Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segítséget szeretnék

Sziasztok! Segítség többször írtam az eladónak, szeretnék egy táskát megvenni már régóta hajkuraszom végre ráakadtam.Semmit nem reagál,hogyan tudnék vele kapcsolatba lépni?
2019 05 01
SZia! Sajnos sok olyan eladó van fent, akik már nem használják aktívan az oldalt, ezért első körben én megnézném, hogy mikor lépett be utoljára (a boltjába lépve a neve alatt láthatod). Ha ez nagyon régi dátum akkor sajnos kevés esély van rá, hogy még megvan neki a termék / foglalkozik még eladással. Ha tényleg nagyon nagyon szeretnéd a táskát még érdemes lehet megpróbálni felvenni a kapcsolatot azokkal az emberekkel akik a legfrissebb visszajelzéseket adták neki (a profilképe alatti like-ikonoknál találhatod a visszajelzéseket), hátha valamelyiküknek megvan az elérhetősége (pl:telefonszám, e-mail cím) és ott fel tudod venni vele a kapcsolatot.
2019 05 02
Ha pedig nemrég lépett be és mégsem válaszol írnék neki még egyszer (sokan az automatikus "ide vele" rendszer üzenetekre elvből nem válaszolnak ezért fontos, hogy írj bele saját gondolatokat is) és adnék neki pár napot. Ha ezután sem válaszol, akkor nem érdemes több időt pazarolni rá
2019 05 02
Plusz (bár nem szorosan ide tartozik) fontosnak tartom megjegyezni, hogy sajnos nagyon sok a csaló az oldalon (főleg a replika és high-end táskák tekintetében), ezért 0 visszajelzéses embertől csak utánvéttel vagy személyes átvétellel érdemes vásárolni nagyobb értékben Remélem tudtam segíteni :")
2019 05 02