rosszul tudod! Én adtam már fel dobozban is postán maradót és azt is a levél díjjazása szerint számolják! A sima levél az, amit a cipős doboz tető félébe tesznek bele. Doboznál az élek összmérete számít!De sajnos már nem emlékszem mennyit mondtak a postán akkor, mikor feladtam dobozban.
2019 01 05
Akkor most számít mekkora a levél vastagsága, hossza, stb? :D
2019 01 05
> happybutik: > Akkor most számít mekkora a levél vastagsága, hossza, stb? :D Postán maradóként gondolom.
2019 01 05
Szeretik átbaszarintani az embert és a drágább, csomagként való feladásra ösztönözni. Én már adtam fel nem egyszer cipősdoboz méretű csomagokat, mindet postán maradó ajánlottként, és simán átvették, pedig kis faluban lakom. A 2.5 cm vastagságú határ arra vonatkozik, hogy nem tudják postaládába kézbesíteni, olyankor jönnek a csomagként feladós szöveggel, de ha már eleve postán maradóként címzed, ezzel nem fognak cseszegetni. Persze, asztal méretű dolgot még nem adtam fel, de egy nehezebb cuccot amúgy is csomagként feladva éri meg elküldeni. A díjtáblázatban a bal felső sarokban található rész vonatkozik a levélküldeményekre, de végigolvasgatva szerintem leesik a tantusz, le van írva minden érthetően, sávosan bontva, hogy sima vagy elsőbbségi, súly szerint növekvő árakkal.
2019 01 05
Köszönöm szépen!! (:
2019 01 05
Szia! 750g és 2kg közötti csomag postán maradó ajánlott levélként 1425 ft. Jól nézted! ☺️ Házhoz nem viszik ki, hogy ha meghaladja egy ajánlott levél mérete a 24mm- t. Viszont házhoz tudod csomagként küldeni, az esetben 1500-1600 ft körüli költséggel kell számolni. Más ár vonatkozik arra is, hogy postán maradó csomagként adod fel, az valamivel kevesebb mint az ajánlott levél költsége. Itt a csomag és az ajánlott levél jelentését kell megtanulni és nem összetéveszteni!☺️
2019 01 06
Sziasztok! Muszáj ajánlva küldenem a levelet? Mert nem haladja meg a 24mm-t, arra gondoltam feladhatnám kicsi postakész borítékban. Szerintetek ez működőképes? :)
2019 01 06
Azert erdemes ajanlott levelkent kuldeni, mert ugy nyomon lehet kovetni, hogy hol van, es nem fog “elveszni” a postan. Postan maradokent csak ajanlottkent lehet kuldeni.:) > Anuika: > Sziasztok! > Muszáj ajánlva küldenem a levelet? Mert nem haladja meg a 24mm-t, arra gondoltam feladhatnám kicsi postakész borítékban. Szerintetek ez működőképes? :)
2019 01 06
> szandi04: > Szia! > 750g és 2kg közötti csomag postán maradó ajánlott levélként 1425 ft. Jól nézted! ☺️ > Házhoz nem viszik ki, hogy ha meghaladja egy ajánlott levél mérete a 24mm- t. > Viszont házhoz tudod csomagként küldeni, az esetben 1500-1600 ft körüli költséggel kell számolni. > Más ár vonatkozik arra is, hogy postán maradó csomagként adod fel, az valamivel kevesebb mint az ajánlott levél költsége. > Itt a csomag és az ajánlott levél jelentését kell megtanulni és nem összetéveszteni!☺️ köszönöm !!! :") :")
2019 01 06
Szia! Én azt tudnám tanácsolni hogy ha nehezebb a csomagod mint 500g de 2kg alatt van akkor MPL futárszolgálattal küld a vaterafutár oldalán keresztül mert úgy olcsóbb!! És ezt is a postán fel lehet adni. Viszont így postán maradóként 1090Ft a feladás, házhoz 1310Ft, automatába meg 890Ft. https://www.vaterafutar.hu/?gclid=Cj0KCQiA68bhBRCKARIsABYUGieI7RTjpBwdWbwGONr48hfDrLvq71-Z8jUA7mNngQ0GouSRt_2-DlkaAoHmEALw_wcB#mpl Itt csak kitöltöd a címiratot, kinyomtatod és azzal együtt mész a postára feladni a csomagot. Lehet elsőre bonyolultnak tűnik de amúgy nagyon egyszerű, én már 2 éve használom és így sokkal olcsóbban tudtam feladni a vásárlóknak a csomagot. Ráadásul biztonságosabb is mint a sima posta, tuti nem bontják fel és van csomagkövetés is.
2019 01 06
1 2 Következő